Додати запис

На визначення «фашистської» сили в Україні найбільше заслуговує Партія регіонів

Неокомуністичний міф Партії регіонів про «фашизм» опозиції в Україні зазнає краху. Навіть донеччани не повелися на заклики влади «боротися з фашизмом» і вийшли на 4-тисячну акцію протесту «Вставай, Україно!». Суспільство починає розуміти, для чого Партія регіонів раптом стала витягати з шухляд припилені сталінські конспекти і хто насправді сьогодні найбільше підпадає під ознаки «фашистської сили».

Намагаючись приховати власну управлінську бездарність і стрімке падіння рівня життя українців, побоюючись зростання опозиційних настроїв, Партія регіонів вдалася до безпрецедентного кроку – розпочала штучне нагнітання у суспільстві антифашистської істерії.

На роль «фашистів» у позачерговому порядку влада «призначила» опозиційні політичні сили та їх прихильників. Усі, хто становить реальну загрозу пануванню олігархічного корумпованого колоніального режиму на чолі з верховним правителем Януковичем, автоматично носіями «фашизму». Головним же своїм ворогом і опонентом нинішня влада чітко назвала націоналістів та ВО «Свобода».

Виконуючи вказівку своїх партійних босів, 14 травня волинські «регіонали» на чолі з керівництвом облдержадміністрації влаштували театралізоване видовище під назвою «антифашистський мітинг». Цинічно використовуючи адмінресурс, партія влади звезла на цю акцію працівників бюджетних установ. Прикриваючись учителями, медиками, держслужбовцями, які змушені не жити, а виживати через цілковито непрофесійну політику Кабміну Азарова та поглиблення соціальної несправедливості в країні, влада «кинула в маси» заїжджене гасло: «Фашизм не пройде!».

Фашистський маніфест, який був зачитаний функціонерами Партії регіонів, свідчить про подальшу деградацію нинішньої влади. Гарячково прагнучи уникнути відповідальності за поглиблення економічної кризи, замороження пенсій і зарплат, зростання безробіття, корупції на всіх рівнях, податкового і «правоохоронного» безладу, режим Януковича вирішив запустити «стару платівку» про «загрози фашизму» – як останню надію втриматися при владі.

Безумство і маячня Партії регіонів досягли загрозливих меж. Правлячий режим Януковича 18 травня продемонстрував свій звірячий оскал, коли бандити напали на акцію опозиції та побили журналістів. Молодики в спортивних костюмах, окремі з яких, за інформацією ЗМІ, мають судимості, стали символом «антифашистського» мітингу влади. І постраждали від рук цих провокаторів – не міфічні вигадані фашисти, а люди, котрі прийшли на акцію опозиції, та журналісти, які висвітлювали події. Агресія «гопників», серед яких журналісти та очевидці впізнали колишніх учасників серії інших бандитських нападів на громадян, та бездіяльність міліції і «Беркуту» стали шоком для всієї країни.

Ще більше обурює цинічна брехня, яка лунає з вуст міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка. Схоже, що міліція вирішила взяти «під своє крило» «регіональних» братків-спортсменів і, попри численні та неспростовні докази причетності Вадима Тітушка і його компанії до провокацій, організованих за сприяння влади, прагне перекласти всю провину на опозицію. Це ще раз доводить, що Янукович і Партія регіонів побудували в Україні режим, який все більше набуває ознак бандитського і несе пряму загрозу для усіх громадян.

Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, як колишній комуніст-ленінець, а тепер – «регіонал», та інші функціонери правлячої партії мали би знати, що фашизм, за одним доволі поширеним визначенням, є диктатурою найбільш реакційних сил фінансового-монополістичного капіталу, який здійснює політику визиску та експлуатації народу і спирається на розгалужений репресивний апарат. Щось подібне сьогодні в Україні якраз і створила Партія регіонів.

Економічною основою режиму Януковича є панування великих фінансово-олігархічних груп, які монополізували контроль над економікою країни і володіють найбільшими багатствами. Доходи декількох десятків олігархів перевищують доходи 45 мільйонів українців. Суди, прокуратура, міліція та СБУ, завдяки Партії регіонів, перетворилися в інструменти репресій та втрачають рештки довіри у громадян. Узурпація влади сягнула апогею. То хто ж, як не Партія регіонів, з-поміж усіх політичних сил в Україні сьогодні чи не найбільше містить у собі ознаки «фашистської»?

14 травня 2013 року Борис Клімчук, прагнучи приховати всю штучність і примусовість «антифашистської» акції, замовленої Януковичем, вирішив блиснути розумом і зацитувати самого Вінстона Черчілля. Проте посадовець чомусь забув про іншу, набагато відомішу фразу англійського політика: «фашисти майбутнього будуть називати себе антифашистами». Схоже, з появою в Україні «регіональних антифашистів» ці слова починають набувати цілком реального змісту.

Отже, замість задекларованого «покращення життя» Партія регіонів змогла запропонувати українцям лише фальшивий «антифашизм» власного виробництва. На більше пануюча колоніальна влада просто не здатна. Спроби таврування всіх, хто не сприймає політику олігархічно-кримінального режиму на чолі з Януковичем, свідчать про його агонію. Але й вони вже не врятують цю владу від неминучості настання відповідальності перед українською нацією та народом.

