Посол Австрії відвідала луцький завод «Кромберг енд Шуберт»

Посол Австрії відвідала луцький завод «Кромберг енд Шуберт»
9 листопада виробничі потужності луцького підприємства “Кромберг енд Шуберт” відвідала Надзвичайний і Повноважний посол Австрії в Україні Герміне Поппеллер.

Пані Поппеллер спілкувалася з фінансовим директором підприємства Олександром Шаварським та ознайомилася з історією розвитку заводу. Керівник виробничого департаменту підприємства Вікторія Пазичук провела екскурсію виробництвом.

- Західний регіон України є інвестиційно привабливим і перспективним для розвитку економічних відносин з Австрією. Подібні підприємства, які діють вже не перший рік - показник того, що інвестиції успішно працюють, - зазначила Герміне Поппеллер.

- Приємно на черговій зустрічі з пані Поппеллер продемонструвати приклад вдалої реалізації іноземних інвестицій, - розповів Олександр Шаварський.

Обидва наші заводи (раніше пані посол відвідувала виробництво “Кромберг енд Шуберт у Житомирі) склали позитивні враження, адже виробництва в Україні абсолютно нічим не відрізняються від європейських заводів “Кромберг енд Шуберт” щодо стандартів якості та культури праці, більше того, вони мають дуже динамічні показники розвитку та справедливо є прикладом того, що в Україну сьогодні інвестувати можна і треба, - додав він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Посол Австрії відвідала луцький завод «Кромберг енд Шуберт»
09 листопад, 2017, 20:29