Додати запис

Місто з почуттям гумору

Луцьк, як і будь-яке інше місто, володіє своєрідним почуттям гумору. У ньому весь побут і життя сотень тисяч людей, які кожен день перетинають вулиці, площі, коридори міста. Кожен пересічний день насичений курйозами та гумором, залишається тільки бути уважним і спостерігати за тим, як народжується ця процесія. Це без винятку завжди цікаво.


1. Такі відверті зізнання водіїв почали з'являтись з таненням снігу. Десь посеред весни, як тільки вони зрозуміли по чому доведеться колесити ще тиждень за тижнем, аж поки не почнуть латати дороги. Певен, що під цим зізнанням готові підписатися більша половина тих, хто постійно сидить за кермом. Інша справа, що лише одиниці ладні сказати своє "фе" прямо на багажнику власної автівки.


2. "Ні-ні ми просто друзі, у нас нічого серйозного. Просто обіймаємось." Вітаю, спарювальний сезон відкрито! Таким уважним поглядом вони ніби намагаються відвернути від себе зайві підозри. Розуміють, що займатись цим "на людях" дещо некоректно.


3. Ще влітку на проспекті Соборності можна було зустріти цей унікальний світлофор, де лише "зелена людина" перебуває в горизонтальному стані, ніби крокуючи до неба. Маю надію, що від цієї метаморфози головний сигнал світлофора не змінив свого значення. Бо тоді невідомо, як розуміти такий сигнал.


4. Виявляється, що німецький автоконцерн "Фольксваген" виготовляє тролейбуси. Принаймні один такий у Луцьку є.)


5. Ця дошка, знайдена на Меморіалі Слави, несе у собі дуже дивну інформацію. Пан Олег Аркадійович народився вірогідно у 1938 році, а помер у 1930 р. Тут щось очевидно не клеїться. Народитись пізніше, ніж померти? А це, взагалі, можливо?


6. Є у Луцьку установа з дуже незвичним найменуванням - "ПОСТ ЄЦ". Можна лише здогадуватись, яку функцію вона виконує і яким є її істинне призначенння. Чи то там офіційно піст затверджують, чи то перепускають щось крізь цей заклад? Менше з тим будівля знаходиться біля залізничної станції і якимось чином до неї причетна.


7. Така позитивна трансформація смітника-відстійника у робота відбулась десь на вулиці Лесі Українки. Погодтесь, тепер він виглядає дещо краще .


8. Banksy - найвідоміший у світі стріт-артер. Його роботи, зроблені на стінах Лондона та інших мегаполісів знімають разом з покриттям, щоб мати у себе вдома оригінал. Кожен день ця особа обростає новими міфами та плітками. Так от у Луцьку Banksy теж залишив свій слід. У вигляді власного авторського підпису:)


9. Реклама з гумором особливо вітається, зважаючи на її мізерний відсоток серед інших реклам. Якщо про якийсь відсоток взагалі можна говорити. Насправді, зустріти подібну річ на місцевих біг-бордах - унікальне везіння.


10. Як правдоподібно влилась картинка з біг-борду у навколишнє середовище, що ненароком можна повірити, ніби перед тобою справжній вітровий генератор. Байдуже, що навколо одні дев'ятиповерхівки, міська забудова і таке інше. Браво творцям! У найкращих традиціях рекламної індустрії.


11. А це, мабуть, дадаїзм (прим. напрям у мистецтві ХХ ст.), тільки не на полотні, а прямо на дверцятах автівки. Хочеться вірити, що це старання самого власника, а не хуліганів з сусіднього двору. Очевидно, перші творчі намагання і успіхи. Таке варто фіксувати на найвиднішому місці.


12. Аяяй і це бачать усі, хто чекає під магазином на свіжий хліб. Весь час, доки не закінчиться процесія вивантаження і транспортування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от знову накурився...і мерещиться
Відповісти
Кому мерещиться то нехай перехреститься і все минеться.
Відповісти
Не даремно :)
Відповісти
дуже дякую за позитив
Відповісти
немає в Німеччині автоконцерну "Вольтсваген" ))))
Відповісти
Сміюсь з Вольтсвагену ))))))))
Відповісти
"ПОСТ ЄЦ" - Пост електричної централізаці.
... та перше посилання від i-Паутини:
"НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ РЕГУЛЮВАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В 22.01.2009 N 38"
http://www.uapravo.net/akty/ministerstvo-resolution/akt5boob5e/page7.htm
За звичай, випадкові люди в журналістиці, вміють насміхатись над незрозумілими термінами в іншій галузі. Ви любите свою проФФесію?
І ще, Ви не одинокі в цьому жанрі, ось ще один "кореспондент"...
http://mrgall.com/gallery/2010_07_17/1

Відповісти
"ПОСТ ЕЦ"
У Луцьку ... Залізничники відремонтували не лише вокзал, а й будівлю приміських кас, пост електричної централізації, багажне відділення ...
http://www.uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/323704/
Відповісти
Чому такі люди, як таргани, лізуть сюди зі своєю мазнею? Запитання до автора. Він такий же недолугий, як і його псевдонім.
Відповісти
Ви поставили автору запитання і забули тицьнути знак, який говорить про те, що це запитання - "?". Будьте уважнішими наступного разу. Ставлю собі те саме запитання. "Чому такі люди, як таргани, лізуть сюди зі своєю мазнею?"
Відповісти
Ви щойно образили всіх людей з прізвищем Нескажу..

P.S. неаргументована критика молодих журналістів - нова робота для тролів?
Відповісти
)))))))) круто!!
Відповісти
Сергію,й далі експериментуйте, дерзайте!) І на всіляких примарних "...сонів" не зважайте)
Відповісти
У Луцьку специфічний гумор. Памятник Лесі Українці і театр імені Шевченка, памятник Шевченку і університет імені Лесі Українки...
Відповісти