Голова шацького суду мала «відмазати» раніше судимого

Голова шацького суду мала «відмазати» раніше судимого
Голова Шацького міськрайонного суду Наталія Сушик за посередництвом заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова вимагала 10 тисяч доларів за винесення позитивного рішення під час судового розгляду кримінального провадження.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost стало відомо із власних надійних джерел.

Відомо, що Наталія Сушик за посередництвом Рачкова вимагала неправомірну вимогу за позитивне рішення щодо справи чоловіка, який раніше був судимий за злочини, передбачені частинами 1-3 статті 199 Кримінального кодексу України.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Депутат-«зрадник» Ткачук «мав долю» у справі Рачкова

У статті йдеться, зокрема, про злочини, пов’язані із виготовлення, зберіганням, придбанням, перевезенням, пересиланням, ввезенням в Україну з метою збуту, а також збутом підробленої національної валюти України у виді банкнот чи металевої монети, іноземної валюти, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї.

Правоохоронці задокументували два «транші» передачі хабара – по 5 000 доларів США кожен. А у середу, 25 квітня, Рачкова і Сушик затримали «на гарячому» під час одержання другої частини неправомірної вигоди. Гроші та інші речові докази вилучили під час огляду місця події.

Наразі проводять першочергові слідчі дії для збору доказової бази для подальшого притягнення до кримінальної відповідальності причетних осіб.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що у декларації судді, яка «засвітилася» у луцькому скандалі

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вона хороша і мудра жінка! Це все підстава!
Відповісти