В ОБСЄ стверджують, що Правий сектор не виконує накази командування ЗСУ

В ОБСЄ стверджують, що Правий сектор не виконує накази командування ЗСУ
Представники моніторингової місії ОБСЄ у своєму звіті вказали, що силовики із "Правого сектору" на Сході України не підпорядковуються наказам Збройних Сил.

Так, в Авдіївці на Донеччині бійці не пропустили спостерігачів до пункту Спільного центру з контролю та координації, йдеться у тексті документу ОБСЄ, повідомляє ТСН.

"В Авдіївці (підконтрольна уряду України, за 15 км на північний захід від Донецька) Спеціальна моніторингова місія була зупинена озброєними членами "Правого сектору", які не дозволили їй прослідувати далі до спостережного пункту Спільного центру з контролю та координації", - йдеться у звіті ОБСЄ.

Представники моніторингової місії додали, що попри заклики генерал-майора ЗСУ, керівника української частини в Спільному центрі з контролю і координації припинення вогню та командування АТО, озброєні бійці відмовлялися пропустити спостерігачів. "Вони наполягали, що мають власні накази та не підпорядковуються командуванню українських Збройних сил", - вказується у звіті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви хоча б перевіряйте інформацію перед тим як її поширити.

https://www.facebook.com/i.army.org/photos/a.1417687248530208.1073741828.1414708578828075/1467851720180427/?type=1&theater
Відповісти
Насправді СММ у звіті не тільки не вказували про “відмову виконувати накази ЗСУ”, а ще й вказали, що два з трьох випадки недопуску моніторингової місії були вчинені терористами.
Відповісти
Останні новини
В ОБСЄ стверджують, що Правий сектор не виконує накази командування ЗСУ
07 липень, 2015, 10:01