Земля, будинки, дивіденди: волинський депутат-«будівельник» показав декларацію

Земля, будинки, дивіденди: волинський депутат-«будівельник» показав декларацію
Директор ТзОВ «Житлобуд-2» та депутат Волинської обласної ради Леонід Стефанович має декілька земельних ділянок у «прилуцьких» селах, а у 2017 році левову частку доходу отримав від відчуження цінних паперів та корпоративних прав.

Про це йдеться в е-декларації посадовця.

Стефанович задекларував дві земельні ділянки по 600 кв. м у селі Гаразджа та ділянку площею 1161 кв. м у Струмівці. Окрім того, чоловік має будинок площею 228,4 кв. у цьому ж селі. Депутат також володіє земельною ділянкою площею 700 кв.м та будинком на 189,1 кв. м у селі Мельники Шацького району. У власності Стефановича є й три гаражі у Луцьку.

Директор підприємства з початку 2017 року використовує автомобіль Toyota Land Cruser 2013 року випуску, власником же автівки є ТзОВ «Житлобуд-2». До слова, Стефанович володіє 98,1 % від загального капіталу цієї фірми.

У 2017 році посадовець отримав 111, 8 тис грн зарплати та 490, 6 тис грн дивідендів. Ще 2, 63 млн грн доходу надійшло від відчуження цінних паперів та корпоративних прав. Дружина депутата Надія у 2017 році від заняття підприємницькою діяльністю отримала 29,5 тис грн доходу.

Кругленьку суму Стефанович має у вигляді заощаджень. Довіряє чоловік національній валюті – на банківському рахунку він зберігає 616,4 тис грн, а ще 2, 63 млн тримає готівкою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Земля, будинки, дивіденди: волинський депутат-«будівельник» показав декларацію
14 квітень, 2018, 10:17