Упівці, добровольці та муніципали: хто у Луцьку безплатно їздитиме у маршрутках

Упівці, добровольці та муніципали: хто у Луцьку безплатно їздитиме у маршрутках
У Луцьку затвердили список категорій громадян, які у 2018 році будуть додатково, окрім держзамовлення на соціально значущі послуги, безплатно їздити у міських маршрутках.

Про це стало відомо під час засідання виконкому 6 грудня.

Так, визначили низку категорій, які матимуть право безплатного проїзду за умови пред’явлення посвідчення. Таке право визначили для інвалідів війни (з одним супроводжуючим інваліда першої групи), учасників бойових дій, осіб-членів родин загиблих та померлих, дітей-інвалідів до 18-ти років (з одним супроводжуючим) та інвалідів з дитинства першої та другої груп (з одним супроводжуючим інваліда першої групи).

Також пільгами в 2018 році продовжать користуватися інваліди по зору та інваліди з ураженням опорно-рухового апарату першої та другої груп (з одним супроводжуючим інваліда першої групи), постраждалі від аварії на ЧАЕС першої категорії та учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС другої категорії, ветерани ОУН-УПА, бійці-добровольці АТО, особи, визнані жертвами нацистських переслідувань.

Вже традиційно безплатно зможуть їздити почесні лучани та громадяни, яким за рішенням виконавчого комітету міської ради видано посвідчення на право безоплатного проїзду в міських автобусах.

На 2018 безоплатний проїзд передбачений і для працівників департаменту муніципальної варти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А діти з багатодітних родин коли вже нарешті почнуть їздити безкоштовно? Чи в нас закон як завжди лишився тільки на бумазі?
Відповісти
Останні новини
Упівці, добровольці та муніципали: хто у Луцьку безплатно їздитиме у маршрутках
06 грудень, 2017, 15:31