Поблизу луцької школи маршрутка збила дитину. ФОТО

Поблизу луцької школи маршрутка збила дитину. ФОТО
У Луцьку на проспекті Перемоги, неподалік від школи №5, маршрутка збила школярку, яка переходила дорогу.

Про надзвичайну подію Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили очевидці.

Аварія трапилася близько 11:30. Як повідомили очевидці, маршрутка збила дитину, яка переходила дорогу. Інцидент трапився в районі пішохідного переходу поблизу колишнього "Західінкомбанку".

На місце події прибула швидка допомога, медики забрали дитину із місця події. Коли дитину забирали у швидку, вона перебувала при свідомості. Наразі її стан невідомий.

На проспекті Перемоги утворився затор, рух ускладнений. Наразі на місці події очікують на прибуття слідчо-оперативної групи.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мала ціла. Казала що нічого не болить. Лоба розбила. Чудом жива залишилась. Колесо зупинилось перед її головою.
Відповісти
Дякувати Богу, що жива. Бережіть дітей. Мені цікаво, чому маршрутка їхала в лівому ряду, якщо зупинка перед носом? Водій спішив обігнати своїх колег, щоб пасажирів перехопити?
Відповісти
Запитання до нової Луцької влади.Скільки людей має загинути ще на цьому перехресті, щоб нарешті зробили "лежачого поліцейського" на 2 переходах? На цьому, де сьогодні сталася аварія і біля виїзду з Грибоєдова?????
Відповісти
Господи,скільки у луцьку аварій! З цим треба щось робити! Регулювати рух( якщо він не регулюється), встановити лежачого поліцейського. Скільки ж аварій можна терпіти?!
Відповісти
Недавно їхав на 9 водій неадекватний, пер підрізав гальмував як навіжений. А на фінал чуть в бус не в"їхав. Ось за таких водіїв такі фінали
Відповісти
Шо шо а ці підари* вже за*бали...коли переходиш дорогу на переході це падло незупиняється а їде.. сука щей сигналити тобі начинає...предлагаю в такіх випадках шось швиряти в лобовуху...хто за?
Відповісти