Додати запис

Вчасна зрада – головне політичне кредо Ігоря Гузя

Найбільш сканадальний політик Волині Ігор Гузь знову пробує прорватись до Верховної Ради. І штурмує він владний Олімп в тій частині області, де про його крутійство ще мало хто знає – на 19 виборчому окрузі. Головний борець з «олігархами» пробує відібрати депутатську корочку в єдиного опозиційного політика, який 2 роки тому виграв вибори на місцевій мажоритарці – у Євгена Мельника.

Хочу застерегти виборців, що у цього політика «зрада» з політичного кредо перетворилася у другу натуру. Сподіваюся, бужани дадуть цьому парашутистові гарного козацького відкоша та відправлять у політичний смітник.

Перші непевні кроки

Жителям Володимирського округу невідомо, що життєва та політична біографія молодого політика повна таких протиріч, що вистачило б на пристойний пригодницький роман.

Народився наш герой у 1982 році і дуже вдало. Радянщина ще міцна і ніщо не віщувало розпад тоталітарної системи. Маленький Ігорко Гузь побачив світ у родині комсомольських функціонерів, що дозволило йому мати непоганий життєвий рівень та в часи дефіциту отримувати продукти з спецрозподільника. Майбутнє маленького «комсюка» виглядало безхмарним, діти партгосп-еліти завжди були «золотою молоддю» навіть в державі робітників та селян. Але перебудова та розпад тоталітарної системи поставив крапку на партійній кар’єрі родини Гузів.

Ігоркові довелося шукати свій шлях поза «керуючою та направляючою». Оскільки на Волині комуністичні ідеї не дуже добре капіталізувати, Ігор Гузь вирішив стати націоналістом. Саме з таких міркувань в кінці 90-х років наш герой вступає до лав ВО «Тризуб».

Нащадок номенклатурників з щирим комсомольським запалом став боротися за Україну, так само як давніше волинські комсомольці у тому ж віці закривали церкви та боролися з релігійним дурманом.

Партійна карусель


Ігор, не довго затримуючись у «Тризубі», який, як «організація орденського типу», тоді виглядав не дуже привабливо з електоральних перспектив, поспішив у іншу організацію.

2001 року очолив «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» та того ж року став до лав «Нашої України». Мабуть, сааме тоді молодий політик вперше спробував гіркий присмак вдалої зради. Гузь швидко розвалив осередок «МНК», а на його основі створив кишенькову організацію «Національний Альянс», яка надалі існуватиме виключно для обслуговування політичних амбіцій політика.

У 2002 році, збудувавши власноруч декілька лавочок на подвір’ях багатоквартирних будинків, Ігор Гузь стає депутатом Луцької міської ради.

У 2006-му Ігор зраджує Євгена Мельника, у якого він мав бути головою виборчого штабу на виборах Луцького міського голови. Вчасна втеча Гузя з печатками та документами Мельника до штабу конкурента Богдана Шиби забезпечили останньому впевнену перемогу на мерських виборах. Саме завдячуючи цій зраді молодий політик отримує посаду начальника відділу у справах сім’ї та молоді та доступ до фінансових ресурсів обласного центру. За кошти міського бюджету починаютьпроводити фестиваль «Бандерштат», найбільший піар-проект молодого політика. Також тоді кишеньковий «націоналістичний комсомол», тобто «Національний Альянс», отримує у безоплатну оренду комунальне приміщення в центрі Луцька.

Того ж 2006 року Ігор Гузь стає депутатом Волинської облради, вигравши вибори на мажоритарному окрузі у Старовижівському районі. На руку політику зіграло те, що народився він в одному з найбільших сіл округу - Смідині, де більшість селян і голосували за земляка.

Вперше в провладну політичну силу Гузь пішов у 2008 році. Це була партія Віктора Балоги «Єдиний Центр», в яку юного кар’єриста та популіста привело бажання бути ближчим до головного «центровика» і по сумісництву голови Волинської ОДА Володимира Бондаря. Тоді ця вже невідома політична сила переживала пік своєї могутності. Але згодом, коли Гузь опиниться в лавах «Батьківщини», він буде приховувати цей факт: в жодній офіційній біографії нашого героя ви не знайдете згадки про членство в «ЄЦ».

У 2010 році Ігор затесався у члени партії В'ячеслава Кириленка «За Україну», а вже наступного, 2011 року Гузь змінює своє партійне обличчя і стає «фронтовиком» у партії Арсенія Яценюка «Фронт Змін».

На парламентських виборах 2012 року за квотою “яценюківців” Ігор Гузь спробував стати депутатом по 21 окрузі з центром у Ковелі. В цьому висуванні булла певна логіка, адже до цього округу належить і територія, яку Гузь представляє у Волиньраді. Та попри немалі кошти, витрачені на вибори, та зусилля ВІП-агітаторів Лесі Оробець та Андрія Парубія наш герой програв перегони Степану Івахіву. Навіть жителі рідної Старовижівщини та земляки зі Смідина не підтримали Ігоря Гузя, очевидно знаючи ціну обіцянкам цього політика.

З 2013 року Ігор став партійцем ВО «Батьківщина», що не дуже гармоніює з його попередньою участю в проекті Балоги.

І от нарешті 2014 рік, і Гузь іде на вибори по мажоритарному 19 окрузі від «Народного Фронту».

«Зрада» як рефлекс

З 21-им виборчим округом Ігорю Гузеві сильно не пощастило. Кандидат довго і голосно переконував поліщуків: «Олігарх Івахів подарує відро і зникне після виборів у столиці». Але робота штабу мільйонера не лишила шансів Гузеві, який між виборами з’являвся на окрузі хіба переплисти якесь чергове озеро. Хоча зараз, за інформацією ЗМІ, Гузь пафосно заявляє мешканцям 19 округу, що не забуде про них.

