На Волині найбільше не сподобалося, як літають «євробляхи», - Савченко

На Волині найбільше не сподобалося, як літають «євробляхи», - Савченко
Голова Волинської обласної держадміністрації Олександр Савченко розповів, що на Волині його вразило, як «ганяють» водії на автівках на іноземній реєстрації.

Про це йшлося 1 серпня під час нарада у голови облдержадміністрації щодо посилення контролю на автошляхах області за вантажними та пасажирськими перевезеннями.

«Мені найгірше що не сподобалося на Волині, це як літають «євробляхи». В Києві вони так не літають. Це ще ті гонщики», - зауважив голова ОДА. Він розповів, що був свідком, коли такі водії «пролітали на червоний». Тому, коли, мовляв, стоїш на світлофорі, вже не дивишся на сигнал, а на те, аби такий шалений водій не вискочив десь збоку.

«А ми ніде взагалі не говоримо про «євробляхи», а їх вже треба було зупинити сотні», - додав голова ОДА. Тому він зауважив, що треба це питання врегулювати, та знайти управу на таку поведінку.

За його словами, у Запорізькій області такі автівки просто зупиняли та реєстрували. Тож , можливо, варто взяти на митниці списки таких машин.

Натомість заступник начальника управління патрульної поліції Дмитро Хмарук зауважив, що питання б вирішували, якби був дієвий механізм. Окрім того, наприклад, у Луцьку, потужностей штрафмайданчика не вистачає на всіх порушників.

«Ми будемо шукати заходи впливу на цю ситуацію. Пізніше повернемося до цього», - підсумував посадовець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А з яких пір за порушення ПДР потрібно як ви кажете дієвий механізм. Повідкривайте очі своїм патрульним щоб вони почали бачити ці порушення. А євробляха сама не їде є водій.Тут і на українській реєстрації чудять дай боже. Цікаво коли останній раз оформили за пянку водія наприклад який виходить ввечері в пятницю з ресторації КУРІНЬ чи скажем образно з КОЗАЧОЇ ЛЕВАДИ.А вони всі там пють загляньте коли небуть, зупиніть авто яке почне рух від цих закладів.
Відповісти
Згідний..бляха тут не причому... просто варто поважати один одного на дорозі..я водій авто на укураїнській реестрації, але намагаюся поважати всіх...тим паче можливо то справді поляк поїхав на червоне..таке теж може бути :)
Відповісти
Штрафувати їх по польстких і литовських розцінках. А ще закон прийняти щоб заборонено їм було паркуватись в дворах. А то в мене двір весь в євробляхах(гнилі корчі)
Відповісти
Останні новини
На Волині найбільше не сподобалося, як літають «євробляхи», - Савченко
01 серпень, 2018, 10:48