Олександр ПИРОЖИК,
заступник голови Волинської «Свободи»,
депутат Волинської обласної ради
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 28
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Саша похмелись. . . .
Відповісти
Це пропозиція???
Відповісти
І звами хочу!
Відповісти
толєрантний!європа-вона любить все совітське..так калісніченко казав...а той не бреше..нізя йому..він росіянин..
Відповісти
Як сказав царь Борис на збіговиську "антифашистів" у Луцьку цитувавши Вінстона: "в майбутньому фашисти називатимуть себе атифашистами"! Правду сказав!!!
Відповісти
їм хто то той вінстон.бо одним цигарки ,одним зброя..
Відповісти
Коли ПР організовувала акції антифашискі вони продемонстрували свої фашискі вміння та навики! Свободі до ПР у фашискіх нахилах ще довго іти!
Відповісти
Коли сам підарас то говориш що всі підараси щоб твою суть непомітили
Відповісти
Українським фашистам тобто ПР неповезло з одним, з лідером! Адже у фашистів був яскравий лідер а у нас убожество.
Відповісти
Давіть партію районів, давіть! Їм недовго лишилось з такими методами!
Таке враження що вони вже в конвульсіях)))
Відповісти
Україна такого зрощення тьох гілок влади а одних руках ще небачила з часі СРСР! Узурпація повна, Беніто відпочиває, скоро термін фашист замінеться на регіоніст!
Відповісти
Регіонізм не пройде!!!
Відповісти
Яник+РП+фашизм по регіонівськи=капець Україні! Тре збиратися і вматувати десь.
Відповісти
Партія районів взяла на озброєння пропагандиські основи савєцкого союза, але то нічого вони щей методи управлінні перебрали!
Відповісти
та взагалі президент україни нинішній, якого українці запам*ятають в історії як боягуза, який за скільки часу боїтся вийти до народу, який не з*являєтся у вр перед депутатами.. а його колеги Азаров та інші то взагалі стид і позор політики україни! ганьба ПР ...
Відповісти
мітинг антифашистів був плагіатом і ніби відповідь на акцію вставай україно....
Відповісти
молоді регіони - за царя-батюшку Януковича! і його волинських вірних бояр Клімчука, Башкаленка, Курилюка.
Відповісти
Да, складний час настав... за ширмою "боротьби із фашизмом", ховають масове зубожіння народу, безробіття, зростання рівня інфляції...
Відповісти
стапах расєї та білої расєї.всьо канструктівно...там це років 5 назад начали массово.."наши"..
Відповісти
а мені просто соромно за т.з. волинян Клімчука, Курилюка та інших т.з. державних службовців, за "башку" говорити будемо, воно "зампаліт"))) про яких і в армії були зневажливої думки))) не буду цитувати)))
Відповісти
Коли аргументи закінчуються розпочинаються образи, перехід на особисте, хтоу чию пісочницю напісяв! Ницо і нікчемно((((
Відповісти
Зараз ПРозкольників зробила фашистами СВОБОДУ,а потім зроблять такими: БАТЬКІВЩИНУ та УДАР,далі під цей ПРес попаде будь-яка людина,що розмовляє УКРАЇНСЬКОЮ...Ну чим НЕ ЛЕНІНСЬКО-СТАЛІНСЬКА ПОЛІТИКА ЗНИЩЕННЯ "ВОРОГІВ НАРОДУ"??? Тримай злодія - найгучніше кричить САМ ЗЛОДІЙ!!! ДУМАЙТЕ ЛЮДИ та РОБІТЬ ВИСНОВКИ!!! ПРИДИВІТЬСЯ,КУДИ НАС ВТЯГУЮТЬ СУЧАСНІ "АНТИФАШИСТИ"!!!
Відповісти
Якщо Україна потребує фашизму, значить бути фашизму. Не будьте дебілами і не думайте, що є погані назви. Фашизм, лібералізм, націоналізм, комунізм - це назви, головним є зміст життя. Не всі Адольфи - Гітлери, не всі Йосипи - Сталіни, не всі Володимири - Леніні, не все Борисі - Клімчукі. Більшість носіїв цих імен є нормальними людьми.
Відповісти
тут багато.місцевість болотиста..
Відповісти
краще Саша розкажи де вікторов переховується,допоможи слідству.скоро за тобою приїдуть люди з прокуратури
Відповісти
СБУ так і не знайшла на Волині надуманих ПРдонами фашистів: http://www.volynrada.gov.ua/news/v-usbu-vidsutnya-informatsiya-pro-zareyestrovani-fashistski-organizatsiyi-na-terenakh-volini
Відповісти
Вікторов переховується до Дня незалежності. Для статті, по якій він засуджений, має бути амністія. Все домовлено в судах і прокуратурах. Така "практика" існує давно. 5 серпня він буде вільно пересувати свій живіт по улюбленому місту Луцьку. Хто не вірить, можемо битись об заклад на пляшку віскі "Магелан" (0,71л.18 років. 600 гривень). Бажаючі є?
Відповісти
пушиста свобода http://expres.ua/main/2013/10/28/95943-groshi-tyagnyboka-4-ugoda-dyyavolom
Відповісти