Волинь на 100% готова до опалювального сезону, – Савченко

Волинь на 100% готова до опалювального сезону, – Савченко
Україна з технічної точки зору готова до опалювального сезону. Стан готовності ЖКГ та об`єктів соціальної сфери до осінньо-зимово періоду 2018-2019 років становить 99,8 %. На Волині ж показник – стовідсотковий.

Про це стало відомо під час селекторної наради під головуванням Віце-прем`єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка, - написав на своїй сторінці у Facebook голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

Селектор відбувся сьогодні, 4 жовтня 2018 року за участю голови обласної державної адміністрації Олександра Савченка.

Окрім того, під час наради стало відомо, що виконання закону № 1730 України з реструктуризації боргів теплокомуненерго є у вкрай незадовільному стані.

"На Волині ситуація така: там було лише одне підприємство, яке мало право реструктурувати борги, воно звернулися, договір уклали і працюють далі", - повідомив Геннадій Зубко.

Що стосується підготовки Волинської області до опалювального сезону, то станом на 1 жовтня 2018 року 100% об`єктів соціальної сфери та ЖКГ до зими готові.

"Це і котельні, і школи, і лікарні, і ДНЗ, і водопровідні та каналізаційні системи. Також заготовлений посипковий матеріал на дороги", - йдеться у повідомлені.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинь на 100% готова до опалювального сезону, – Савченко
04 жовтень, 2018, 18:52