Працівникам проблемного заводу на Волині почали платити зарплату

Працівникам проблемного заводу на Волині почали платити зарплату
Після колективного зверення працівників Горохівського цукрового заводу до влади та зміни керівника на заводі почали виплачувати заборговану заробітну плату.

За колективним зверненням працівників цукрозаводу, яким його керівництво ще з жовтня минулого року не виплачувало заробітної плати, скликали сесію Горохівської районної ради, повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Свобода».

На сесію запросили керівників правоохоронних, податкових та контролюючих служб району, а також органів прокуратури. У депутатів виникали до них запитання: чому ніхто не притягує до відповідальності посадових осіб цукрозаводу, які допустили виникнення майже 3-місячної заборгованості?

Однак, як з’ясувалося, вже після того, як депутати ініціювали сесію, працівникам цукрозаводу почали частково погашати борги по зарплатні.

А за два дні до сесії відбулися збори акціонерів ПАТ «Горохівський цукровий завод», які звільнили з посади голови правління Анатолія Притулюка та призначили нового виконувача обов’язки голови правління.

Як запевнив під час сесії в.о. голови правління ПАТ «Горохівський цукровий завод» Микола Пущало, протягом останніх днів працівникам цукрозаводу виплатили більше половини наявних боргів, наразі невиплаченими залишаються близько 300 тисяч гривень.

До кінця місяця нове керівництво цукрозаводу обіцяє їх теж виплатити.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Працівникам проблемного заводу на Волині почали платити зарплату
20 січень, 2013, 14:47