Лучанку налякав бійцівський собака без намордника

Лучанку налякав бійцівський собака без намордника
Лучанка Ірина Данилюк спровокувала дискусію у соцмережі своїм постом про бійцівського собаку, якого власник вигулював без намордника, а потім взгалі спустив із повідка.

Пост вона написала у спільноті "Теревені про Луцьк" у соцмережі Facebook.

"Ситуація сьогодні на Кравчука: Іду я собі, нікого не чіпаю, навпроти мене іде хазяїн здоровеного бійцівського пса, який був, вибачте, без намордника. Пускає його перед собою (майже на мене) і кричить: біжи!!!! Люди добрі, ви розум маєте!!!! Думайте головою!!! Це ж агресивна тварина!!!! Мені сьогодні, можна сказати, повезло. Пес побіг собі прямо. Але ж є різні ситуації. Поряд ходять діти....", - написала Данилюк.

Однак коментатори під дописом поділилися на два "табори": одні співчувають жінці, зауважують, що якби на її місці була б дитина, то могла б отримати психологічну травму. Натомість інша частина користувачів пише, що агресивність собаки - питання відносне, та ті, хто не має чотирилапого, не зрозуміють.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопець 20р, сам боюсь чужих собак, омобливо без намордників а тут щей бійцівська собака яка може як не зпгритни то повідкушувати руки, ноги, пальці, на знайомого напала така соба, тьфу тьфу живий але заїкаєтбся 10р. Жоден лвкар допомогти не може
Відповісти
Бійцівська собака = зброя.
Намордник, поводок та повна реєстрація і отримання дозволу на утримання такої тварини. Власник має проходити наркологічну та психіатричну експертизу 1 раз на рік, не меньше.
В разі порушення правил - собака без намордника в громадському місці - штраф як за п*янку за кермом, а на 2 раз - безоплатне вилучення тварини.
В Європі ви такого як у нас, вигулювання посеред міста бійцівських собак, не побачите, там дуже жорсткі правила і їх ВСІ ВИКОНУЮТЬ!
А якщо хтось від собаки такої постраждав психологічно - власнику 5 років тюрми мінімум, якщо є фізичні травми - 10 років.
Людина відповідальна за того, кого приручила.
Відповісти
Повністю підтримую
Відповісти