Вестница
Дата реєстрації: 05 березень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Жодний тату майстер не вихваляється, та тим більше не називає себе "найкращий майстер". Це повинні робити його клієнти, якщо такі звичайно ж є.
16 травень, 2013 в 14:02
Якщо вам майстер набивав тату 2 дні по 5 годин, то у вас має бути татуювання на пів спини, тому що за 10 годин робиться саме такий об'єм роботи, а я дуже сумніваюсь що ви, зробили б таке тату, адже в Луцьку навіть в чоловіків немає такого великого татуювання, не говорячи вже про жінок. Заживати татуювання не може дуже швидко, є стандарт 10-14 днів,і якими б ви засобами не користувались швидше не заживе (за виключенням надписів та ієрогліфів), хто справді робив зі мною погодиться, тому вашим словам вірити не можна. Справжній тату майстер повинен робити тільки тату або тільки татуаж, 2 в 1 виходить не якісно, про яких дядь ви говорите не знаю, в Юрія Макарова один майстер робить тату, а інший татуаж. Ви гадаєте, що надписи робити легко? Тімур, для прикладу їх не робить, тому що він майстер художнього татуювання, а робити тонкі , рівні букви в нього не виходить,(завжди не рівно), він просто за це не береться і направляє клієнтів до Юри. Щоб писати гарним та рівним шрифтом на шкірі, потрібно бути великим спеціалістом і якщо ваш майстер цього не вміє, це великий мінус. Юра може зробити любе тату, чи це буде надпис, чи художній малюнок, чи кельтський узор, чи фотопортрет, адже працює вже 15 років. Я б хотіла впевнитись на власні очі, але ваш псевдо салон ніхто не знає в Луцьку і як його знайти я не маю поняття, в довідниках та телефонній довідці крім салону Макарова не зареєстровано більш ніякого. Якщо корінні Лучани про нього не знають, то як можуть приїздити інші люди з "різних міст України та з за кордону"? Щось ви заплутались у своїх твердженнях, або знову фантазуєте. Перед тим, як хочете надіслати коментар, впевнітся що воно не містить орфографічних помилок, а то я вже починаю сумніватись в вашій журналістській спеціальності (навіть мій син пише та розмовляє тактовніше та культурніше). А я зрозуміла, ви ніякий не журналіст, ви напевно подруга Андрія, яка робить йому гучну славу, вихваляючись його "супер майстерністю".
11 квітень, 2013 в 16:09
Відповідаю на ваше питання, якщо майстер робить справжнє тату, то він спочатку проходить повністю все тату лише чорною фарбою, потім все проходить лише червоною, лише жовтою і т.д. А тут ми бачимо - зробив трохи чорною та жовтою, потім знову взявся за чорну, потім дав трохи жовтого і знову продовжив чорною. Так не робиться, усі кольори, крім чорного є другорядними і робляться в останню чергу, щоб фарби не змішувались. А він робив цей малюнок зверху в низ лише тому, що якби він почав робити знизу то його гуаш від натиску руки почала б розмазуватись, і на фото всі б це помітили. А звати мене Олена,я Аннета почала робити тату, ще коли ви під стіл пішки ходили, і знаю всіх справжніх тату майстрів України, так як входжу в Асоціацію тату та пірсингу України. Вчилась я в "Тату салоні Юрія Макарова"(1999 р.), Лондонському Тату-арт колледжі(2001 р.), за спеціальністю: тату та пірсинг. На даний момент маю свій тату салон в Гданську і відрізнити справжнє татуювання від підробки можу, лише глянувши на фото, так як не раз була членом журі на різноманітних тату фестивалях. А ви лише робите рекламу новому, нікому не відомому майстру-художнику( тату майстром його не назвеш, так як жодних справжніх своїх робіт він не надав ). На даний момент в Луцьку працює лише один визнаний та високо професійний тату салон - "Тату салон Юрія Макарова",а всі решта тату майстри працюють в домашніх умовах і в основному являються учнями Юрія Макарова(Тімур,Анжела,Марта). І ще дещо, після нанесення татуювання на шкіру, незалежно від типу шкіри та місця нанесення почервоніння та припухлість буде завжди та в любому випадку(в когось сильніше, а в когось слабше, але буде 100 відсотків).
11 квітень, 2013 в 15:21
Якщо бажаєте зробити татуювання йдіть у справжній салон, який має тривалий стаж, про який знає багато людей, який може показати свої роботи (справжні), а не вихваляється супер популярністю та відомістю про яку ніхто не знає(якби салон був справді відомим вам не довелося б питати його адресу).
09 березень, 2013 в 13:42
Можете розповідати ці казочки своїм батькам, як не соромно хвалитися роботою яка намальована гуашью. Справжнє тату робиться знизу вверх, а не зверху в низ, і спочатку робиться один колір повністю, потім другий повністю а не частинками (сходіть на курси, може чогось навчитесь). Після справжнього татуювання шкіра буде припухла та почервоніла, чого немає після вашої роботи. Це свідчить тільки про те, що ви обманюєте людей, ганьба вам та сором.
09 березень, 2013 в 13:22