Додати запис

Казка про рівність

Казка про рівність


Яких вже тільки знущань-експерементів не проводили над нашими людьми. Мали власну систему освіти, яка десятиліттями давала суспільству, не лише вітчизняному, кращих спеціалістів у різноманітних галузях, тепер її успішно знищили так званою болонською системою; мали медичну галузь, військово-технічну, тепер не маємо фактично нічого з того що мали, але і це не задовольнило охочих знищити нашу націю. Віднедавна вони добралися до гуманітарної сфери нашого народу і навіть більше, до моралі й духовності. До нас страшним, ніби грязевим потоком, добираються європейські «цінності», які покликані розвивати нас, навчити нового мислення, демократії, нових підходів до явищ, які ми слов’яни, через свою нібито затурканість сприймали невірно. Однією з таких проповідниць якихось там «цінностей» стала ГЕНДЕРНА ПОЛІТИКА, яка нарешті, наче «визволителька» буде повчати диких українців справедливості і рівності у взаємовідносинах між чоловіком та жінкою і можливо про ще «щось», про що поки нам не говорять аби не сполошити дикунів. Зараз говорять лише про «справедливу» рівність між чоловіком та жінкою…

Але все за порядком. На початку дещо хочу відступити від теми і розповісти про один факт, що не може не сколихнути адекватну людину, факт, який голослівно викриває подвійні стандарти, відтак виявляє явну брехню. А брехня, вона і в Африці брехня. Свого часу один християнин-подвижник преподобний Антоній Великий виголосив цінну думку: «вкрай не благочестивим є навчати когось того, чого сам не виконуєш…» Ми можемо звичайно не долюблювати «християн фанатиків» (так зараз називають тих, хто насмілюється новітні аморальні явища називати гріхом), але погодьтеся думка слушна! Особливо в нашому випадку, коли ми один по перед одного хочемо вчити бідолашних українців справедливості, демократії і багато чого іншого, про що нині тільки й говорять. Отже факт! 26 березня у Луцькому міському будинку КУЛЬТУРИ мала відбутися прес-конференція, щодо певних перегибів, які втілюються в життя у зв’язку з підписанням нашим гарантом 22 квітня 2011 року указу (№ 494/2011) «Про Національний план з виконання Плану дій, щодо лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України». Здавалося б велика справа, якась там чергова прес-конференція, якоїсь там групки людей, які з чимось не згідні. Кінець кінцем ми ж живемо в суспільстві, яке активно вчиться демократії, відтак чого, чого, а право вільного слова – це одна з основних святинь «вільного» суспільства. Але чи то українська ментальність, чи то демократія чомусь не спрацювала в даному випадку, ба навіть обурила опонентів, які назвали подібний захід широкою інформаційною війною проти ДЕРЖАВНОЇ гендерної політики, проти рівності. А мені чомусь до цього здавалось, що рівність власне і передбачає рівність у всьому, і у висловлюваннях як мінімум.

А тут… Тут телефонні дзвінки і електронні листи з попередженнями про недопустимість подібних заходів, про недопустимість поєднувати поняття гендерної політики з різноманітними збоченями, які в «цивілізованій» Європі, саме завдяки подібним ініціативам стали законними на державному рівні. Більше того, боротьба за права різноманітних збочених груп, стала боротьбою проти тих хто збочення називає збоченням. Ще вчора здавалось, що подібного роду проблеми десь там далеко, за бугром. Це у Великобританії чи якійсь іншій країні вільної Європи церковних проповідників, які насмілились заговорити про Содомський гріх притягують у судах до відповідальності, за те, що останні не захотіли благословляти двох «закоханих мужиків», чи «лесбі пару». Утім те, що ще вчора для нас тільки здавалось, нині воно вже настало. Одним словом не відбулась ця прес-конференція у будинку «Просвіта», через бунт захисників «рівності і справедливості». То ж про яку рівність йде мова? Бачимо з сумної практики життя, що ця «рівність» не стосується здорових людей, які натхненні власним сумлінням, вірою в Живого Бога, бажанням захистити християнську сім’ю. Ця рівність і європейська демократія належить лише тим, хто хоче жити по-сучасному. Хто старий термін «стать», який вживали для відрізнення жінки і чоловіка, віднедавна замінив на термін «гендер», що означає соціальна стать. Тобто вже не важливо, як людина народжується (за біологічною ознакою), а важливо, ким вона себе відчуває і, згідно з гендерною теорією, саме соціальна стать є домінуючою в суспільстві. Відповідно до гендерної політики, існує щонайменше 5-ть статей (гендерів): жіноча, чоловіча, гетеросексуальна, гомосексуальна і транс сексуальна. Міжнародні документи ж термін «гендер» тлумачать як законне право на рівність осіб-ЛГБТ, що поки що, слава Богу, суперечить чинному законодавству України. От така вона та однобока, європейська рівність, а іншими словами пропаганда аморальності.

По суті…

«Знищений буде народ Мій за нестачу відання:

оскільки ти відкинув відання, то і Я відкину тебе…

як ти забув закон Бога твого, так і Я забуду дітей твоїх»

Осії 4.6



Страшні слова почув на свою адресу, колись богообраний народ ізраїльський. І таких звернень, застережень в історії людства, звернень Бога до людини, було чимало, адже людина постійно норовить піти своєю приземленою дорогою. Ця людська стежка завжди прикрашена гарними лозугами-сленгами про великі блага «чєловєку», про турботу, вигоди і все лише найкраще для людини, яку відверто роблять пупом землі. Власне ці «пупи землі» постійно намагаються зробити, щось таке, щоб довести усім навколо, що окрім них більше немає нічого вищого на світі, відтак все створено ними і головне для них. Як це не банально прозвучить з наших уст, але все робиться аби людина забула про справжнього Бога, натомість пропонується або божок-самодур, яких дозволяє все розбещеній людині, або відсутність будь якого божества.

