Day-Z
Дата реєстрації: 07 липень 2015 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
06 червень 1990 р.
Я хочу сказати лише одни- так, війна це дуже погано. Хто б з ким не воював. Війна- це скалічені сімьї, сотні загублених життів, сльози та горе. І я хочу висловити слова скорботи сім*ї загиблого. Хай земля йому буде пухом! Але за що він воював? От реально, за що? Якщо в роки Другої Світової люди воювали за вітчизну, тому що була велика небезпека опинитися під загарбницьким чоботом клятого фашиста- за що зараз війна на Донбасі? Нашій країні, я впевнений, нічого не загрожує. Та і брати в нас нема що. Заводи не працюють, сільське господарство знищено( і саме тими людьми, які зараз відправляють хлопців на війну). Стосовно якоїсь військової агресії з боку Росії скажу так, шановні- в епоху сучасних технологій та передових досліджень, в епоху розвитку космічної оборонної системи та спостереження- я не бачив ні одного доказу натяку на агресію зі сторони Росії. Немає ні одного реального доказу. Де відеоматеріали? Де фотографії? Подивіться документальні фільми про війну в Чечні. Подивіться, скільки там відеозаписів, які робили самі чеченські бойовики? Ось тут голову відрізають хлопцям з блокпоста, а ось тут пораненого добивають пострілами з автомата... А якщо зайти в ютуб, та переглянути записи- не знайдете жодного, де б було видно, що напрклад російський танк увійшов в село, чи ще щось. де докази? Реальних доказів нема і не буде, тому що на мою думку все це не правда. А територія на Донбасі або вже давно продана та її треба підчистити, або влада немає знайти в собі сили признати, що війна непотрібна, що вона іде проти свого народу. Просто треба дивитися на ці речі з третьої сторони. Зважити всі "за" і "проти". І чесно, для мене немає поділу на українців, та росіян. Немає поділу на москалів на хохлів. Я сам з Західної України. І мені дуже боляче дивитися на те, що робиться в моїй країні. Я сумую за тими часами, коли все було добре і спокійно. І взагалі, ми всі- браття. Одним словом- слов*яни. Давайте вже щось робити, якось справлятись з цією ситуацією. Я не примушую до мітингів, не підстрікую до якихось противоправних дій. Просто хай кожен з вас хоча би на кілька хвилин задумається про те, що коється в нашій країни. И подивиться на все це з третьої сторони. Так би мовити, з нейтральної сторони. І наостанок хочу нам всім побажати, що б ця війна скоріше закінчилася. Мені шкода хлопців з обох сторін. Кожного можна зрозуміти. Кого у відсутності правдивої інформації, у когось свої окремі мотиви йти воювати. Але не забувайте, що влада- вона зміниться, а нам з вами ще жити і жити пліч о пліч. .. Ось така моя думка. Думаю, що я нікого нічим не образив. Якщо образив- вибачайте...
08 липень, 2015 в 12:40
Ну тоді і не треба взагалі ніякої зброї. Треба щоб в людей помінявся менталітет. І так на кожному кроці жорстокість. Подивіться, хто у влади? Одна мерзота та погань, яка спаскудила наші життя. Тим паче, в країні зараз не найкращий період для таких змін. Сьогодні вийде цей закон, завтра кожен купить собі пістолет або автомат, а післязавтра почнеться ще один майдан. Тому що мені наприклад остогидло так жити.
08 липень, 2015 в 12:13
Я проти. Або треба проводити більш жорстоку перевірку психічного та психологічного стану люди. Бо накупляють тої зброї і почнуть один одного стріляти.
07 липень, 2015 в 12:09
Якби люди жили би добре- ніхто нічого б і не крав.
07 липень, 2015 в 12:06
1 2 3 4 5 наступна