Замість 5-ти – 6 гривень: у луцьких маршрутках хочуть підвищити вартість проїзду

Замість 5-ти – 6 гривень: у луцьких маршрутках хочуть підвищити вартість проїзду
У Луцьку може здорожчати вартість проїзду в маршрутках із 5-ти до 6-ти гривень.

Про це йдеться у відповідному проекті рішення виконкому Луцькради.

У Луцьку планують встановити граничний тариф на послугу з перевезення одного пасажира автобусами на міських маршрутах загального користування у звичайному режимі руху у сумі 6 гривень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У луцьких маршрутках не озвучують зупинки

Для учнів закладів загальної середньої освіти міста Луцька хочуть встановити вартість проїзду у розмірі 3 гривень за одну поїздку, за наявності учнівського квитка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А якість? Та хоч би не бидло шофери. То про щось можна було б говорити. Хай всі психіатра і нарколога пройдуть а тоді за ціну говоріть
Відповісти
Без питаннь 6 гривень, але хай встановлять кондиціонери і безконтактну оплату за проїзд
Відповісти
Добре, давайте і по 7 грн., але щоб було чисто (в деяких просто -таки сморід стоїть, а обшивка і штори такі, що гидко дивитись, не те, що сісти), без дір і гнилого металу, щоб ходили регулярно ті маршрутки. І давайте вже ЕЛЕКТРОННИЙ КВИТОК.
Відповісти
Запровадження електронного квитка,рух строго по графіку,моніторинг руху GPS,праввільне паркування на зупинка а не за 2 метри від бордюра,культура водіїв...
Відповісти
Запровадження електронного квитка,рух строго по графіку,моніторинг руху GPS,праввільне паркування на зупинка а не за 2 метри від бордюра,культура водіїв...
Відповісти
Як це дістало. Тупа міська влада Укропа і Батьківщини вирішила щороку піднімати вартість проїзду в луцьку? Це така традиція вже ? Ну дякую
Відповісти
Теплі маршрутки!
Відповісти
В Харкові теж нещодавно піднімали тарифи на маршрутки і на метро, а ось тепер тарифи повернули назад, на старі, тому що люди примусили владу рахуватися з думками містян.
Відповісти
Як зручно керувати зі швейцарії - беня і Ко кажуть, заробляйте самі пустовіт з поліщуком до маршрутчиків - бабла треба давати більше, маршрутчики - підніміть вартість, а платити будуть лучани, бо вибрали укроп, тому на виборах треба головою думати, а не 500 грн чекати.
Відповісти
За що платити 6 грн?
За те що автобуси їздять не за розкладом?
За те що після 21:30 ти не можеш знати напевне чи дочекаєшся ту маршутку або взагалі може проїхати мимо бо вони в перегонки грають!
За те що ті богдани розвалюються?
За те що водії не вміють поводитись вічливо з пасажирами?

Я б платив 6 грн, якби був розклад точний руху маршруток, якшо написано що в 22:03 має бути маршрутка то значить вона має бути 100%, як часто стоїш в центрі півтори години, ПІВТОРИ!!!шоб добратись додому, за цей час пішки можна вже дійти.
Я живу на Володимирській, і добратись додому після 21:30 дуууже важко.
Зате маршуток 9, 22, 24 купа, таке враження шо люди живуть тільки на ГПЗ і ковельській, все! Володирська в прольоті! Зробіть розклад і заставляйте водіїв його дотримуватись.
Шоб було як в Польші, якщо я не встиг не маршрутку в наприклад в 20:00 то шоб я був впевнений що в 22:30 буде наступна.
Розклад, ввічливі водії і не пошарпані маршрутки за це ще можна платити.
Відповісти