Святе Письмо чітко і не двозначно розповідає людині про покликання чоловіка, жінки, матері, батька та дітей. Не менш однозначно викриває людську срамоту, коли чоловік розпалюється хіттю до чоловіка, а жінка до жінки, і називає це Содомським гріхом, що занапащає душу. Не підтримує християнська мораль і різноманітних хворобливих бажань по зміні статі. Забороняє чоловікам носити жіночу, а жінкам чоловічу одежу. Все чітко і ясно!

Наше ж завдання не хитромудрими сплетіннями і мудруваннями, а простою мовою донести до сучасної людини думку про те, що ніколи людські пристрасті не перестануть бути гріхом в очах Божих і в умах ЗДОРОВОГО суспільства. Про те, що з ними слід боротись, а не виправдовувати. Про те, що хто захищає гріх стає ворогом Господнім, відтак приреченим на вічну загибель. Ми можемо кидати в небо каміння, плювати туди, але у підсумку це все падатиме нам на наші ж голови і тих хто біля нас…
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я проти гендеру та всяких збочень! Ні гендеру в Україні!!!
Відповісти
Геть гендер з Волинської землі!!!
Відповісти
Дуже гарна і влучна стаття!
Відповісти
Мене тривожить мовчання влади. Керівники нашої держави - люди старої формації. Їм, здавалось би, насамперед відстоювати нормальні сім'ї та традиції народу. То чому ж з мовчазної згоди Президента і Прем'єр-міністра гомосексуалісті мають таку безпрецедентну свободу пропаганди збочень?! Чому попри масові звернення громадян та громадських об'єднань, протестів церков Україною повзе та поширюється содомський гріх?! Назавтра ми можемо прокинутись в іншій державі: з новою школою і новим карним кодексом.
Відповісти
Слава Ісусу Христу!

Я підстрибую до неба, що в Україні почали відкриватись очі людям на цю проблему. Я вперше почув про це ще в 2008 році і вже тоді зайняв радикальну позицію. майже 4 роки повної мовчанки, хоча ми написали море листів, організували безліч акцій. Відчуваю, починається справжній прорив. Потрібно всім об'єднуватись і одним фронтом протидіяти. На травень запланований в Києві гей-парад http://moemisto.com.ua/28412. Всі, хто можуть - об'єднуємось в протидії збоченню.
З нами Бог!
Відповісти
Сьогодні комітет ВРУ підтримав заборону пропаганди гомосексуалізму Законопроект про заборону пропаганди гомосексуалізму в Україні почали
розглядати в парламентських комітетах. Стало відомо, що документ отримав підтримку з боку Комітету з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму.

Про це повідомив глава комітету Павло Костенко у відповідь на запит громадських організацій.

<<Комітет на своєму засіданні підтримав прийняття законопроекту за основу. Про рішення нашого Комітету було поінформовано профільний комітет – Комітет з питань свободи слова та інформації>>, - йдеться в листі Павла Костенка. Йдеться про законопроект No. 8711 <<Про захист дітей від небезпечного інформаційного простору>>.

Цим документом парламентарії пропонують парламенту заборонити пропаганду гомосексуалізму в Україні. У пояснювальній записці законодавці вказали, що поширення гомосексуалізму становить загрозу національній безпеці, оскільки призводить до поширення епідемії СНІДу, руйнує інститут сім’ї та поглиблює демографічну кризу. Саме тому документ підлягає однозначному схваленню парламентом, тому що будь-яке діяння, що становить загрозу національній безпеці, повинне бути покараним.

В Україні зібрано вже більше ста тисяч підписів на підтримку цього законопроекту. Збір підписів триває. Раніше про підтримку законопроекту заявив Державний комітет телебачення і радіомовлення.
Відповісти
Апофеоз гендера, это когда гомомсексуалист учит вашего ребенка в школе. совращает его и вы ничего не можете сделать - потому что тот сразу начнет вопить о дискриминации - так происходит в странах торжествующего гендера! К сожалению, гендеристы уже успели промыть мозги наших гражданам и те стали под их знаемна. Поищите в поисковике Брошюру "Гендер без прикрас" или статью Пропаганда гомосексуализма.
Відповісти
Тут, в Канаді, більшість людей згідні були б з автором. Але боялися б в тому публічно зізнаватись. Гендер нічого спільного з рівністю між чоловіком і жінкою немає. Це тоталітарна, анти-людьська ідеологія, ціль якої - знищити сім'ю.
Відповісти
Радію, що український народ піднімається!!! і не дається себе обманути!!! Так тримати і не відступати.
Відповісти
Гендер = моральний геноцид та шізофренія усього народу, спасаймо наші душі!
Відповісти
"Це тоталітарна, анти-людьська ідеологія, ціль якої - знищити сім'ю."
Батьки всіх країн, об'єднуйтесь! Не бійтесь! Ми захищаємо наших дітей - наше найдорожче, наше майбутнє. Створюймо батьківські комітети, збираймо підписи проти розбещення!
Відповісти
Я був в Європі і там вже запитують: Якого ви гендеру? вже не питають якої ви статі? І людина відповідає: у мене гендер - гомосексуалізм, от маєте вам гендерну політику.
Відповісти
Те, що гендер - це соціальна стать, і що гомосексуалізм згідно гендерної теорії - це лише стать, а не збочення, це - факт. А ви повинні робити масову просвіту населення щодо цієї проблеми.
Відповісти
чому Эвропа вказуе нам, геть гендер
Відповісти