Легалізація зброї: свавілля чи безпека?

Легалізація зброї: свавілля чи безпека?
Ви хочете захищати своє життя та майно бойововим пістолетом? Адже в найближчому майбутньому це може стати реальністю! Чи дійсно українці готові до легалізації зброї заради самозахисту?

А може буде «беспредел», якщо кожен зможе купити і ходити по вулицях із короткоствольною зброєю? Ось про що відбувалась дискусія на знімальному майданчику.

Організатори підібрали не лише гостру, але і актуальну на сьогодні тему, цікавих та впливових гостей, а також змінили час та дату трансляції. Тепер показ ток-шоу відбудеться на ТРК «Аверс» у середу 8 липня о 22:00. ТК «Слово Волині», четвер 9 липня о 20:00.

У скандальній дискусії під час програми зіштовхнулись між собою гості ток-шоу «Протилежний погляд»: Володимир Мельникович - генерал-майор, екс-начальник управління СБУ у Волинській області; Ігор Алексеев - заступник голови правління ГО «Варта Порядку»; Сергій Дружинович - керівник волинського відокремленого підрозділу ГО «УНСО»; Ігор Муковоз - начальник Луцького міського відділу МВС; Юлія Вусенко - помічник народного депутата, керівник ініціативної групи ГО “Самопоміч” у Луцьку; Володимир Солоненко - начальник управління громадської безпеки.

Однозначної відповіді на питання: «Чи варто народним депутатам голосувати за законопроект про легалізацію зброї заради самозахисту для населення?» не можна було отримати ні в студії, ні на вулицях міста, провівши бліц-опитування лучан.

Адже напружена ситуація в українському суспільстві постійно зростає. У результаті військових дій кількість нелегальної зброї, привезеної із зони АТО, у населення постійно збільшується. Тому гостро постає питання легалізації зброї задля самозахисту.

Не пропустіть нову програму, вислухайте переконливі аргументи обох сторін та сформуйте свій протилежний погляд. Адже лучани мають знати більше!

Слідкуйте за новинами ток-шоу «Протилежний погляд» на Facebook.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кожна людина має право на самозахист. Однозначно за легалізацію.
Відповісти
Яка легалізація????
Якщо легалізувати то в Опері що вихідних когось стрелятимуть!
Відповісти
ДА всем насрать на Оперу...
Відповісти
Хай те п'яне бидло перестріляє один одного, без них краще буде.
Відповісти
Якщо легалізувати, то з часом будуть купувати зброю як права!!!
Відповісти
кто будет покупать? гопники и наркоманы????? они как ходили с ножами так и будут, это ведь нищие быдло....а нормальные люди смогут себя защитить.
Відповісти
Нормальні люди, можуть зараз купити нарізну зброю чи помпу чи рушницю дл захисту!
Відповісти
так, тільки ти не будеш ходити з нею по місту.
Відповісти
Ви ціни бачили на вогнепальну зброю? Прості люди не зможуть собі таке купити, хіба що пневматичну якусь пукавку.
Відповісти
Я проти. Або треба проводити більш жорстоку перевірку психічного та психологічного стану люди. Бо накупляють тої зброї і почнуть один одного стріляти.
Відповісти
Ви ж розумієте, що більш жорстка психологічна перевірка в Україні, купуватиметься більш дорожче, не більше і не менше! ФАКТ!
Відповісти
что малолетки в опере друг друга перестреляют?))) Кто им пушки даст?))) Даже если и так, то пускай...мне идиотов не жалко...
а так то да - рабам оружия не положено...
Відповісти
Вам ідіотів не жалко, але поміж тих ідіотів можуть бути нормальні люди, які можу постраждати саме із за ідіотів!!!
Відповісти
Ізза ідіотів люди можуть і без вогнепалки постраждати. але якщо є чим захиститися, то жертвою може стати ідіот. І чим більше ідіотів розуміє що в нормальної людини може бути вогнепал за поясом, тим більше він подумає чи варто включати ідіота.
Відповісти
Ну тоді і не треба взагалі ніякої зброї. Треба щоб в людей помінявся менталітет. І так на кожному кроці жорстокість. Подивіться, хто у влади? Одна мерзота та погань, яка спаскудила наші життя. Тим паче, в країні зараз не найкращий період для таких змін. Сьогодні вийде цей закон, завтра кожен купить собі пістолет або автомат, а післязавтра почнеться ще один майдан. Тому що мені наприклад остогидло так жити.
Відповісти
Украинская власть оружия украинцам не даст. Все эти "если бы да кабы" - лишь бесполезные рассуждения. Дальнейший разговоры на эту тему будут лишь пустым словоблудием, с нулевым результатом.
Відповісти
Шановний може Ви підтримуєте слова Дружиновича, що якщо хчеье то треба навіть танка дозволити купити???
Відповісти
Наши чиновники давно на рыбалку на БТР катаются и норм
Відповісти
Зброю можна і зараз купити без проблем, прямиком з АТО.
Хочеш гранату, а хочеш і автомат привезуть.
Відповісти
Ого як Ви формулюєте "Украинские власти" добре що Ви назвали іх хоча б не "Киевской властью") Ви перегляньте закон і склад авторів його можуть і прийняти!
Відповісти
всі забувають головне, що зі зброєю:
1. треба вміти поводитись
2. треба морально бути готовим зробити постріл, і можливо - вбити людину
3. понести відповідальність, якщо перевищені межі самозахисту
4. правильно визначити ці межі самозахисту
5. встигнути вистрелити в бандита раніше, ніж він вас вб*є.

таким чином, маргинальні елементи більш підготовлені до вчинення злочину за допомогою зброї, ніж пересічний громадянин до швидкого і якісного самозахисту ще й в рамках закону. Тим більше, порядний громадянин буде тішити себе думкою, що маючи зброю він себе зможе захистити, але в реальному житті навіть пістолет не встигне дістати, як бандит його пристрелить і звалить на нього вину, що ніби то злякався і діяв у межах самозахисту.
Про самозахист жінок, пенсіонерів за допомогою зброї навіть не смішно говорити, але от грабувати їх зі зброєю стає елементарно. Не треба провокувати людей.
Відповісти