На Волині виявили двох нелегалів з Росії

На Волині виявили двох нелегалів з Росії
Керівництво Любешівського відділення поліції та відділу прикордонної служби «Дольськ» перевірили наявність осіб, які незаконно перебувають на території району.

Про це повідомляє прес-служба Любешівського відділення поліції.

Дільничні інспектори поліції спільно з дільничними інспекторами прикордонної служби провели ряд спільних рейдів у прилеглих до кордону населених пунктах.

З початку проведення заходів виявлили 2 особи (громадяни Російської Федерації), які перебувають на території України із порушенням чинного законодавства, а саме проживали без документів на право проживання в Україні.

За порушення норм чинного законодавства вказаних осіб притягнули до адміністративної відповідальності згідно з ч. 1 ст.203 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України).

Разом з тим, громадян України, які надали для проживання житло та не вжили заходів щодо вчасної реєстрації іноземців притягнули до адміністративної відповідальності у порядку ст. 205 КУпАП (Невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: нелегали
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині виявили двох нелегалів з Росії
13 листопад, 2017, 15:25