Сергій Нескажу
Дата реєстрації: 04 березень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Сергій Нескажу
Луцьк
20 жовтень 1994 р.
Faino.ua
журналіст, студент
К Конраду. Ще б пак. Тікі шо там латентний, бєрі више. Тєбє ж лучче знать, да?
20 червень, 2013 в 10:06
До Бармалєй. з цим цілком погоджуюсь. європейська толерантність місцями доходить до абсурду. але та толерантність росте в міру того, як секс-меншини утискають і гноблять інші. якби цього не було, то, можливо вони б не отримали стільки прав і захисту.
19 червень, 2013 в 16:13
Ви поставили автору запитання і забули тицьнути знак, який говорить про те, що це запитання - "?". Будьте уважнішими наступного разу. Ставлю собі те саме запитання. "Чому такі люди, як таргани, лізуть сюди зі своєю мазнею?"
13 червень, 2013 в 20:16
у Європі подібна політика стосовно секс-меншин дійсно місцями доходить до абсурду. коли за футболку, на якій зображено традиційну сім'ю з батьком і матір'ю, просто посеред вулиці тебе можуть забрати копи. бо це, начебто, неповага до нетрадиціоналів (така ситуація була десь у Швеції, здається). тоді звиняйте - це вже крайнощі. хоча Україні, гадаю, таке не загрожує. враховуючи закорінілість в свідомості мирян християнських традицій. це ще не скоро пройде. але меншини помітно активізувались в Україні за останні роки.вже не соромляться виходити на паради, говорити про себе вголос.
22 травень, 2013 в 14:47
не заговорив тільки тому, що більшість з них була у стані сп'яніння, або ж спали. не надто хотілось турбувати.але мені цікаво, я обов'язково з ними поспілкуюсь. "але чомусь з огидую їх показує - "...брудна, пяна" - ні, не з огидою.лише намагався констатувати факт, яка вже є.не скажу ж, що чиста і твереза, якщо вона брудна і п'яна.
06 березень, 2013 в 11:40