«Багети утилізуємо», - луцький супермаркет про прострочену продукцію

«Багети утилізуємо», - луцький супермаркет про прострочену продукцію
У луцькому супермаркеті «Сім23» заявили, що прострочені багети утилізують та проведуть додатковий інструктаж для своїх працівників.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомила у коментарі адміністрація мережі «Сім23».

Нагадаємо, що лучанка Марія Орел розмістила пост у Facebook, у якому розмістила світлини з нібито простроченими багетами.

«Ймовірно, мали місце порушення внутрішніх стандартів, здійснені працівниками магазину. Можемо запевнити, що в даному випадку мова йде не про свідомий продаж протерміну, а про людську помилку, причиною якої стало те, що на етикетці зазначено 2 варіанти терміну придатності залежно від умов зберігання (3 доби при температурі від +2 до +6 градусів, і 2 місяці при температурі не вище -10 градусів).

В будь-якому випадку ми докладемо всіх зусиль, щоб подібне не повторювалося. Адже продаж свіжих продуктів накладає велику відповідальність за дотримання якості, і ми це розуміємо.

Всі багети, що зберігалися з порушенням умов, будуть утилізовані», - зазначають у супермаркеті.

У «Сім23» запевнили, що якщо хтось з клієнтів придбав сьогодні такий багет, він може звернутися до адміністрації супермаркету, йому повернуть гроші та пригостять «якісним, свіжим перекусом за наш рахунок».

«Згідно стандартів сьогодні (16 квітня, - ред.) цей багет мав бути знятий з полиць. В даному випадку, на жаль, мав місце людський фактор. Для уникнення подібних ситуацій вже готуємо додатковий інструктаж працівників щодо дотримання якості продукції і наголошуємо на дотриманні стандартів.

Ще раз просимо вибачення у всіх своїх покупців, і вдячні за те, що небайдужі лучани звертають увагу на наші недопрацювання», - йдеться у дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ТАкож купив прострочений((((
Відповісти
Ніколи не купую багети їхнього виробництва, по смаку таке враження що вони там лежать тижнями, а якщо вже булка сильно суха, перекладають начинку в другий...
Відповісти
На рахунок багнетів або ще якоїсь продукції(простроченої)-це систематично...Коли вони вперше відкрились це було щось нове, усі привітні, зараз, лише інтер'єр змінили, а ти дивишся на того продавця,а він немовби з "хреста знятий".
Відповісти
Це жахливі магазини в них часто прострочені продукти , гірших магазинів певно нема. Одне зручно , що біля дому відразу і коли з роботи їдеш можна купити хоч хліба, бо і вибору там більше ніякого.
Відповісти
Мені подобається маркет 7/23.Якість товару залежить не від власників мережі, а від працівників кожного магазину, так як є працівники які відповідально відносяться до своїх обов'язків, а деяким просто байдуже на покупців і думають лише про себе.І залежить від керуючого магазином який правильно і вміло організовує роботу персоналу. Так що непотрібно говорити за всю мережу магазину
Відповісти
Останні новини
«Багети утилізуємо», - луцький супермаркет про прострочену продукцію
16 квітень, 2018, 18:16