Спроба повторної агітації на 21 окрузі у властивому Гузеві агресивно-верескливому стилі могла закінчитися для політика дуже сумно. То ж «головний волинський борець з олігархами» вирішив цього разу не змагатися на перегонах з заможними кандидатами, які можуть провести коштовну виборчу кампанію, а пробує «замочити» на 19 окрузі Євгена Мельника. Це рішення викликало чималий подив у волинському політикумі. Дехто припускає, що Ігор Гузь отримав відступні від Степана Івахіва за здачу «свого» округа.

Хтось каже, що насправді Гузь вважає Мельника легкою здобиччю і намагається його перемогти з суто депутатських амбіцій. Для виправдання свого висування по 19 окрузі Ігор Гузь намагається запустити цікаву легенду про власні хрестини. Мовляв, батьки охрестили маленького Ігорка в православній церкві села Зачернеччя Любомльського району. Правда, при цьому Гузь забуває додати, що він з того часу встиг змінити віру і стати греко-католиком (за часів членства у “Тризубі”).

Також вінчався Гузь не в православній церкві, а в автокефальній, що знаходиться у Львові, звідки походить його дружина. Релігійна нерозбірливість Гузя та його намагання використати віру у власний політичній кар’єрі вже давно не дивують волинських журналістів. Продовжуючи тему зради. Окрім віри, партії та виборців Ігор Гузь також зрадив і власну дружину, Оксану Гузь (Зварич).

Попри всі благосні сімейні фото, які Ігор Гузь друкує у виборчих «бойових листках» він вже близько місяця знаходиться в процесі розлучення з дружиною, про що вона сама повідомила у соцмережах ще до виборів. Причина банальна - активістка «Національного Альянсу», яка на 10 років молодша за Оксану Гузь. На сьогодні Ігореві вдалося вмовити дружину не фіксувати поки що факт розлучення в РАЦСі поки не відбудуться вибори, аби мати красиву анкету. Але, як повідомляє близьке оточення голосистого політика, 1 листопада подружжя Гузів припинить своє існування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 196
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
він і на Волині хамелеон...
Відповісти
Довірені особи Гузя в окрузі- провладні депутати облради Вірковський і Кошельник..Вчорашні соратники Клімчука, котрі взимку уникали сесій облради щоб не прийняти антивладних рішень.Вичікували на перемогу ката януковича. Сьогодні Гузь з ними.
Відповісти
Ніколи недумав що такий ура- патріот вибере довірених осіб кучмістів. Сором буде якщо піддімося на Гузь-шоу!
Відповісти
Але й низько впав!!!!Боровся з Клімчуком, а після його смерті оточив себе його вчорашніми лакеями. Гузь, це тобі не Ратне і Стара Вижва!То хто ж , Ігорочку, люстрацію буде робити? Твій довірений Кашельок???Чи ти вже й з Петром домовився, щоб Мельника "з їсти" ???
Відповісти
Напевне, зміни і то косметичні, далі Києва не підуть.Тут на місці різні Гузі вже грошенята смокчуть з різних аферюг і кришують щоби ті під люстрацію не попали.Довіреними особами гопніків роблять.Володимир революція гідности обминула!
Відповісти
Суджу по довірених особах Гузя по округу № 19 .Зробив висновок.Скажи хто твій друг- скажу хто ти. Кошельника - довірену особу і все його оточення знає місто не з кращої сторони.
Відповісти
Кошельник рекламує Гузя в спорткомплексі як непющого і некурящого.А сам -алкобарон виступав проти обмеження торгівлі спиртякою в нічний час.Логіка де?
Відповісти
Суть в одному- відібрати голоси у Мельника!!!!! Це заповітна мрія Саганюка і його оточення.
Відповісти
Обломиться йому!
Відповісти
Зверніть увагу на метушню в барі " Маяк" у Володимирі.Таке враження що там дислокація всіх політичних штабів Володимира.Кошельники, Борбелюки,Зінкевичі.,Приди, Поцлизеї...Україна до сраки! Головне гроші хапнути.
Відповісти
Веселенька публікація. Гузь завжди намагався тримати "ніс за вітром". Приготуйся, Сергію: скоро у коментарях підгузники випливуть.
Відповісти
Якби Гузь був патріотом, то в окрузі оточив би себе незаплямованими людьми.Люди яника з ним будуватимуть "справедливе" суспільство. Люструвати разом з Гузьом!
Відповісти
ну взагалі то з ким Гузю жити і кого кохати - то його особиста справа. думаю усі з цим погодяться. просто йому треба було відверто подати на розлучення та й усе. і нема ніяких питань.
Відповісти
але людина, яка більше двох років не протрималася в жодній політичній партії, і з дружиною не вжилася, вона трохи напружує, нє?
Відповісти
А ще він був головою міської організації Конгресу українських націоналістів. Одних партій штук сім поміняв. Не рахуючи громадських організацій.
Відповісти
Дійсно цікавий і головне ПРАВДИВИЙ матеріал!!!! ДЯкую авторові!!!!!
Відповісти
Невже не міг знайти в довірені особи порядних людей? А довірився оточенню Саганюка.За що ми стояли на Майдані ?????
Відповісти
Там напевно і бандюган мороз вже в команді Гузя. Все може бути при таких розкладах.
Відповісти
" Маяк" за Гузя! А за кого "Метелик"?
Відповісти
Який там "правдивий і цікавий" матеріал? Замовний заздрісниками і невдахами. Хто зраджував, то це якраз Е.Мельник. Забули, коли він витіснив Олега Максимовича з КУНу, а потім перескочив до Свободи, бо там рейтинг був кращий і повністю здав стару революційну парторганізацію? То їжте моркву для пам"яті. Ту школу, випробування, яку пройшов Ігор, то Мельнику не можливо осягнути, бо в нього кишка тонка. Треба бути серцем відданим, щоб іти в бій, а не тільки на трибуні виступати. Івахів купив той округ, і про це всі знають, бо відкрито по селам возив оргтехніку і т.п. Не перекладайте із хворої голови на здорову!
Відповісти
Забули як Гузь втік з КУНу , бо йому це не вигідно?
Відповісти
100 відсотків не замовний а чиста правда
Відповісти
це його приватна справа - мати дітей чи ні і коли їх мати. не треба посягати на особисте. мені всеодно з ким Гузь живе. ну а стосовно політичної частини і його поведінки в суспільній сфері, то тут є питання серйозні. дійсно
Відповісти
в 2006 році Гузь став депутатом облради не по мажоритарці. Тоді не було мажоритарки. Він пройшов по спискам "Нашої України".
Мадоритарку в Старовижівському районі виграв в 2010.

