kalipso
Дата реєстрації: 19 вересень 2014 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Ну що я можу сказати. малюк просто розкішний своєю дитячою безпосередністю та беззубою посмішкою. звичайно одягнений він добре, але замість отих колгот якісь теплі джинси-було б ідеально. мама-класична жіночка при грошах. чорне волосся, шуба, телефон "побагаче" make-ua-маска. чоботи-інкубатор. ну якось так. ДІДУХ! золотистий шарфік тобі на шию...
01 грудень, 2014 в 16:35
я 100% погоджуюсь з Бастер Кейсі тому що чим старший тим стаєш тим більше хочеться тої неординарності в образі. і хочеться одягати строкаті речі, модні, витончені, дерті, безрозмірні. усілякі!!!! так тепер нарахунок образу. лаконічний,який нічим не вирізняється. таких дівчат по місту ходить та ходить.хочу зазначити що для вільного художника вона дуже скромно вдіта. ХУДОЖНИКА якщо він таким є видно одразу та неозброєним оком (повірте мені) ДІДУХ! взагалі то яскравий макіяж вдень це моветон. ну але це напевно тобі не відомо.
28 листопад, 2014 в 15:45
такий собі франт. єдине що я б додала це якийсь яскравий акцент бо трохи нуднуватий вигляд. наприклад строкатий шарф або снуд. навіть червоні шнурівки і то буде цікавіше.А жилет це класно. ДІДУХ!ти як ослик ІА з американського мультика Вінні Пух. флегматично-меланхолійна особа, якій важко увімкнути свою уяву і написати якось оригінальніше, щоб людям було цікаво почитати.
26 листопад, 2014 в 15:22
патлатому я вам так скажу люди мають бачити крім війни й щось для розгрузки мозку, бо так можна і злузду з'їхати.
26 листопад, 2014 в 15:09
якраз у цьому районі живе моя свекруха. я вам скажу що те як там було і як стало це 2і великі протилежності. раніше зійти у низ з Волі було неможливо особливо зимою. а якщо з каляскою то взагалі приходилось обходити за" тридевять земель" тепер кожен день метуть, прибирають, миють, вичищають. травичку чи не під лінійку стрежуть.качечки плавають діткам є де погратись. дехто звичайно скаржиться на рінг кафе, що гучно. але я вам скажу хай краще буде гучно але чисто, освітлено та під охороною чим брудно, темно та небеспечно.
25 листопад, 2014 в 16:09