Маршрутці «Підгайці-Забороль» заборонили їздити центром Луцька

Маршрутці «Підгайці-Забороль» заборонили їздити центром Луцька
У Луцьку автобусам приміського маршруту №251 заборонили їздити вулицями Богдана Хмельницького, Парковою та проспектом Волі.

Про це йшлося у четвер, 29 листопада, під час сесії Луцькради.

Нагадаємо, до січня 2017 року маршрут №251 їздив вулицею Глушець, а не проспектом Волі. Згодом його змінили, а також скасували маршрути №№30 та 32, у яких №251 «забрав» пасажирів.

Депутат Віктор Ящук зауважив, що жодних проблем із цією маршруткою немає. Натомість маршрутка з Ківерець їздить проспектом Соборності і дуже ускладнює трафік.

«Маршрутка №251, можна сказати, їздить ідеально і, на відміну від наших, за графіком. Я б цю маршрутку не забирав, поки не вирішать проблему з доїздом на Дубнівську», - наголосив Віктор Ящук.

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов розповів, що маршрутці з Ківерець не давали погодження на такий графік руху і це перевізник робить самовільно. Згодом усім приміським маршруткам хочуть заборонити їздити центром міста. Найближчим часом заборона їздити центром торкнеться маршрутки з Боратина.

«Я підтримую цей проект рішення. У нас є розроблений маршрут №4, куди не хочуть йти перевізники. Він має вирішити проблеми з доїздом на Дубнівську», - сказав депутат Олександр Кравченко. Він запропонував «закрити» маршрутку №251 натомість впровадивши міський автобус №30.

Депутат Микола Федік зауважив, що потрібно запровадити для всіх один підхід, а не лише ввести обмеження для мешканців села Підгайці, адже Луцьком їздять маршрутки з Княгининка, Гіркої Полонки тощо.

У підсумку, обранці громади вирішили заборонити маршрутці №251 «Підгайці-Забороль» їздити центром Луцька з 1 січня 2019 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подонки!
Відповісти
Укропське падло, ЛЮДЯМ зручно! Крапка! А ви на виборах підете .... в далечінь!
Відповісти
А 4-ка має їздити з вокзалу, і на Калину! А не як вигідно Санрайзу!
Відповісти
ОДА не погодила з необраною нелегітимною псевдовладою? Моська вимагає від слона щось з нею погоджувати... Пане Савченко, прислухайтесь до жителів міста, а не дуполизів Санрайзу, і поставте тих недомера і недораду на місце! Досить!
Відповісти
Пропоную заборонити пересуватися центром міста деяким немісцевим депетатам ЛМР. Наприклад, Козюра нехай центром свого рідного Любомля пересувається.
Відповісти
Знову 251 маршрутка буде їздити закутками через вулицю Глушець? За логікою депутатів виходить що люди з сіл багатші, бо щоб доїхати до центру, тепер треба буде двічі пересідати.
Відповісти
Ви вирішить питання з графіками м маршруток 25,29 з МКБ яких по годинах недочекаєшся,а 251 ходить по графіку і в вихідні.
Відповісти
Думають тільки про "Людей".
Як можна бути такими не далекоглядними і у всьому бачити тільки гроші. Невже нема чим більше зайнятись.
Відповісти
Порада перевізнику - слати Пустоцвіта сотоваріщі нах**, і далі їздити - затвердила ОДА, і не міськраді приймати по тому маршруту рішення!
Відповісти