Луцьку амбулаторію регулярно топлять сусіди

Луцьку амбулаторію регулярно топлять сусіди
У Луцьку амбулаторію загальної практики сімейної медицини №2, що на вулиці Львівській, 63, регулярно затоплюють сусіди зверху. Через це у кабінеті для прививок - патьоки по стіні та тріскає стеля.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили працівники медичного закладу.

У закладі розповідають, що сусіди із квартири №29, яка розміщена саме над кабінетом для прививок, «топлять» заклад вже втретє цього року. Через це у кімнаті, де минулоріч робили ремонт, потріскалася стеля. З приводу попереднього затоплення працівники вже зверталися до обслуговуючого ЖКП - там запевнили, що у квартирі просто випадково перекинули відро з водою. Проте в амбулоторії не вірять у таку «випадковість». За словами медсестер, один із потопів улітку тривав декілька днів, аж поки в ЖКП не перекрили воду.

Після затоплення 1 грудня працівники поліклініки на чолі з старшою медсестрою вчергове ходили до сусідів, аби з’ясувати ситуацію. Проте дверей їм знову ніхто не відчинив.

«Там світиться, але ніхто не відкриває Ми вже скаржилися, зверталися в ЖКП, був їхній інженер, складали акт і нуль реакції – погорворять-поговорять, ви ж бачите, потріскала стеля і вже плитка рухається», - повідомила старша медсестра Зоя Мялковська.

В амбулаторії кажуть, що вже не знають, як знайти управу на сусіда. Тому вони звернулися за допомогою до міської ради - жінки підозрюють, що чоловік уникає відповідальності. За їхньою інформацією, сусід Олександр Скопюк, який їх затоплює - колишній працівник ЖКП №5.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьку амбулаторію регулярно топлять сусіди
04 грудень, 2017, 08:24
Луцьк і зима на старих фото
04 грудень, 2017, 05:13