Будьте прискіпливими до фактів!
Відповісти
цей факт ніяк не заперечує головної думки публікації - Гузь бігає з партії до партії від виборів до виборів
Відповісти
Так факти й не заперечують головну думку публікації. Навпаки, Гузь тоді вдало обрав собі партійний бренд, хамелеончик наш
Відповісти
Дурна в тебе Думка, бо дурний тебе піп хрестив.
Відповісти
О ще одна партія в якій був Ігор)
Відповісти
Сергію, особиста неприязнь - не найкраще тло для написання аналітики. "Крикливі" підзаголовки, притягнуті за вуха факти і просто використання фактів із біографії у поєднанні із власними припущеннями - це банальний наїзд перед виборами, а не спроба розібратися в особистості Гузя. Може, ліпше взяти інтервю в нього самого? Просто люди зі стажем в нашому неті знають, що ви, мяко кажучи, не товаришуєте. Тому цілком спокійно сприймають вашу "аналітику". З посмішкою
Відповісти
Ви не "причетний", бо тоді б знали, що насправді я захоплююсь таким "політичним Гераклом" як Ігор Гузь. Просто "бензиново-молочні" олігархи запхали мені у глотку пачку доларів і я написав цей текст.
Відповісти
І це чиста правда
Відповісти
ой тільки не треба тут про свою чесність розповідати. Про Івахіва уже забув, на якого ти свого часу працював?
Відповісти
прихвостень Івахівський....до смітника
Відповісти
Я б тобі і молого граша не дав би за таку писанинуу. Пусте, висмоктане, надуте і розмазане, хаотичне і брехливе.
Відповісти
та ви вже смердючі гавнюки всім поперек горла стали . Вас разом з вашими сім"ями треба на палю посадити
Відповісти
Адміністратори сайту, можливо, варто звернути на допис "бюро ЗАГС Сьогодні, 11:40". Хіба він не є образливим для людини, про яку йдеться у статті?
Відповісти
Бути вічно ображеним- головне життєве кредо Сергія Шаповала.
Відповісти
Несуттєва неточність яка ніяк не впливає на загальний портрет цієї політичної повії.
Відповісти
Це показує, що ви не компетентні в питаннях, які намагаєтеся підняти.
Відповісти
Це показує що писано мною і по пам"яті а не штабістами з юристами, як це зазвичай робиться з текстами на політичну тему.
Відповісти
Тобто за свої слова ви звикли не відповідати?)
Відповісти
На відміну від підгузників я пишу під власним іменем і якщо роблю помилки то завжди їх визнаю. А не як якісь фейкові "Маргарити Забужанські" з сайту "Буг" та анонімні підгузники-коментатори з ВолиньПоста.
Відповісти
А як ви могли б не визнати факт того, що в 2006 році не було мажоритаркі? Ви людей тут за ідіотів вважаєте?
Відповісти
Льогко визнав ще півгодини тому. Це ви людей вважаєте ідіотами, адже окрім цієї неточності вам немає чого закинути.
Відповісти
Так ви не могли це не визнати, тому й визнали це. Вам за це дати орден "найчесніший журналіст"?
Відповісти
Де я не міг це визнати, о, анонімний і сцикливий підгузнику?
Відповісти
Ваш рівень культури вражає.
Відповісти
гавкає, а караван іде...
Відповісти
Гавкуни штатні
Відповісти
іде ваш караван
Відповісти
якби зберігся СРСР то Ігор Гузь вже був би першим заступником обласної організації компартії. одни з золотих голосів марксизму-ленінізму і надією всієї партії. юна зірка. тому що попри все у нього є непоганий талант політика та оратора.
Відповісти
І достатньо гнучкий хребет
Відповісти
Шаповал очень точно описал суть Гузя, а если и есть какие-то неточности в биографии, то это несущественно.
Відповісти
Депутатом на Старовижівщині Гузь став у 2010, а не 2006 (виправте неточність), а у 2006 році пройшов до облради за списком від "Нашої України"
Відповісти
Для автора факти не важливі)
Відповісти
Бетмен, на відміну від шестьорок Ігоря Гузя я вмію визнавати свої помилки, пишу під власним іменем і не виправляю тексти щоб приховати неточність. Раджу повчитися цьому у мене.
Відповісти
1) Коли я тут міняв свої повідомлення? 2) Тобто ви як журналіст спочатку щось пишіте з голови, а потім постфактум визнаєте свої помилки? Дуже профеесіонально.
Відповісти
Підгузники завжди заднім числом міняють свої повідомлення. Це для них звична тактика. Останній приклад - анонімна стаття на сайті "Буг" під псевдонімом Маргарира Забужанська. Поцікавтеся в штабі цією історіює.
2) Ви приховуєте своє справжнє ім"я, вочевидь соромлячись назвати його. Це вже звична тактика для підгузників які полюбляють ховатися під псевдонімом.
3) Так, це дійсно помилка, але вона не суттєва, і вам вочевидь немає чого більше закинути мені окрім цієї процедурної тонкощі виборів 2006 року. Це тішить.
Відповісти
1) Коли я тут міняв свої повідомлення? 2) Тобто ви як журналіст спочатку щось пишіте з голови, а потім постфактум визнаєте свої помилки? 3) Не потрібно зістрибувати на якісь ліві теми про якихось Маргарит.
Відповісти
Ігорку, то ти? Чи твоя коханиця за тебе відписується?
Відповісти
Ваш рівень культури і аргументації вражає.
Відповісти
точно, Гузь.
Відповісти
Сергій як життя може ти десь зараз у Володимирі оселився, як на минулих виборах у Ковелі
Відповісти
Ти визнав, що працюва на Івахіва?
Відповісти
Факти говорять про те, що людина яка позиціонує себе ідеалістом,націоалістом, консерватором... постійно когось зраджує. Факти говорять що Ігор Гузь не той за кого він себе видає.
Відповісти
а для чого про особисте життя писати?
Відповісти
А для чого в агітаційних матерілах позиціонувати себе добрим сімянином коли на справді це не так. Для чого ця брехня?
Відповісти
Покажіть факти про розлучення, а так це розмова ні про що
Відповісти
погоджуюсь, що брехати не варто й у такому. Але й описи про зраду теж виглядають не дуже гарно
Відповісти
Ігор Гузь завжди подає себе як не бізнесмена, не господарника, не рішалу, а як чесного і посліовного політика такий собі "незламний борець за правду". Життя показало що це не так, він і бреше і зраджує(всі ми не без гріха я його не осуджую, хоча і не довіряю). Тоді хто такий Ігор Гузь насправді? Чому він іде у владу, з якими вміннями, що він може змінити в плані не руйнації, а створення, ось це для мене велике питання.
Відповісти
Ну що тут скажеш, публікація цікава, місцями емоційна, в цілому добре змальовує Гузя і його діяльність. Дійсно є певні неточності, таке буває.
Відповісти
Ця фраза, для мене сказала все про тупість автора публікації.Також вінчався Гузь не в православній церкві, а в автокефальній.
Відповісти
Що тут не ясного? Хрещений в Московському патріархаті, вінчався в Автокефальній праволславній церкві, ходить в Греко-католицьку церкву. Поміняв сім партій, змінив купу громадських організацій, на кожних виборах міняє виборчий округ. Короше кажучи - ТОМУ ЩО ПОСЛІДОВНИЙ....
Відповісти
