Серый Белый
Дата реєстрації: 08 листопад 2015 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцк
03 травень 1980 р.
Та кожні 5 хв. по зустрічці їдуть авто, навіть коли там стоїть поліція. А тут не захотів платити, і стояти в черзі, яка рухається по 10 метрів в годину... Да, дивно, що так сталось!
09 лютий, 2017 в 13:08
Але жодної людини з Привата я не побачив в коментарях... Хоча його знають тисячі з Волині по банку, яких він відстоював перед головним офісом....... Вічна Вам пам'ять!!!
04 лютий, 2017 в 16:05
"не має жодного відношення до Луцького міського громадського формування «Варта порядку» адже автівка вказаної моделі належить Луцькій районній організації з аналогічною назвою" - Масло масляне... Ви мля вже як ті шоколади, бакс бані і т.д. Ви як обласна організація, повинні відповідати за роботу районів !!! Чи вказати людям, якщо побачать «Варта порядку» в себе в районі, відкручували їм голови, так як вони не справжні... P.S. Длл***би!!!
04 лютий, 2017 в 15:56
Та мля не попереджайте, а працюйте !!!
02 лютий, 2017 в 14:46
Сергій Дьомін "Ми йдемо в Європу, значить, маємо надавати європейські послуги" - Ти лісова птаха, яка в лісі з дерев видовбує собі їжу? Про які "європейські послуги" ти говориш? Ти ж буваєш в Європі і бачиш які там послуги надають перевізники!!! Ти з своїм корчом возиш і говориш про Європу? Перевізники мля піднімали ціну, і обіцяли не возити стоячі місця, і що, за декілька днів після підняття аналогічна ситуація!!! Коли гнилі маршрутки попадають в аварію, яка страхова компанія виплачує постраждалим компенсацію? Хочеш в Європу, роби Європейське перевезення!!! А то тільки пі***ш!!! 1. Видавай квитки пасажирам. 2. Вкажи яка страхова, страхує пасажирів. 3. Познімай рекламу, через яку не видно міста! 4. Відправ у капремонт всі свої гнилі машини! 5. Працевлаштовуй на роботу людей ,які пройшли медицинську перевірку!!! 6. Писати ще можна і далі... але думаю і цього вистачить! P.S. А до влади, підтримаєте, наживете ворогів у своєму ж місті!!! Топливно - мастильні не піднімалося в ціні уже багато років!!!
01 лютий, 2017 в 17:50