Аржанов і Панас йдуть з «Волині»

Аржанов і Панас йдуть з «Волині»
Півзахисник Володимир Аржанов (на фото) відмовився стати гравцем луцької «Волині».

Хавбека не задовольнили умови контракту, який йому запропонували в Луцьку. Тож, переговори щодо переходу гравця до «Волині» зупинено, пише Football.ua.

Цікаво, що київський «Арсенал», який володіє трансферними правами на футболіста, пропонував тому статус вільного агента. Однак, і на цю пропозицію Аржанов відповів відмовою та вирішив продовжити свою кар'єру в столичній команді.

Варто зауважити, що півзахисник в Луцьку зумів завоювати місце в основному складі та 14 разів виходив на поле в формі «Волині».

Не буде в Луцьку й вихованця «хрестоносців» Вадима Панаса. Як розповів футболіст, спортивний директор клубу Олександр Ярощук повідомив Панасу, що клуб шукає для нього нову команду.

Таке рішення керівництва не здивувало нападника, бо за півроку він жодного разу не зіграв за «Волинь» ні в Прем'єрі-лізі, ні в Кубку України.

Поки футболіст не знає, де продовжить кар'єру, а форму підтримує з юніорами лучан. «У нас там, до речі, весела компанія: Олег Герасимюк, Микола Наконечний, Леандро .... Ось ми разом і підтримуємо форму, як тільки можемо», - розповів Панас.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: футбол, ФК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.