Автором чітко зазначено "не в правослівній, а в автокефальній". А автокефальна не православна?
Відповісти
Для автора факти не важливі)
Відповісти
Якраз маніпуляторами є ті що чепляються до слів. А фактом є те що Ігор Гузь хрещений в Правосавній церкві Москковського патріархату це факт, вінчався в Українській афтокефальній церкві (також факт), в той самий час є прихожанином УГКЦ тобто грекокатоликом. Факти річ уперта. Цікаво якого віросповідання він сьогодні. Хай скаже чесно. Хоча чесність і Гузь це різні поняття.
Відповісти
скажу вам люди, Бог один для всіх: і для католиків, і для православних (і ті, і інші християни), і для мусульман, і для будистів. І не важливо хто як його називає. І не важливо де молитися, в якому храмі, аби то щиро було
Відповісти
Бог один, це правда. Але віру свою потрібно шанувати. А не бути перекотиполем.
Відповісти
духовність та релігія - це різні речі, і перекотиполе тут ні до чого
Відповісти
Не хочеться дискутувати на філософські теми на кшталт яка різниця між щавлем, щавлевим борщем,і щавлевою кислотою.) Хай тим спеціалісти займаються. Але кожен християнин сповідує Символ віри, де сказано про єдине хрещення. Якщо людина міняє церкву через політичні погляди ... це м'яко кажучи...зрада.
Відповісти
"зрада", коли зрадили свою ВІРУ у 989 році і були за це прокляті волхвами.
Відповісти
це коли в Едемі згрішили, це коли від Живого Бога відступили і почали поклонятися творінню замість Творця і сонму божків замість Єдиного.
Відповісти
Читай, синку, біблію, де Ісус заповідав: "Пізнай Правду і вона спасе тебе". Тобто читай також Велесову книгу, українську біблію, в якій пізнаєш, що ми внуки Дажбожі, а не раби божі (Егови).
Відповісти
ви загнались, чи вже Гузь в язичники продався?
Відповісти
Стаття просто бомбова! Ріспект автору!
Відповісти
Гарна стаття. Чітко і без лірики. Автору - респект!
Відповісти
Хто б що не говорив, а підкаблучник Палици краще б мовчав)
Відповісти
Як там батько поживає чи може ще раз його на сцену до людей на коліна
Відповісти
Я за Гузя не проголосую! Брехун!
Відповісти
А за кого проголосуєш???
Відповісти
За Зінкевича
Відповісти
Сергій Шаповал просто страшенно заздрить Гузю. Йому таким яскравим політиком ніколи не стати. Він навіть у Слов"янськ не зміг поїхати по-людськи як журналіст - писав всяку дурню, щоб угодити ДНР-рівцям. Сергію, визнай, що ти невдаха і по-чорному заздриш нормальним людям.
Відповісти
Можно ли верить Шаповалу?:
эпатаж ему помогает получить имя среди журналистов. Недолюбленный, незамеченый, недооцененный, он пошел ва-банк и инсценировал историю с пленом в Славянске. Патриот, бросивший беременную жену дома, поперся для провинциального регионального СМИ делать репортаж...
Случайно проезжал мимо и случайно попал в плен. Жена типа ходила в ментовку, донимала следователей, хотя и колегам журналистам, и самим следакам было ясно, что Сергей отсиживается и пиарится. Но сказать открыто никто не решился - думал, а вдруг правда. Да и зачем против себя настраивать сообщество.
Тем временем журналистов цинично использовали для пиара пленного Шаповала.
По приезду никаких доказательств плена, только упитанное брюшко, новая футболка ДНР и словарь, которым якобы его пытали сепары...
С плена вытянул Медведчук, о чем прямых доказательств так же нет.
После плена резко стал известным человеком - чего и добивался, т.е. сработало.
Сегодня его статьи, его коменты и высказывания напрочь эпатажны, а журраследования сенсационны.
Цель оправдывает средства. Цели эгоцентричны и видны окружающим, только никто не трогает, что бы не воняло...
Відповісти
Все саме так!
Відповісти
оце тебе Сергію вмочили.
Гузь - то звичайно сирун. Але ти Сергію опустився до гнилої заказухи, бо писав ти тенденційно і безсоромно. Хоча то в твому стилі.
Якщо хтось із журналістів вважатиме надалі своїм колегою, то гріш йому ціна. І я не вважаю, хоча і не вважала.
Про Гузя приблизно це ж знаю, але то його проблеми. Ти ж - просто патрон для вбивства Гузя: вбив не вбив, але вистрілився. Тебе нема. Для того, хто тобою вистрілив, твоя доля не цікава. В твоїй особі він принизив усіх медійників, поставивши в одни ряд із твоїм заказушним матеріалом.
Ще раз, - не захищаю Гузя. Але ти нас всіх обісрав.
Дякую.
Ще почитай архів Нагорного (старшого) з Волині - він кожен факт тричі вивірить, перш ніж напише.
Через таких як ти інтернет-ЗМІ мають жити за законами друкованих ЗМІ. Щоб їх судили і стягували шкоду. Ти як свиня, яку пустили під стіл, а вона залізла на верх. Тебе прийняли в своє журналістське коло, а ти...
Відповісти
чиста правда!
Відповісти
Згоден, Шаповал просто взяв їжу, і своїм рилом перетворив її на помиї. Нічого ж нового не сказав, а лента негативу лишилася. І не на Гузя негатив, а на автора статті - Шаповала. Тому що людина тут працює не на конструктив а на диструкцію. Гантон та й все.
Відповісти
«Орлик був людиною висококультурною, європейцем в повнім розумінні цього слова... Життя примушувало його до компромісів, але душа залишалася чесною і щирою, здатною до найбільших обмежень і самопосвяти»
Відповісти
а ви часом не з НА? Конструктив... диструкція.... це ж улюблені слова вождя і його оточення!!!
Відповісти
Нi, в нього "конструктор" та " дiспепсiя" улюбленi, то Ви попутали...
Відповісти
за всіх медійників, за справедливість і не байдужість.
Ганьба таким журналістам, вірніше, жулікістам.
Відповісти
1)Звертання виділяється комами.
2)В пристойному товаристві не вживають непристойних слів.
Ви звичайнісінький анонім, а не журналістка.
Відповісти
Особисто не знайомий із автором , нічого про нього не знаю, але стаття в десятку! Все по полочках розкладено , і лукавство гузя і неперебірливість у виборі партій ( єдине що -про лексус забув написати , і про відсутній стаж роботи кандидата , за що він жив? Від виборів до виборів?).
Відповісти
Подивіться трохи далі свого носа і побачите стаж.
Відповісти
То природно, що стаття розділить прихильників і противників Гузя. Але чи нормальними методами користуємось на виборах? Де журналіська чистоплотність, адже це все гівно виливається на людей, щоб вони читали
Відповісти
Гузь-турбольот!
Відповісти
а давайте гузя пролюструємо?
про відступні від івахіва дійсно ходять чутки, схоже, що чутки мають реальне підгрунтя.
а що каже сам гузь?
чому б йому статтю не написати, де пояснити і розказати про свій політичний шлях через різні партії та рухи?
Відповісти
так все-таки чого Гузь зрадив свій рідний округ і своїх односельчан, людей, які за нього голосували, і поперся у Володимир? за гроші? які мотиви? от ви можете уявити собі, що Єремеєв взяв і пішов по Володмиру чи Гороху, чи Івахів? я не бачу логіки. тут явно щось нечисто. отже автор таки правий.
