Додати запис

Вирок діючій системі

Події, що відбулися за участю правоохоронців в смт. Врадіївка Миколаївської області – це ознаки загальної хвороби, яка пустила метастази по всій державі Україна.

Спочатку, щоб вислужитись чи довести свою відданість, одні "ділки" залучають бойовиків для незаконного захвату підприємств. І "кришує" такі дії дуже часто саме міліція. Як наслідок, правоохоронці вважають, що можновладці і "ділки", яких вони прикривають, у відповідь допоможуть і їм, прикриючи їх протиправні, а інколи і звірячі дії. У цьому немає сумніву у жодної людини в Україні. Звідси і тваринна поведінка і постійні повідомлення про участь правоохоронців в жахливих ДТП чи злочинах по всій Україні.

Згідно різних соціологічних досліджень рівень довіри українців до правоохоронців не перевищує навіть 1%! Чому? Тому що дуже часто винні у злочинах правоохоронці чи можновладці залишаються непокараними в рамках закону.

А за таких умов у пересічних громадян немає інших варіантів, як самостійно захищати свої права! Напад на районне відділення міліції у Врадіївці – це лише "квіточки".

Народ наділяє владою правоохоронні органи для підтримки закону і правопорядку. Але вони ці функції не виконують.

Тож, якщо безаконня не зупинити, якщо не карати злочинців, люди самі будуть судити і матимуть на це право! По суті, це і є вироком діючій системі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рівень довіри до законодавчої влади не набагато вищий(якщо не нижчий), ніж до виконавчої. Не треба переливати із пустого в порожнє і розказувати про метастази. Краще розкажіть, що Ви як депутат вр зробили для того, щоб “зупинити це беззаконня”.

Відповісти
Тебе вибрали і ким ти став? Донбас ужже давно порожняк не штовхає по рельсам. А ти поліщукам порожняк? 20 гривень дівчині перечислив, чи просто порожняк!
Відповісти
Перелив з пустого у порожнє і нагадав волинянам про своє існування. До чого такий пост? Яку інформацію він несе людям? Що Єремеєв і що півтисячі таких же ледацюг як він у Верховній Раді визнають свою безпорадність у тому що відбувається у країні?
Відповісти
я теж не розумію до чого цей пост?? Це ж бредота повна!!! міняйте вже свого писаку!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Шкода, що досі люди з вміннням професійно висловити свої думки, використовують працю "писак". Був би надзвичайно задоволений прочитавши статтю "з під руки" самого Ігора Єремеєва. Тим паче, що відео-інтерв'ю у нардепа завжди на висоті. Маю сумніви що І.Є. буде читати коментарі, але все ж...
Відповісти
простітутка ваш ігор єремєєв ! 4 липня 2013 року Верховна Рада обрала членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Вікторію Георгієвську, яку висунула компартія. Георгієвська є прес-секретарем лідера Компартії Петра Симоненка і жодного дня не працювала на телебаченні. Крім того, виявилось, що вона подала свою автобіографію з 13 помилками.
За комуністку проголосували волинські олігархи Степан Івахів, Ігор Єремеєв та Сергій Мартиняк. Аналогічну позицію зайняли і Катерина Ващук та Григорій Смітюх з Партії регіонів.
Єремєєвци , заткніться із своїм патроном-шльондрою !
Відповісти
Игорь Миронович, ну чья бы корова..., как говорится.
Відповісти
вірно підмітив...
Відповісти
Миронович, ти хоть сам читав що тобі написали???
Відповісти
Єремєєвци , ви хоч не підставляйте так свого кормільця! А то він у ВР усєрдно рве свою ж..пу , голосуючи та підтримуючи ригіаналів і януковоча , а ви тут пишете подібні тупорилі опуси проти якоїсь "системи" ! Це як в анекдоті "Бджоли проти меду"!
Відповісти
Бла-бла-бла для тупих полішуків. А тим часом голосуємо разом з ригами і грабуємо посполитих...
Відповісти
О, впізнається вже під статтям Єремеева в коментарях рука вітівців. Ці коментарі від Вітіва та його прес-секретаря-такі смішні! От хлопцям не має що робити.
Вашу б енергія та й у мирне русло. Займіться хоч якимось справами для Волині і людей, а то тільки і є розуму, що слиною брискати в Інтернеті. "Патріоти", єпрст...
Відповісти
Сильна позиція сильної людини!
Відповісти
там к бісу позиція в Єремєєва... От в парламенті - це в нього точно ПОЗА на колінцях як в цуцика , що лиже хазяїну-пахану взуття ! При цьому цей цуцик(єремєй) помахує хвостиком(щоб бачив хазяїн!) і час від часу тихенько гарчить в бік(пише подібні статейки), щоб створювати вигляд тіпа "апазіціанєра" до влади для лохів-поліщуків з 23 округу !
Відповісти
НГ ,ти помиляєшся , як завжди . Якщо у 2002 році твій кормілєц ще знайшов тупих лохів , щоб пройти до ВР , то у 2012 він вже купував їх за великі гроші ! Впевнений , що це депутатство-його лєбєдіная пєстня .Здоять його ще й риги , яким він так усєрдно лиже дупу .
Відповісти
Єремеев - це і "діюча система",її метастаз в тлі України. Тількі його гроші, безпосередня причетність до курупції та бандитизму, вміння задурювати людям мізкі та природня тупість частини полішуків-виборців що за нього проголосували на виборах - покі що дають йому можливість існувати на волі.

Нехай цей "борець" краще розкаже про те, як в Цуманській колонії відбуває покарання його колишній робітник Віктор Горковчук, зізнання якого про те, що він "викрадав гроші" на "Континіумі" було вибито з нього бойовиками з служби безпекі Єремеева, а загальна площа побоїв на тілі цього хлопця, зафіксована експертизою та працівниками ОБОЗ які його видерли з лап цього бандита склала майже 1 кв.м.

Проте гроші Єремеева заплющили очі і суддям і прокурорам, які не тільки незаконно засудили цього хлопця, але й кришують цього "борця".

Але розплата та вирок цим бандитам незворотній - питання часу.
Відповісти
Ще трохи опозиція пограється в хитромудрі комбінації по продажу позицій Юліного бренду та дільошки шкури невбитого ведмедя в Юліній партії, залученню до роботи всякого непотрібу і дійсною опозицією в державі стане Єрємєєв та К. До цього все іде.
Відповісти