У районному осередку президентської партії на Волині – новий керівник

У районному осередку президентської партії на Волині – новий керівник
У Горохові обрали нового керівника районного осередку Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» обрали нового керівника. Ним став голова фракції «Солідарність» у Горохівській районній раді Володимир Линчук.

Нового очільника районної «Солідарності» обрали сьогодні, 21 вересня.

У зборах районного осередку Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», де і обрали нового керівника, взяли участь новообраний очільник Волинської обласної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Іван Мирка, його заступник Сергій Григоренко, а також актив партії.



Новопризначений керівник горохівської «Солідарності» Володимир Линчук – приватний підприємець, депутат Горохівської районної ради від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність», голова фракції «Солідарність» у Горохівській районній раді.

Зауважимо, що деяких кадрових змін зазнали також склад ради Горохівської районної організації партії, а також контрольно-ревізійної комісії.

Так, до складу ради ввійшли: Володимир Линчук, Юрій Круковський та Олександр Пиза. Членами КРК стали: Валерій Лац, Олександр Дідик та Юлія Дроган.

«Маємо надію, що Горохівський районний осередок «Солідарності» у новому складі активізує свою роботу та покаже справді високий результат. Сьогодні бажаю кожному членові осередку оптимізму, натхнення та успіхів», – зазначив у вітальному слові очільник президентської партії на Волині Іван Мирка.



Нагадаємо, 14 вересня керівником Волинської територіальної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» обрали колишнього директора департаменту інфраструктури і туризму Волинської облдержадміністрації Івана Мирку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У районному осередку президентської партії на Волині – новий керівник
21 вересень, 2018, 14:05