Відповісти
тема автомобіля, який зявився зразу після поразки на виборах у 2012 році від Івахіва не розкрита.
Відповісти
Навіщо Гузю те депутацтво? Доля дала йому шанс на посаді заступника голови облради показати себе. Зробити реально корисні справи. Але він плюнув на своїх виборців з Старовижівщини. І пішовши на інший округ бореться за корочки і значок нардепа ВР. І це при тому, що він тяжче рупора нічого в руках не тримав...Це його помилка....Велика помилка...
Відповісти
Нехай Гузь усвідомить хто його довірені особи по округу.Найближчі соратники Бориса Клімчука, з яким він постійно боровся- місцеві провладні прихвосні Кошельник і Вірковський.Вони б мали пройти люстрацію через смітник, а Гузь їх врятує і сам засер...ться!
Відповісти
Як може той, хто себе видає за патріота оточити людьми вчорашнього дня.Гузь ти зрадив людей, котрі вірили в твою порядність.
Відповісти
Два нацика с одинаковым мировоззрением " до основания разрушить, а затем..." и уровнем амбиций и самолюбования, кто "лучший по профессии" попиз....ть", не поделили пальму первенства. Бандерштат vs "викрадення та катування". Это хорошо. Ешьте друг друга. Умиляет отсутствие модератора. Наконец-то, Владимир, Вы поступаете верно. Может "розовые очки" ненароком разбили?)) А вот учителя опорочили - мерзко!
Відповісти
О, кононович - ти? Де пропадав?
Відповісти
О, Орлик-ты? Ты еще в Яссах с Мазепой вместе?
Відповісти
Я вижу "пионера" и сына партийного функционера мочат и без нас!Это радует)))
Відповісти
Жаль. Лучше бы с вами.
Відповісти
А до тебе ми ще доберемось. Плохо работаеш на ГРУ.
Відповісти
Ну, з партіями ясно - вигода. Бог один. А от на малолітню блядь повівся - нормальний мужик, на неї багато хто "ведеться". Відома "заслугами" в Луцьку і Рожищах. Може б і я їй не відмовив, цікаво ж спробувати про що люди розказують, якісно відпрацьовує.
Відповісти
то хто це?
Відповісти
Памошніца-секретарка. Всьо абично.
Відповісти
На зустріч депутат не приходить, об'яви переписує- дорогі об'яви. А гроші звідки, розказати не хоче????
Відповісти
А ти не раХуй чужих грошей у чужій кишені.
Відповісти
Цікаво, Івахів налякав Ігорка чи забашляв щоб не показувався в Ковелі.
Відповісти
Наявність довірених осіб таких як Кошельок і Вірковський - найкраща антиреклама. ЮНАК, ПОРВИ ЇХ.
Відповісти
Гузь, то юний ленінець, як колись казали. І цим все сказано. А от розводити пліткарство, Сергію, не варто. Наприкінці публікації окремі моменти було навіть ніяково читати. Виглядає як показування брудної білизни. Журналістикою це важко назвати.
Відповісти
Мені, як фахівцю, було соромно читати цей "вкид г..вна на вентилятор", а не статтю.Навіть брудні "заказухи" треба вміти пмсати елегантно, щоб не вимазатись тим брудом, про який пишеш.Це вищий пілотаж журналістики. Але тут Бог таланту не дав, і тому вийшла підлуватенька статейка із купою притягнутих за вуха фактів, а під кінець ще з порпанням у чужій білизні. Це просто ницо! мені соромно за свою професію, але , сподіваюся, що ісля цього автора навряд чи хтось назве журналістом. Бо так тупо й нефахово може написати лише графоман,та й то самодіяльний.
Відповісти
Шановна ,,журналістка''. Я не сприймав нічию сторону до того часу, доки не прочитав Ваш коменттар. Будь який журналіст, котрий поважає себе і читачів, називає себе та спершу перечитує і виправляє хоча б граматичні помилкм. Ви апріорі не можете бути журналістом з такими знаннями рідної мови. І Вам навіть не вистачило глузду проаналізувати, що своїм коментарем ще більше підтвердили правоту автора.
Відповісти
Шановний журналіст!Чому пишете з помилками слова.
Відповісти
А так писати може нікчема замрига. З неї журналіст, як з дупи гармонь! Сама продажна і аморальна - там є про неї що написати! Особливо про її життя і коханців!
Відповісти
Чому аморальна?Гарна ,незалежна жіночка.
Відповісти
пІГОРОК, ти де таких долбоєбів поназбирував, ти лІДЕР на букву П. Це буде ВР гомосятини, ціла фракція бЛяшка, зрадниця-задниця пІгорок Гузьок.
Відповісти
Фуу, Шаповал такий брутальний і так недоладно пише заказухи і хочеться отак ритись у чужій білизні? чи за добрі гроші хочеться?
Гузь програв Івахіву на кількасот голосів, хоч не задобрював дрібними хабарчиками місцеве населення як Івахів, а чесно і без грошових вливань змагався на виборах.
Відповісти
Поява дорогого автомобіля після програшу Івахіву, гроші на які живе Гусь не відповідають його зарплаті, невміння втриматися на роботі, постійні скандали з людьми, які з ним парцюють - все це характеризує Гуся, як людину яка багато хоче, але мало що отримає. Такі персони у його штабі як Валентин Кошельник та Валентин Вірковський, котрі підтримували регіоналів плюсів не додає, а вказує на факт, що хлопці получили касу. Бо Кошельок крутиться лише там, де є гроші на решту йому ....
Відповісти
Шаповал! Пора тебе люструвати...сьогодні в тренді до смітника. Готуйся!Знаєш ти ПУТІН.
Відповісти
Ігорок взявши до себе в штаб вищезгаданих кучмістів- остаточно попрощався з залишками совісті, які у нього ще були.......
Відповісти
то шо тут такого...сам ти бетмен інтернетний..сидиш перед монітором і пердиш...копаючись у чужій білизні...
Відповісти
Нікого не захищаю. Але Шаповал поводиться не як професійний журналіст. Він пішов на поводу в емоцій і однобоко висвітлив події, прикрасивши епітетами і прикметниками в кращих традиціях російської пропаганди.
Відповісти
Шаповала на Кисельов-ТБ,тільки там вміють робити з мухи слона і називати чорне білим
Відповісти
Бедные украинцы.
Да вся нынешняя власть в Киеве - одни сплошные Гузи.
Бедная Украина.
Відповісти
Тому що він патріот, і стояв на Майдані. І навіть якщо у нього були певні проблеми, то Майдан його самоочистив. Тому що не може брехати і не боротись за інтереси народу людина, яка була на Майдані. Саме таких патріотів потребує наш парламент, тих що кидали коктейлі Молотова і палили шини. Цей очисний вогонь. цей дух свободи сприяв тій свободі і економічному процвітанню яке чекає Україну найближчим часом. Разом ми сила, патріоти і Гузь. Гузепатріоти. Слава Україні
Відповісти
На Майдані треба було бути, коли там шини палали, беркутня людей била, а він ті дні сидів у Луцьку і думав як йому посісти крісло Клімчука. Він буває тільки там. де язиком потріпати треба, а де спину під кійок поставити не буває. Чого такий молодий, а не воює? треба ділом країну захищати!
Відповісти
Не все те золото, що блищить....
Відповісти
