vittko
Дата реєстрації: 15 жовтень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
v
Пані, тут не місце зводити рахунки. Розумна людина, яка знається на фотографії такого коментаря не залишила б.
15 листопад, 2013 в 20:32
Чому я не вірю цьому чоловіку: 1). Вже в статті "На Волині в машині правоохоронців помер 20-річний водій" від 13 листопада http://www.volynnews.com/news/extreme/na_volyni_v_mashyni_pravookhorontsiv_pomer_20-richnyy_vodiy/ було зазначено, що за попередніми висновками померлому було встановлено діагнз гостра серцева недостатність.? Я не медик того мені цікаво яким чином посмертно можна встановити такий діагнос і які обстеження дозволяють зробити такий висновок. Певне зробили кардіограму, УЗД серця, аорти і т.д. 2) Не уявляю як по тій дорозі до Турійська з Ковеля можна розігнати авто до 200 км/год, ще важче уявити як ДАІ могли на своїх Жигулі наздогнати порушника який їхав із такою швидкісттю. 3). 99% інформації поданої у ЗМІ ми отримуємо від людей які мають пряму причетність до смерті хлопця.
15 листопад, 2013 в 19:10
Не за них треба братися. Система така, яка заведена таким чином щоб люди спивалися б причому з малку. І владі вигідно щоб люди спивалися. І якщо суспільство не прийде до тями завтра нас чекає алкогольний геноцид. Подивіться на вулицях школярі смокчуть цигарки як немовля соску, пиво як молоко. А Ви про бездомних алкоголіків говорите....
07 листопад, 2013 в 20:55
Вся справа в тім що алко- чи наркозалежні це люди які по волі-неволі потрапили в пастку, і стали заручниками своєї рокової помилки. Вибратися з цієї пастки майже неможливо, але одиницям вдається. Я знаю не одного хто був на межі алко- чи наркозагибелі, але сьогодні це порядні повноціні члени суспільства, того розумію, що люди які мають таку залежність переживають ад на землі. Самі мучаться і інших мучать.
07 листопад, 2013 в 20:25
Це людина! І не Вам судити, є суддя справедливий - Бог! Ніхто з нас не знає що завтра з нами може статися. А такі повідомлення у ЗМІ вважаю доцільними, того що ця категорія людей потребує уваги і допомоги з боку суспільства.
07 листопад, 2013 в 19:12