«Волинь» підписала двох гравців. ФОТО

«Волинь» підписала двох гравців. ФОТО
Футбольний клуб «Волинь» підсилився 26-річним центральним захисником Олександром Сафоновим, який може зіграти і на позиції опорника. Окрім того, клуб підписав гравця центру поля Дмитра Скоблова.

Представлення новачків відбулося 26 грудня на стадіоні «Авангард», – пишуть Волинські новини.

Як розповів спортивний директор ФК «Волинь» Валентин Кошельник, клуб попрощався з тими футболістами, які не хотіли працювати і не ставили перед собою тієї мети, що і керівництво клубу.

«До нас прийшли чергові нові гравці, які, я вважаю, підсилять нашу команду. Як спортивний директор, я задоволений цими футболістами, сподіваюся, що вони будуть патріотами нашого клубу і ми з цими гравцями повернемося до найвищого дивізіону», – каже Валентин Кошельник та представив новачків Дмитра Скоблова та Олександра Сафонова.

Останнім клубом центрального півзахисника Дмитра Скоблова був харківський«Геліос».

«Перехід у «Волинь» – великий виклик для мене, оскільки це команда з великою історією, тому вона не заслуговує того місця, на якому зараз знаходиться. Я думаю, що цього року ми всією командою зробимо все можливе, щоб «Волинь» залишилася в Першій лізі. Буду максимально викладатися задля успіху команди», – говорить новобранець «Волині».

До того, як перейти у «Волинь», 26-річний Олександр Сафонов виступав за білоруський ФК «Слуцьк». Футболіст може «закрити» позицію як центрального захисника, так і опорника.

«Наскільки я пам’ятаю, то «Волинь» завжди грала у вищому дивізіоні. Нам потрібно зробити велику роботу, щоб закріпитися в середині турнірної таблиці, а наступного року виконувати задачу, яку перед нами ставитиме керівництво – вийти до Прем’єр ліги. Ми зробимо все задля цього», – обіцяє Олександр.

Футболіст розповідає, що його агент співпрацював з нинішнім тренером «Волині» Віктором Богатирем, а останній дуже хотів бачити футболіста у свої команді. Зі слів Олександра, він підписав контракт строком на 1,5 роки.

Опісля представлення пресі хлопці вже навіть спробували траву на полі «Авангарду» та відзначили хорошу її якість.

Насамкінець Валентин Кошельник повідомив, що команда вийде з відпустки 20 січня, після чого поїде на 2 збори у Туреччину, кожен з яких триватиме 2 тижні. Окрім того, у клубу «на олівці» є ще кілька кандидатур для підсилення, тому керівництво сподівається порадувати вболівальників ще не одним новачком.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.