Волыняне, не пропустите "отморозка" Гузя в ВР, не позорте Волынь!!!
Відповісти
я канєшно понімаю,шо Гузь не ангел,але ти,Сергію,справді відро лайна на пропеллер вилив!!!Значить хтось таки того Гузя боїться....бо нахуя тоді таке робити?
ми з Петровичом та Семеновичом шось ніхуя не понімаємо....
Відповісти
Те, що Гузь - популіст і карєрист, відомо давно. Воно і нічого би, бо таких більшість є. І я його розумію. Але він ще має такі риси як підлість і нарцисизм. Тому вважаю, що стаття в цілому влучна.
Відповісти
Шаповал за бабки і рідню продасть, не те що когось лайном покриє в публікації
Відповісти
Одним словом політична повія. Заїдьте у його край там знають яка то зрадницька натура. хоча і його дружина в же в цьому переконалась засткавши його в робочому кабінеті з іншою. Напевно забув чим потрібно займатися в робочому кабінеті Обласної Ради.Цікавий і той факт що він прикривається підримкрю Порошенка , судячи з бігбордів. Хоча вже є офіційна заява , що Порошенко підтримав Мельника як єдиного кандидата. Ох і влетить ше Гузю. Хлопець жартує з вогнем.Шаповалу + хороша стаття.
Відповісти
Бомбезна стаття. Шкода , що автор не вказав його довірену особу Кошельніка який спонсував антимайдани . був прихильником ригів, і цілує дупу Саганюку Барбалюку і всюй антимайданівській гоп компанії.А бухають напевно а Метелу в Мороза разом з малолетками які туда ходять з педухі)))))
Відповісти
Бомбезна стаття? Може й бомбезна, але писати має фахівець у відповідному жанрі. То шо наваяв ШАповал - хрєнь собача...
Ляпання одне, хоча образ Гузя вірний...
Відповісти
У хорошої людини все завжди гаразд,вона не буде бігати з партії в партію,від жінки до коханки фу огидно ,так із людьми поступає
Відповісти
Шаповал ніби стояв зі свічкою в ногах Гузя. Гарна тема, тільки мова погана. Погана мова - як незастебнуті штани. Лише жінок не треба було чіпати. Любов до жінок дає натхнення, дає стимул до праці і нових "звершень". Так було, так буде завжди, доки існує ерекція (збільшення і затвердіння члена, якщо в руках є хороша жінка).
Відповісти
Наташа! Шо ти тут розписалась про любов? Не путай звичайний пойоб секретарки з коханням! І взагалі, в час війни, коли гинуть люди, сім'ї залишаються без чоловіків, батьки без синів, діти без батьків, хлопці каліками фізичними з тяжкими душевними травмами, а ти за себе і свою жопу думаєш?! Вибори, люди не знають за кого колосувати, клянуть владу! Яка різниця хто шо зробив?! Стаття якраз на вибори і спрямована: комусь похєр, а на когось вплине!
Відповісти
Не хочете "заказухи" - вихід простий - не давайте приводу. Факти річ уперта. Стаття правдива, за особисте не скажу, бо не знаю, а в цілому політпортрет реальний. І це підтверджує низка коментарів від людей, які стикалися з Ігорем не лише тоді,коли він такий правильний з рупором, але й у повсякденному житті і йшли якийсь час пліч-о-пліч з ним, як з побратимом, а потім... прозріли.
Відповісти
Гузь - урод! На мою думку, звичайно! Стаття правильна! Я не журналіст, тому в тонкощах професійної етики не розбираюсь. Викладені факти. Не згоден - спростуй, те і те нетак і т.д. Як я розумію, знайшли тільки одну неточність чи невідповідність. Єдиний аргумент Бетмена. Ну і що?! А з іншим що? Кричав тут на Волині, бігав з рупором і що?! Чому патріот на фронт не поїхав? А фронт то через твій рупор і стався! І ще одне: Гузя треба в смітник кинути тільки за те як він з Клімчуком "спілкувався": тошнить від такого патріотизму! А Клімчук то став на коліна і не дав будівлю ОДА знищити!
Відповісти
І скажіть, що автор бреше:) Можна тільки добавити, що наручники на Башкаленка і ставлення на коліна покійного Клімчука нічого, крім піару не дали. Зараз народ задумується, чи такі нам треба методи.
Відповісти
Стаття написана вчасно і гарно. Дійсно за таких хамелеонів не треба голосувати, а за простих і чесних людей, котрі не зіпсувались політикою і владою. У Володимирі це єдиний кандидат-волонтер ЗІНКЕВИЧ!!!!!
Відповісти
Ото Ігорчик вляпався. І хто його тільки не човпе? І хто він після цього?
Відповісти
Подивилася на тиражі листівок. У Гузя дорогих кольорових листівок надруковано 70 тисяч у Мельника і Зінкевича по 12 тисяч. Питання навіщо такі гроші викидати, якщо все одно програєш?
Відповісти
До "Правого". "Пойоб" секретарки - теж кохання. Гаряче і від душі. Це - не виконання обовязкових сімейних обовязків в ліжку. Тут грає роль все: екзотика, швидкість, реакція (а як хтось постукає?!), місце (стоячи, на столі, під столом, на вікні, під вікном). Таке залишається в памяті на усе життя. До чужої через вікно залізти, і вона стає смачнішою за свою на арабському ліжку з червоного дерева єгипетської вишні. Така природа самця і самки. Природний потяг. Тоді про наслідки не думають.
Відповісти
з таким "смаком" можуть писати лише учасники того дійства)
Відповісти
Для одних ідеалом є Маргарет Тетчер, мати Тереза. А для таких - слава Моніки Лєвінскі... Низько!..
Відповісти
І кампанія Національного Альянсу "Традиційна Україна". Порядної розумної жінки під боком мало, тре "щоб як у всіх" мале-дурне-діряве... традиційно... Воістину, Ігоре Володимировичу, не словом, а ділом!!!
Відповісти
Ігор має право на особисте життя після закінчення робочого дня. Те, що він там щось робив у свому кабінеті, відбувалося вже після завершення робочого дня і немає ніякого відношення до нього як до кандидата! Але погодужусь - не треба на кожному кроці кричати про традиційну сімю та високу мораль, якщо сам не ідеальний. Краще будь собою.
Відповісти
Допомогла шефу)) сама у всьому зізналась)) хто ж знає так в певнено після робочого часу чи під час?!))
Відповісти
Ігор має право на ОСОБИСТЕ життя на РОБОЧОМУ місці??? За рахунок держбюджету економить на готелі. Тому щодо прав Гузя, як казав Плющ, не впихуйте невпихуєме...
Відповісти
Сергій, параноя лікується
Відповісти
Так цікаво, всі коменти які якось зачіпають коханицю зникають... Невже вона і з редакцією спить?
Відповісти
З Шаповалом, йому ж і розказала подробиці
Відповісти
Все правильно: время бросать камни и время их собирать. Все г...но, что выливал на Климчука, вернулось сторицей.
Відповісти
Як сказав би Ігор Валерійович Коломойський: "Плохой пиар - тоже пиар", так що Ігор - не засмучуйся, тобі це на руку
Відповісти
Марк Твен сказал еще лучше: "все, что не некролог- то реклама".
Відповісти
не дивлячись на те шо стаття написана в стилі "гандонпаморокзвіздаболПУТІН" (автор перегнув палицю),то по великому рахунку ця стаття є правдива. НА для нього лише як інструмент для власної вигоди, тому там надовго мало хто залишається....

