Луцька міськрада програла черговий суд звільненому посадовцю

Луцька міськрада програла черговий суд звільненому посадовцю
Луцька міська рада програла суд у справі незаконного звільнення з посади заступника начальника управління з питань фізичної культури та спорту Андрія Мороза з 3 жовтня 2017 року.

Про це йдеться в рішенні Луцького міськрайонного суду від 20 лютого.

Суд визнав протиправним розпорядження про звільнення посадовця та зобов'язав міськраду скасуватися цей документі поновити Мороза на посаді.

"Допустити негайне виконання рішення суду в частині поновлення на роботі та в частині стягнення середньомісячної заробітної плати за один місяць", - вказано в рішенні.

Як відомо, звільнення Мороза може бути пов'язаним з скандальним тендером, про який Інформаційне агентство ВолиньPost писало в статті "Корупціонер чи чиновник? Як працює в Луцькраді заступник Петрочук".

Нагадаємо, раніше Луцька міська рада декілька разів програла суди в справі поновлення на посаді секретаря ради Юлії Вусенко, але в.о. міського голови Григорій Пустовіт продовжує ігнорувати ці рішення, не поновлюючи Вусенко особисто, а проводячи це рішення через сесію міськради, яка двічі поновила і відразу звільнила екс-посадовицю.

БІЛЬШЕ ПРО ЦЕ ЧИТАЙТЕ ТУТ



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.