У Луцьку перевірять маршрутки

У Луцьку перевірять маршрутки
У Луцьку перевірять, у якому стані перебувають маршрутки, які возять містян, та чи дотримуються водії правил дорожнього руху.

Про це йшлося під час оперативної наради у мерії 24 липня.

На початку наради директор департаменту ЦНАП Лариса Карп’як розповіла, що лучани вже традиційно скаржилися на водіїв маршруток - що вони не дотримуються режиму руху, пропускають рейси, грублять та не дотримуються ПДР.

Тож наприкінці наради в.о. міського голови Григорій Пустовіт повернувся до цього питання. Пустовіт розповів, що за годину після страшної аварії на Житомирщині повертався тією дорогою до Луцька, тому на власні очі побачив, яку біду довелося пережити людям.

Сьогодні ж, мовляв, власник маршрутки пояснює, що дав її в оренду та посилається на інші невідомі причини.

«Раз сьогодні мають місце такі порушення треба розібратися й у нас, чи всі маршрутки відповідають вимогам», - сказав Пустовіт. Мовляв, треба перевірити, чи технічно справні маршрутки, чи відпочивають перед рейсом, знання ПДР тощо.

«Є багато нарікань, що роблять гонки, що проскакують на червоне світло», - додав Пустовіт.

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost розповів, що спільно із Укртрансбезпекою та поліцією проведуть перевірки. За словами посадовця, будуть перевіряти наявність щорічних технічних оглядів, які транспорт має проходити щопівроку, а також кваліфікацію водіїв.

«Це має бути щоденна робота», - додав посадовець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже це сталось???? Людиии ми дождаласььььь!!!!
Відповісти
1-ку добряче перевірте, як ввечері НА Дубнівську їде 3 маршрутки, а назад - ЖОДНОЇ, їде повз пасажирів в гараж! ТРИ зупинки до центральної вулиці міста, і після 21-00 вибратися неможливо! ТАМ ТЕЖ ЖИВУТЬ ЛЮДИ!
Відповісти
Там водій був неофіційно оформлений - от тому після його загибелі й каже власник що ''дав в оренду'' (((
Відповісти
Григорій Олександрович наведе порядок, просто впевнений в цьому...Григорій Олександрович, нарешті призначили нормального, відповідального і адекватного начальника транспортного відділку міської ради, тепер, люди чекають і спеціалістів цього ж відділку коли поміняють...Заседілись хлопчаки на посадах, на дупах вже дірки протерли.Негайно замінити склад транспортного відділу у міській раді і тоді буде порядок з транспортом у Луцьку....
Відповісти