Лучанин на смерть збив дівчину і втік: подробиці аварії

Лучанин на смерть збив дівчину і втік: подробиці аварії
У селі Тарасове Луцького району 18-річний лучанин на смерть збив дівчину.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили у поліції Волині.

Нагадаємо, у селі поблизу Луцька водій на смерть збив дівчину і втік.

Аварія сталася вночі 1 січня близько 02:00. Автомобіль наїхав на 19-річну жительку Луцька й залишив місце пригоди. Потерпіла померла на місці ДТП.

Співробітники Луцького районного відділення поліції оперативно встановили транспортний засіб та особу водія. Попередньо з'ясували, що летальну аварію скоїв 18-річний житель Луцька на автомобілі Volkswagen. Водій не був у стані алкогольного сп'яніння.

Транспортний засіб вилучили й помістили на арештмайданчик. У ході досудового розслідування встановлять усі обставини смертельної автопригоди.

Поліція Волині розпочала кримінальне провадження за фактом летальної ДТП у селі Тарасове Луцького району. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поліціянти спрацювали! Молодці!
Відповісти
Крім кримінальної відповідальності водія,який однозначно перевищував швидкість і є винуватцем трагедії,повинен нести відповідальність перед громадою,матір‘ю потерпілої,яка кричала більше трьох годин у Новорічну ніч,голова Заборольської ОТГ Боярський Валерій Федорович,до якого ми,мешканці села,неодноразово зверталися з заявами та електронними петиціями про будівництво тротуарів,освітлення та встановлення обмежувачів руху на вул.Набережній у селі Тарасове.Він нам сказав,що ця дорога-це підпорядкування області,але ж це територія ОТГ,головою якої він є.Він неспроможний вирішувати найпріоритетніші питання,пов‘язані з ЖИТТЯМ людей,адже він вважає,що «дерибан» землі і «розпилювання» вмісту корита,до якого рило приклеїлося,є важливішими питаннями
Відповісти
Звертаюся до вас, голово Заборольської ОТГ, пройдіться хоч один раз по вул. Набережна від зупинки Квітнева до магазину. Бажано ввечері, особливо в дощ, сніг. Впевнена, що після кілька хвилинної прогулянки, коли ви будете відскакувати від наближення автомобілів на непрохідні узбіччя, де калюжі, бруд або сніжні замети при абсолютній темряві, ви почнете щось робити для безпечного руху пішоходів села!
Відповісти
Поставити кожні 100 м лежачі поліцейські, і обмежити швидкість до 40 км на год. Інакше до наших людей не дійде.
Відповісти
Щирі співчуття родині загиблої і ...винуватцю біди-своє молоде життя теж зламав-жоден тверезий водій не бажає такого нікому.
Відповісти