Скандал у маршрутці: у Луцьку водій не хотів віддавати решту школярам

Скандал у маршрутці: у Луцьку водій не хотів віддавати решту школярам
У Луцьку водій маршрутки №251 взяв за проїзд у школярів 5 гривень та не хотів давати їм решту.

Про це у facebook повідомила ‎Iryna Petrenyuk, - пише Волинь24.

"Всі ми знаємо, що водії маршруток дозволяють собі не зупинятися дітям на зупинках, а ще Луцьком їздить водій, який сам вирішує кому скільки платити, кому давати решту, а кому - ні, і хто буде покривати його "витрати" на пільговиків". - пише лучанка.

За її словами, 25 травня в маршрутку №251 в центрі Луцька сіли кілька дітей років 12-14, поклали по 2 гривні, чим водій був дуже незадоволений. Потім двоє дівчат, що зайшли у середину салона, передали 20 гривень на два дитячих.

"Водій взяв ці гроші, поклав собі і здачу не думав давати взагалі (я так розумію, що він вирішив 20-ма гривнями від дівчат компенсувати своі "втрати" по 3 гривні з кожного пільговика). Через довгий час дівчата все-таки наважилися (діти найчастіше лякаються в таких ситуаціях і не знають, що робити) нагадати водію, що він не дав їм решти", - зауважила жінка.

Вона каже, що водій маршрутки після цього почав кричати і грозитися повиганяти дітей.

"Тобто без їх грошей і при тому ще не довізши до зупинки, куди вони їхали. Тоді вже почали обурюватися всі пасажири і водій все ж таки з 20 дав дівчатам здачу 10 грн. Він їм порахував по 5, бо йому так схотілося тому, що це діти і вони не можуть захистити себе в такій ситуації", - обурилась лучанка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Забрати ліцензію у перевізника і в ЗМІ прокоментувати-за що і в кого. І немає чого стримуватися, в кількох ліцензію відізвуть-інші будуть працювати за правилами...
Відповісти
Кум у кума ліцензією ніколи не забере.

P.S. А пасажири для них бидло, яке на все закриє очі
Відповісти
Як таких підорасів земля носить
Відповісти
Чому пасажири не викинули таке бидло з за керма
Відповісти
зробивби він так з моєю дитиною я б його на кінцевій дочекавсяби з парою друзів
Відповісти
Спокійно викликаєте поліцію і фіксуєте звичайне шахрайство. Також нехай і технічний стан перевірять, документи, працевлаштування і т.д. Також повідомляєте ДФС офіційною заявою, що вам не видають квитки і вимагаєте провести перевірку про приховування готівки.
Ну і на останок - якщо точно знаєте який водій та яка маршрутка, то батькам зустріти його на кінцевій та провести роз*яснювальну роботу, бити не треба, достатньо попередити. Не зрозуміє з першого разу - то далі зрозуміло, що робити.
Відповісти
Та на холеру перевізника чіпати... Просто на місці тому бидло-шоферу люлєй дати так щоб вср*вся ))
Відповісти
Ціни підняли, а якість... Плакати хочеться...До відповідальності і перевізника і водія... Перевізник нехай добирає кадри,а водій нехай шукає роботу.
Відповісти
Вчора водій маршрутки 9взяв в моєї дочки за проїзд 5гривень мотивуючи це тим що в неї немає учнівського квитка,дитині 14років,невже не видно що це школярка а не студентка,тепер що робити учнівські квитки всім підряд чи возити паспорти чи свідоцтва про народження.Наведе хто не будь порядок в громадському транспорті в цьому місті ?!!!!!!
Відповісти
Та цим клоунам давно пора пора щелепи попереламувати, а то строять з себе важних дуже і як якісь проблеми, то всім пітушатником своїм з'їжаються діла рішати. Рішали, як виженуть з маршруток, то піде дороги підмітати, бо більша половина, то одоробла слабоумні.
Відповісти
Є правила. Хочете щоб водій виконував свої - майте силу і бажання виконувати свої. Хочете знижку возіть учнівські з собою.
Відповісти
На власні очі була свідком , як зайшли дівчата біля 7 школи і дали цьому ж водієві по 2 грн, за що він почав лаятись і вимагати від них повну вартість, начеб-то надто дорослі (приблизно їм було по років 13-14). Так як більше у дітей грошей не було, він їх просто вигнав. І це один із 100 випадків. В маршутці постійно точаться лайки за проїзд між людьми та водієм, так як він вимагає замість 4 гривні 6, вказуючи на те, що маршутка заміська, виганяє пенсіонерів та дітей. Скільки часу це буде безнаказанно? Яким чином це можна зупинити?
Відповісти
Зробили проїзд по 5₴. І відразу водії стали ввічливими. Автобуси стали відремонтованими та чистими. Іздять по графіку. Завджи включений GPS-трекер. В кожному автобусі працює валідатор... НЕ ПОМІТИВ. КОГО З ПЕРЕВІЗНИКІВ ПОКАРАНО???
Відповісти
Зупинити це можна, якщо на виборах не голосувати за укропів і продажних депутатів. Тоді є шанс навести лад. Інакше - ці підлі продажні шкури і далі будуть брати хабарі і закривати очі на цей бардак.
А найголовніше - вимагайте квитки. А ще краще - впровадити електронні оплати.
Водій повинен керувати бепечно транспортом, а не гроші збирати і думати про 2 чи 5 гривень.
Відповісти
А що робити дитині коли, водій наполягає на вартості проїзду 5 грн обгрунтовуючи це літніми канікулами?
Відповісти
Останні новини
Скандал у маршрутці: у Луцьку водій не хотів віддавати решту школярам
26 травень, 2018, 12:05