Головний міліціонер Волині прокоментував смерть юнака в авто. ВІДЕО

Головний міліціонер Волині прокоментував смерть юнака в авто. ВІДЕО
Начальник обласного управління міліції Олександр Терещук прокоментував смерть юнака в авто міліції.

Як відомо, хлопець помер у машині працівників Турійського райвідділу, по дорозі в лікарню, - пише Слово Волині.

Це – прикра випадковість чи вбивство – з'ясовує прокуратура.

Нагадаємо, що надзвичайна подія сталася 13 листопада вранці у селищі Турійськ. До того, хлопець порушив правила дорожнього руху. Їдучи на «Ауді» зі швидкістю понад 180 кілометрі на годину, він проігнорував вимогу двох екіпажів працівників ДАІ зупинитися.

За результатами експертизи хлопець був у стані алкогольного сп'яніння і, за попередніми даними, помер від гострої серцевої недостатності.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну от - опозиційні депутати - займіться ЗЛОЧИНОМ правоохоронців... покажіть як ви піклуєтеся за свій НАРОД... а не тільки під час виборів на мітинги всіх закликаєте...
Відповісти
Чому я не вірю цьому чоловіку: 1). Вже в статті "На Волині в машині правоохоронців помер 20-річний водій" від 13 листопада http://www.volynnews.com/news/extreme/na_volyni_v_mashyni_pravookhorontsiv_pomer_20-richnyy_vodiy/ було зазначено, що за попередніми висновками померлому було встановлено діагнз гостра серцева недостатність.? Я не медик того мені цікаво яким чином посмертно можна встановити такий діагнос і які обстеження дозволяють зробити такий висновок. Певне зробили кардіограму, УЗД серця, аорти і т.д. 2) Не уявляю як по тій дорозі до Турійська з Ковеля можна розігнати авто до 200 км/год, ще важче уявити як ДАІ могли на своїх Жигулі наздогнати порушника який їхав із такою швидкісттю. 3). 99% інформації поданої у ЗМІ ми отримуємо від людей які мають пряму причетність до смерті хлопця.
Відповісти
Видно, що ти не медик, а БАРАН. Читай книжки з біології ща 8-9 клас. А якщо ти школяр, то дорости до 8-9 класу.
Відповісти
На відміну від Вас, я нікого бараном не обзиваю. З біології у мене було відмінно, а медецина це дещо інше. У програмі за 8-9 класи (за 1997-1998 роки) про серцеву недостатність нічого не йдеться. Дарма Ви підписуєтеся медиком, культурно-освідчена людина не дозволить собі опуститися на такий рівень щоб ображати незнайомих людей.
Відповісти
Працівники ДАІ на службовому автомобілі сьогодні вночі доставили у лікарню 24-річного водія мопеда з відкритою черепно-мозковою травмою.
Відповісти
Останні новини
Ляшка облили йодом. ФОТО
15 листопад, 2013, 15:01
Головний міліціонер Волині прокоментував смерть юнака в авто. ВІДЕО
15 листопад, 2013, 14:20