На Сході помер боєць волинської бригади

На Сході помер боєць волинської бригади
Боєць 14-ої окремої механізованої бригади, яка дислокується у Володимирі-Волинському, Володимир Хоптяр 29 квітня помер у зоні бойових дій на Сході України.

Про це повідомляє прес-служба 14-ої окремої механізованої бригади.

Так, у прес-службі повідомляють, що у пресі та мережі Інтернет з’явилася недостовірна інформація щодо причин смерті Володимира Хоптяра із Хмельниччини. Зауважимо, що учора, 1 травня, деякі ЗМІ написали про те, що у неділю, 29 квітня, в районі Попасної Луганської області за дивних обставин. Мовляв, причиною смерті стало те, що його у скроню вдарив прикладом автомата нетверезий військовий.

Щоправда, прес-служба бригади цю інформацію спростовує.

«Так, на превеликий жаль, в нашій бригаді сталася трагічна подія – передчасно перестало битися серце нашого побратима Володимира Борисовича Хоптяра. Причина смерті нашого товариша, за результатами судово-медичної експертизи, – гострий серцевий недолік – коронаросклероз», - пишуть військові.

Тож вони просять не піддаватися на провокації, не поширювати недостовірної інформації та панічних настроїв.

«Цим ви свідомо чи несвідомо шкодите нам і допомагає нашому ворогові! Просто підтримайте нас, бо до Небесного Полку пішов наш побратим… Командування та особовий склад 14 окремої механізованої бригади сумують із приводу передчасної смерті бойового товариша та висловлюють глибокі співчуття рідним та близьким покійного» ,- йдеться у дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що спочатку сказали - то і є правда, а то вже потім починають відмазки придумувати. Всі знають що там відбувається...
Відповісти
помирають хероїчно - по-пяні....
Відповісти
Шановні журналісти, нащо ж писати не достовірні та не перевірені домисли?? Можливо ви не здогадуєтесь, але з ваших слів можна судити про військовослужбовців, як про пияків та неадекватів!
Шановні учасники боїв в коментарях, запам'ятайте, той хто не є військовим і не бачив службу з середини ( я не маю на увазі срочніків) не має права розводити срач!Як правило, ви змучені війною,але самі навіть жодного разу не помолились та не подумали за бійців та країну, більше того, ви і є латентними сєпарами, які готові здатись і продатись за благо!
Чи прикладом стукнули чи дійсно серце - вже не важливо, хлопця немає серед нас!Є рідні є друзі є побратими - вони знають правду!Якшо керівництво шось приховує-це однозначно випливе!
Просто віднесіться з повагою до померлого!
Відповісти