Посадили в авто на «бляхах» і повезли в прокуратуру: в Луцьку знову затримали адвоката-брата голови суду

Посадили в авто на «бляхах» і повезли в прокуратуру: в Луцьку знову затримали адвоката-брата голови суду
У Луцьку вдруге за три дні затримали адвоката Павло Лозовського, якого підозрюють в хабарництві.

"Сьогодні слідчий суддя відпустив, затриманого у п'ятницю, волинського адвоката під особисте зобов'язання (у зв'язку із відсутністю доказової бази по обвинуваченню у клопотанні про обрання запобіжного заходу), але в порушення будь-яких моральних цінностей та закону, працівники правоохоронних органів знову затримали цього адвоката, який навіть не встиг вийти із суду (формулювання такого затримання невідомо, мабуть "вказівка верхів"), посадили його в автомобіль на "бляхах" і повезли у прокуратуру", - пише в Facebook адвокат Олег Огородник.

"Це вже не перший "наїзд" на адвокатуру Волині з боку правоохоронців. Вочевидь,як і попередні спроби тиску та "справи" на адвокатів,ця теж буде безрезультатною, як і відсутність персоніфікованої відповідальності правоохоронців за такі безпідставні обвинувачення та протиправні дії", - додав адвокат.

Нагадаємо, 23 лютого в прокуратурі заявили, що під час одержання хабара обсягом 3,6 тисячі доларів правоохоронці затримали одного із керівників Волинського окружного адмінсуду та його брата-адвоката. Виявилося, що йдеться про голову адмінсуду Олександра Лозовського та його брата Павла Лозовського.

У суді прокоментували дії силовиків та заявили, що вони погрожували та тиснули на працівників установи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останнім часом свавіллі, беззаконню і відповідно безкарності прокуратури немає меж. Напевно КПК для них як газета, яка виходить з періодичністю і не є обов"язковою. Ставлять себе вище всіх, але забувають, що чим вище тим більша біль при падінні. Якщо виходити з норм КПК ст.208 і логічного мислення (не мислення прокуратури) то Лозовський вчинив злочин під час засідання будучи затриманим. Вважаю керівництву прокуратури необхідно поставити під сумнів кваліфікацію працівника, який здійснював затримання. Затримання 100% є незаконним і слідчий суддя думаю прийме рішення по даному свавіллі і беззаконні і компенсовувати шкоду буде відповідно держава. Але прикро що не працівник прокуратури який затримував, бо тоді б він думав що робить.
Відповісти
А потім скажуть що то хулігани на євробляхах були...
Відповісти
Так що найцікавіше, в подальшому, при виході на пенсію чи при звільненні, ці м‘яко кажучи, хулігани у формі, чомусь всі пхаються до адвокатури, лише особливо обдаровані в охорону підприємств. Нажаль на даний час вони не усвідомлюють цього, а потім дуже дивуються...
Відповісти
треба запитати поліцаїв чи в них документи на автомобіль з бляхами в прядку
Відповісти
Лозовський Павло це той самий брат Саши Лозовського голови Адміністративного суду та син колишньогого судді Апеляційного суду Толіка Лозовськогоо? Ну тоді все ясно! Наїзд на "найчесніших" адвокатів і суддів!
Відповісти
Спарка : суддя+адвокат? Совпадєніє? Не думаю. Один бере, а другий "рішає". Якщо зігнати всіх суддів і 90% адвокатів в колонію, то не помилишся. Жодного порядного не бачив.
Відповісти
Останні новини
Посадили в авто на «бляхах» і повезли в прокуратуру: в Луцьку знову затримали адвоката-брата голови суду
26 лютий, 2018, 08:10