У дворі луцької школи – небезпечна яма. ФОТО

У дворі луцької школи – небезпечна яма. ФОТО
У дворі луцької школи №21 біля каналізаційного люка утворилася небезпечна яма.

Про це у спільноті "Теревені про Луцьк" написала Інна Слива.

"Скоро перше вересня, почнеться навчання. Кожен день буде багато діток поруч. Гілки берези вже давно засохли, а ця краса так і залишилась не тронутою. Цікаво, чому керівник навчального закладу, не звернув увагу на це? Навіть якщо це не їх територія, не помітити це неможливо. Це ж безпека дітей. Батьки будьте обережні, попередьте дітей про небезпеку, бо там можна провалитися. Яма глибока, до 2 метрів, гілки не вперше туди ставила. P.S. за цю яму, я казала два рази, не відреагували", - йдеться у повідомленні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: яма, школа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А навіщо ж там якась дирекція навчального закладу??? Чи це не до них у школу 01 вересня діти збираються??? Чи вони чекають, що яма сама пропаде??? Вже давно потрібно було викликати усі необхідні служби та зробити все щоб цього поруч не було!!! "Краще почекати з боку, подивитись. От диви і хтось це зробить... А я зі сторони подивлюся!!!"
Відповісти
Всього якась там ямка, а вже спільнота обговорює. А в першій школі бібліотека(яка понад двадцять років орендувала приміщення комунальної власності) переміщенна в підвал де порушенні ВСІ санітарно-гігієнічні норми і це організувало управління освіти!!!Це як назвати НУШ(нова українська школа) чи ШБІЦ(шкільний бібліотечно-інформаційний центр) ?!
Відповісти
Останні новини
У дворі луцької школи – небезпечна яма. ФОТО
30 серпень, 2018, 18:59