У кафе на Волині поскандалили чоловік з дружиною, пару заспокоювала поліція

У кафе на Волині поскандалили чоловік з дружиною, пару заспокоювала поліція
У Нововолинську в кафе посварилися чоловік з дружиною.

1 січня майже о 20:00 у кафе «Базилік» виникла конфліктна ситуація за участю одного з відвідувачів. На місце інциденту викликали правоохоронців, - інформує Буг.

Як повідомляють в поліції, у кафе сталася сварка між чоловіком і дружиною. Ситуацію прокоментував заступник начальника Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук:

“Приїхав чоловік, який посварився зі своєю дружиною. Дружина його працює в “Базиліку”. Під час конфлікту (сімейного, тому що він конфліктував тільки зі своєю дружиною) розбив один бокал. При приїзді правоохоронців (під’їхали з охорони, ГРПП та резервної слідчо-оперативної групи) адміністратор повідомила, що ніяких претензій стосовно даного конфлікту ні до кого немає, оскільки за розбитий бокал гроші компенсувала дружина цього чоловіка, який конфліктував. З її слів було встановлено, що конфлікт був короткотривалим, тому громадський порядок не порушено. Шкода була погашена. Претензій вона ні до кого немає. Відео відмовилися надавати. Машин поліцейський ніхто не трощив. Коли конфліктуючий розвертався своїм авто, з необережності зачепив бордюр”, – інформує Сергій Галащук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З твоїх слів, сварилося подружжя і більше нічого не відбулося? А про те, що пошкодили мєнтовський автомобіль, про те що ..дари матюкали всіх присутніх, провокували бійку... Вони (мєнти) і воно (керівник) зробили все, що можуть? Ось такі у нас захисники правопорядку. Шок. Відео інциденту буде опубліковано.
Відповісти
Ні, це повна брехня. Була свідком тих подій. Компанія молодиків провокували самі конфлікти. Дійсно до офіціантки він мав певні претензії особистого характеру, не знаю чи дружина вона, чи дівчина. далі претензії у вигляді нецензурної лайки посипались на гостей закладу. Дивно, що адміністрація дуже довгий час не реагувала на прохання гостей викликати поліцію. Школа, що для такого закладу в пріоритеті такі гості. Коли вже молодик, зачепив мужчину і почав верещати чого розсівся, опсивав "компліментами",викликали охорону. Здавалось ніби вона їде вічність. Це бидло, вибачте, просто людьми їх не назву, обзивали і слали всіх,не звертаючи увагу ні на стать,ні на вік. Охорона, думала,що це серйозні люди,які мають певні повноваження...бандюки послали і їх, ті тихцем розвернулись і вийшли. А до цього стада почали підтягуватись"дружки" далі нерви не витримали, залишила кафе... Дуже розчарована діями адміністрації, охорони і поліції.... Школа, що преса висвітлює саме так цю подію, спираючись на заяву поліції, яка тільки і вміє вивернути шкуру і потрібний бік
Відповісти
Шановні у м.Нововолинськ 90ті повернулись!
Цей Галащук і Пикалюк і наш шановний Сапожніков це є продажні оборотні які співпрацюють з так званими авторетатами міста "нос" "чечен" "воротнік" "демік" які контролють продаж наркотиків до речі навіть у школах не кажучі вже на вулицях міста вільно можна придбати наркотики а саме най більш поширений так званий "фєн", усі пограбування міста, ігрові автомати доречі і у деяких закладів власники як і поліція так і авторетети нашого міста , кришують як не дивно заляканих наших підприємців вимагаючи з них так звану"дань"точки продажу наркотиків і навіть борделі про який один із них до речі знаходиця в центрі міста і наш шановий мер в курсі і користуєця цими послугами після тяжкого робочого дня. Це місто жах і позор для України! Дивно що у ньому живуть ті люди що могли змінити це місто яким могло бути прикладом, чи вони бояця чи їм просто грубо кажучі на "срати" бо їх і їхніх дітей це по кищо не тривожить але потім буде вже пізно! Страшно що мало про це говорять і його не бачуть У Луцьку а тим більше наші депутати, а які бачуть то мовчять у цій чорній строні! у кожного є родина діти про деяких батьки навіть і не підозрюють і не думають що ці "нелюди"вже підсадили їх на ці наркотикі спочатку як кажуть халявні,або вимагають в них же ті гроші які ви їм даєте. Багато можна говорити і писати але якщо від прочитаного хоч дехто задумувався як це змінити це вже плюс! Не бійтеся розмовляти про це скопіюйте і розкиньте чим більше ми будемо говорити то більше шансів що хтось нас почує і все ж таки наведе порядок у нашому місті!
Відповісти
http://radar.in.ua/godynu-stado-bydla-trymalo-v-napruzi-vsih-podrobytsi-z-bazyliku/
а ви почитайте коментарі відвідувачів-свідків!!!!!!!!!!!!!!!!1
Відповісти
Останні новини
У кафе на Волині поскандалили чоловік з дружиною, пару заспокоювала поліція
02 січень, 2019, 12:58