Відповісти
Так, брате. Той, хто побачив кухню НА зсередини, і дивиться на речі реально, без рожевих окулярів, без емоцій, без зомбування, і переріс вік коротких штанців, той розуміє, що політична складова описана чьотко.
Відповісти
Прочитавши статтю - зрозумів, потрібно голосувати за Ігоря Гузя, тому що з боку його опонентів виглядає підло писати про сімейний стан і зраду. Я не хочу підтримувати його конкурентів - шестьорок, які дюбими методами хочуть дискредитувати людину (пробачте за граматику).
Відповісти
Звісно, шановний, краще проголосувати за того хто підло поступає з людьми, ніж за тих, які таких підлот як Гузь підло викривають. З вовками жити - по-вовчому вити, але не означає стати вовком.
Відповісти
Хай його зрада буде на його совісті.
Відповісти
Зраджувати на державному робочому місці геть по-совісті!
Відповісти
Хи, значить якщо робоче місце приватне, а не державне, то зраджувати совість дозволяє? Цікава логіка )))
А насправді скидається на бажання коментатора шось брудне жбурнути, фігня що сам замазався і воно нікуди не долетіло)
Відповісти
Витратив пару хвилин на читання "писанини в коментах", чого зазвичай не роблю. Суть класна - хто більша кака й сильніше продався Гузь чи Шаповал. Хлопці й дівчата - а йдіть но на роботу! Бо як задовбете народ гірше за Янека, то прийдуть до вас три "Калаша в гості" й тоді буде страшно всім, мені теж. Йдіть но на роботу...
Відповісти
Хлопці ідіть працювати. Він хоч і риг, а ідею подав. Він хоч і гад, але вам балаболам працювати корисно. Я б вас на примусові роботи. І тоді "Буде нам з тобою що згадаати....
Відповісти
Про політику тут пишуть конкуренти або їх найняті особи щоб викрити політичну діяльність чи бездіяльність. Текст грамонтний хоча б з тої точки зору, що практично про все написано в біографії головного фігуранта. Далеко ходити не треба. Якби не було фактів, то й теми не було б!
Про "любофф" пише коханиця з подругами, щоб відбілити себе і принизити чи вколоти дружину. Хоча напевно сама не розуміє що принижує себе і свого "обраного", підтверджуючи ті пункти в статті, яких нема в офіційній білграфії. Бо кого ще може цікавити природа "тих" стосунків? Зрада, як факт, не додає позитивних характеристик.
А от про Бога і релігію написано негарно. Всі ми ходимо під одним Богом і він приймає всіх хто щиро покається. "І першого, і останнього. І той що прийшов надранок, і того що прийшов під вечір" (не знайшов оригіналу і посилання на текст). Ніхто не святий, ні наша Матушка, ні Ніфонт з Михаїлом. Але вони ведуть до Бога тими шляхами, якими знають. А ми обмраємо самі шлях, яким йдем. І якщо щоро покаємось, Бог нас прийме такими як ми є, бо ми всі його діти!
Відповісти
Кто заслуживает сочувствия через этот срач, так это жена Гузя. Чисто по-человечески. Два подонка, муж и графоман, опозорили женщину привселюдно.


