На Волині неповнолітній на BMW покалічив людину

На Волині неповнолітній на BMW покалічив людину
У селищі Локачі вчора, 29 квітня, сталася аварія, в результаті якої під колесами BMW ледь не загинув місцевий житель Юрій Курбай.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомив родич потерпілого Андрій Громик.

За словами Андрія Громика, Юрій Курбай стояв біля будівлі далеко від проїжджої частини дороги у той момент, коли автомобіль, яким кермував неповнолітній місцевий житель, на великій швидкості виїхав на тротуар, протаранив будівлю та збив потерпілого.

У результаті страшної аварії, за інформацією Андрія Громика, його родич Юрій Курбай втратив ногу і був госпіталізований у важкому стані до лікарні Володимира-Волинського.

Андрій Громик додає, що аварія сталася неподалік від поліцейського відділку та магазину «Скриня». До того ж, на переконання Громика, неповнолітній водій взагалі не мав навиків кермування і навіть не намагався гальмувати, аби уникнути зіткнення.

«Є великий ризик, що він взагалі не понесе ніякого покарання, я закликаю усіх максимально звернути увагу, і слідкувати за розслідуванням, адже на місці цього нещасного хлопчини міг бути будь-хто з ваших близьких, задумайтесь про це, ми повинні, як мінімум, вимагати запроторити цю тварюку у колонію для малолітніх, і максимального покарання, і притягнення до кримінальної відповідальності батьків», - висловлюється Андрій Громик.

За його інформацією, неповнолітнього водія на місці події відпустили додому. З тієї причини, що його батьки нібито за кордоном, з місця події його забрали вчителі. Як так сталося, що без нагляду дорослих юнак взяв ключі від автівки – не відомо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще більше авто на бляхах, ще більше вбивць безкарних!
Відповісти
ВІН сяде, і на довго, хай несе відповідальність за вчинок, а батьків позбавити батьківських прав
Відповісти
На жаль, так і буде - кримінальна відповідальність настьає з 14 років,тобто, максимум, що буде - оштрафують батька, і то, якщо доведуть, що ключ від авто лежав собі на видному місці, можлмво суд призначить відшкодувати вартість лікування потерпілого, все. Ну, може поставлять притруска на облік, як ймовірного злочинця. І то, батька оштрафують, якщо не було факту злому синком сейфу чи шухляди з ключем. В протилежному випадку - норм адвокат і взагалі нічого нікому не буде - ФАКТ передачі права управління довести треба...
Відповісти
Це мій сусід, він сьогодні помер
Відповісти
ВІн сьогодні помер
Відповісти
ВІН ЖИВИЙ І БУДЕ ЖИТИ,ЯСНО .... а тримай свого язика при собі, а то можеш і без нього остатися....це стосується дмитра
Відповісти
так, з 14 років,але до 14 несуть відповідальність батьки, і що це за батьки які оствили його без нагляду вдома, а самі поїхали в Польщу, на що дивиться Соціальна служба? і він на обліку вже стояв (Anonymous
Відповісти
Юра Курбай, ми тобі дуже співчуваємо, ми за тебе молимось, і той покидьок, що з тобою зробив, що ти лежиш в такому стані, щоб його судили по всіх статтях, і ми тобі поможимо, тиж нікого ніколи не обідив, всім помагав і підтримував в важку хвилину.... ти не сумуй, і не переживай, ми тебе підтримуємо і любимо, головне, що ти живий-це саме головне....
Відповісти
Останні новини
На Волині неповнолітній на BMW покалічив людину
30 квітень, 2018, 08:55