На що перетвориться «Там Там». ФОТО

На що перетвориться  «Там Там». ФОТО
Торгово-розважально-офісний центр «ПортCity», який будують з обох боків супермаркету «Там Там», планують відкрити в четвертому кварталі 2013 року: на 2-му поверсі об'єкту облаштують льодову арену, а на 3-му - боулінг, ігроленд та кінотеатр на 4 зали.

Відповідна інформація опублікована на сайті «Portcity», повідомляють Волинські Новини.

Так, після завершення будівельних робіт площа об'єкту становитиме 54 тисячі метри квадратних, а займатиме він 3 поверхи. Окрім цього, в «ПортCity» буде підземний паркінг на 200 машиномісць.

Кожен з поверхів розділено на певні зони. Для прикладу, на першому розмістять 56 магазинів та відділення банку, на другому - 25 торгових об'єктів, льодову арену, 5 ресторанів і фуд-корт.

Щодо третього поверху, то там проектанти вирішили облаштувати 7 магазинів, 2 ресторани, фреш-бар. Чимало місця відведено для зони розваг: кінотеатр на 4 зали, боулінг, ігроленд, більярдний клуб.

Щодо подальшої долі «Там Таму», то після відкриття «ПортCity» він стане складовою ТРОЦ, а загальна площа обох об'єктів становитиме майже 90 тисяч метрів квадратних.

Відкриття ж нового торгово-розважально-офісного центру заплановане на четвертий квартал 2013 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Адреналін - давай, до свіданья!
Відповісти
ВАУ!!!
Вже хочу четвертий квартал 2013 року!!!:)
Відповісти
Головне, щоб зробили місце для відпочинку для батьків з маленькими дітками. Щоб і меню дійсно дитяче, щоб і діти в безпеці під наглядом, ніяких цигарок і тому подібного. Як колись було "Буратіно". Туди такі черги були. Бо було цікаво, і дітям і дорослим. А головне все культурно...
Відповісти
Молода мама не може памятати, як було у радянському кафе Буратіно.
Відповісти
ще й як може, мене туди батьки водили, а от вам не повезло, мабуть?
Відповісти
і я чудово пам'ятаю...
Відповісти
а на безкоштовну парковку дають лише годину...Ух хитрі, як побудують де ж там за годину все обійдеш???...Ще в Європі не бачила, щоб за парковку біля розважального центру приходилось платити....Так що з розширенням Там-Там змініть і умови парковки...
Відповісти
У Європі - на всіх парковках ПЛАТЯТЬ!!!
Відповісти
НЕ правда. На стоянках возле (или под) больших торговых центров не платят. Там думают как привлечь клиента, а у нас - как бы его ободрать.
Відповісти
Сергій Європу по теле візору тільки бачив
Відповісти
Просто на парковку приїзжають багато базарників, які ставлять своє авто, і спокійно лазять по Варшавці, а клієнти Там-Таму шукають де б то припаркуватись...
Відповісти
В Німеччині біля супермаркетів парковка безкоштовна!!! Сам був і бачив.
Відповісти
Нарешті і у нас, як у людей - як в Рівному, Львові...Ура, таварісчі!
Відповісти
Крутіше ніж у Рівному однозначно! Там 3 великих ТРЦ, але наш обіцяє бути куди кращим і більшим за рівненські. Щоправда львівський Кінґкросс Леополіс - більший і насиченіший. Я вже мовчу про безліч величезних київських ТРЦ. Але це столиця, а для Луцька - Портсіті - саме те, чого не вистачало!
Відповісти
Нарешті на Варшавці, "Юванті" перестануть "гнати" ціни на шмаття. Давно відомо, що одягнутись в Києві, Львові, Рівному можна значно дешевше і якісніше. А в нас звикли закупити за 20гр., а продати за 300!!! Варшавський,Ювант - позор за ціни і пагану якість!!!
Відповісти
Как вы заблуждаетесь. Аренду "там там" заломит немалую, это все отразится и на ценах. Если уж хотите дешево, то только в Польшу - и рядом, и не дорого.
Відповісти
По европейским меркам ТАм-ТАм в данный момент сейчас тянет на 2 звезды из пяти - это типа местный небольшой сельский магазинчик. Просто из него икону города прямо делают, а цены там дай дорогу. В Сильпо дешевле значительно. Да и зажрались там они с арендой поддонов. Может, благодаря стройке будет тянуть на 3 звезды из пяти. Кто был в торговых центрах хотя бы Праги, Вильнюса и Риги, те поймут
Відповісти
вы какой-то не в себе товарищ, зачем сравнивать луцк и прагу?
Відповісти
НАРЕШТІ БУДЕ КУДИ ПОДІТИСЬ. АДРЕНАЛІН ДаааааВааааЙ ДДДаааааааСВіііііДаааанІяяяяя )))
Відповісти
таке враження. що більшість коментаторів подорожували заради гендлярства... о_О
Відповісти
Ще б Аквапарк...
Як у Львові, Тернополі, Києві
Відповісти
а що аквапарку не буде??пздц..а я так хотіла його(
Відповісти
А коли набір працівників будуть здійснювати?
Відповісти
Скільки коштує аренда торгового місця?
Відповісти
Дійсно, а коли набір працівників буде???
Відповісти
Останні новини
На що перетвориться «Там Там». ФОТО
13 листопад, 2012, 13:48