Відповісти
Оксану це абсолютно не позорить. З яких це часів грішки чоловіка позорять жінку? Те, що тема неприємна - без сумніву. Але позор тут тільки Гузю. А Оксана - молодець! Він, плебей, до такої жінки недоріс, і спустився до свого рівня. А вона - варта кращого.
Відповісти
Стаття сильна. Авторуреспект і уважуха.
А те, що Гузь зрадник нікого напевно не дивує. Яка різниця чи партію зраджувати чи дружину чи простих людей?
Відповісти
Якби хто не відносився до Гузя, проте, вважаю, такі статті писати низько для зрілого журналіста.. це рівень баби-пліткарки...
Відповісти
Шановні! Скільки мови з-за якогось гузя.Невартий він такої уваги.
Відповісти
Ті хто прагне влади вони всі зрадники і тільки думають про людей перед виборами щоб туди попасти а потім тільки за себе думають
Відповісти
Сегій, Дякую за правдивий матеріал! Для читачів ще одне посилання по цій темі https://www.youtube.com/watch?v=JPP56oA2WUI.
Відповісти
Застаріла інфа. І показує Гузя лиш прагматичним політиком. Тимошенко у вязниці мала більшу вагу ніж після звільнення. Як для самої себе, як лідера опозиції, так і для всієї опозиції. Бо показувала що влада ув’язнює політичних опонентів. Це в політиці розуміли всі. А відео суто чорнушне.
Відповісти
До "психолог": в пам'яті на все життя залишається гріх! І то великий гріх як для вінчаного чоловіка так і для змії, що влазить в сім'ю. І тільки щире покаяння і тяжка покута можуть вимолити в Господа прощення. Життя скінченне. Мирські насолоди не вічні. А от душа безконечна, за її чистоту і потрібно дбати!
Відповісти
що це щлюб з розрахунку зі сторони Гузя. Ніяким коханням там ніколи не пахло з його сторони. Тому і не здивований його походеньками.
Відповісти
Про маленький Ігорка прочитала і хочу спитати про батьків автора: не були піонерами-комсомольцями?
Відповісти
Сергію!!! Де продовження. Нічого ж не змінилося, вже подєльника-Гунчика з трибуни верховної ради- з роботи знімає.
Відповісти