У Луцьку тимчасово припиняє роботу маршрут №47

У Луцьку тимчасово припиняє роботу маршрут №47
Маршрутне таксі, яке курсувало у місті за маршрутом №47 припиняє роботу.

Про це стало відомо на засіданні виконавчого комітету у середу, 6 лютого.

Начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов розповів, що договір з перевізником розірвали згідно до заяви самого перевізника, який обслуговував маршрут. Проте оголошувати новий конкурс міська рада поки що не буде.

Таке рішення пов'язане з рекомендацією Харківського університету, який проводив дослідження по вдосконаленню маршрутної мережі міста. Зокрема дослідження показали, що маршрут №47 є збитковим, тому його варто закрити, а перевезення здійснювати за маршрутом №3, пустивши його по вулиці Чернишевського.

“Ми дійшли до висновку, що пропозиція досить раціональна. Перевізник з цим погодився і написав заяву на розірвання договору. Також він написав заяву щодо збільшення кількості автобусів, які працюють на 3 маршруті. Таким чином будемо компенсувати те, що не возитиме 47-й маршрут. Також частину компенсуватимемо за рахунок 31 маршруту”. - розповів Володимир Степанов.

Разом з тим він зауважив, що управління транспорту враховуватиме пропозиції населення щодо курсування маршрутів, якщо такі будуть виникати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я вибачаюсь, але не як тепер людям з ковельської їдати до лікарні? Ви ж 14 маршрутку закрили а так хоч до пакко доїхав а там пересів на 3. Ви влада далбойоби
Відповісти
Замість премій краще б дали дотації перевізникам, на 47 і 4 маршрут - це найкраще що Ви можете для людей на даний час
Відповісти
А як на 40 на крз з від нової лінії? Ви про людей думаєте?
Відповісти
То що, маршрут 3 біля спиртзаводу не буде їхати
Відповісти
А з Лісництва що тепер шурувати до Чернишевського на зупинку???22 маршрут ка їде з ранку забита з милуш та Зміїнця???далбайоби!!все для людей!!
Відповісти
Кого слухаєте, Харків далеко від Луцька, що вони можуть знати про наших людей. Це всеодно, що нам прийти додому до тієї людини, з міськради, і навести порядки, перестановку і т.д. Ви про людей думайте. Покатайтесь самі по маршруткам міста, а не на автомобілях. Вам нікуди діти таких грошей, які платите Харкові за наш благоустрій. Це взагалі ні в які рамки.
Відповісти
Геть зал*поголового тупого гнелегітимного псевдомера! Місто, вставай, бо скоро всі пішки ходити будемо, або на таксі їхати!
Відповісти
Пустоцвіта - на палю! Брехуна Поліщука і решту укропського лайна - на сусідні! Їх здобуткки "для людей": двічі піднята вартість проїзду, скасовані та перекроєні маршрути, вже тягнуть руки і до тролейбусів. Нічого, скоти, скоро вибори! Люди, думайте головою, та голосуйте не за тенісний стіл і "День кварталу", вмикайте мозок!
Відповісти
А чим до Боголюбської лікарні доїхати? Як може бути маршрут збитковим, якщо в маршрутку неможливо сісти , завжди переповнена. :((
Відповісти
Як може бути збитковою? Може, коли у власть імущих, які до того ж, абсолютно нелегітимні, бо рейдерськими методами захопили владу у місті, є свій ІНТЕРЕС у вигляді прикормленої, а то і власної фірми з таксі... Поки терпимо цих "зіц-прєдсєдатєлєй" - буде тільки гірше! До виборів дочекаємся повного розвалу транспортної мережі міста, всі на вулицю, влаштуємо зеленому укропівському криміналітету таке, що Майдан здасться квіточками! Бо вони вже, даруйте, на голову громаді сіли, а ноги і те, що між ними, донизу звісили. Скільки будемо терпіти?
Відповісти
Як вивчаються маршрути на збитковість, якщо жодна маршрутка не видає квитків. Якісь "сльози " з виручки запишуть і кажуть , що немає пасажирів. А маршрутки їдуть забиті.
Варто управлінню транспорту зробити перевірки по маршрутах і опитування людей, а тоді лише приймати рішення. Але пасажирів за людей не рахують, бо самі на авто їздять.
Відповісти
а як возити дитину до дитсадка з новочерчицької до набережної?
Відповісти
Місто ПІДЙОМ! Викинемо з крісел укропську наволоч і збережемо свої нерви та гаманці, будемо мямлити і чекати виборів - обдеруть до нитки! "Враховують пропозиції населення" вони... Плювати їм на громаду! Час захищати місто від бандитського зеленого кодла!
Відповісти
Брехня це все!!!!
Цей маршрут точно збитковим не був, оскільки ним їздили не тільки люди якіживуть по вул. Чернишевського, а й жителі вул. Ковельської, жителі села Тарасове та відвідувачі Боголюбської лікарні. І це єдиний !!!! автобус за цим маршрутом!!!!
А причина закриття маршруту тільки в тому що Боголюби, як і Забороль, не приєдналися до м. Луцьк !!!!! По тій же причині тепер вже не їздить в Забороль маршрутка №25!!
Ось така вона правда!!!!
Просто виродки при владі!!!
Відповісти