У Луцьку авто протаранило огорожу дитсадка

У Луцьку авто протаранило огорожу дитсадка
В Луцьку двоє чоловіків на легковому авто протаранили паркан дитячого садка і знесли бетонну електроопору.

Пригода трапилася у понеділок, 23 січня о 21:30 на вулиці Чехова, 4.

Як розповідають очевидці, автомобіль марки Toyota Camry на розі вулиць Коперника і Чехова врізався в паркан ДНЗ №25 «Малятко». За їхніми словами, в автомобілі було двоє п’яних чоловіків.

Також очевидці розповіли, що на місці аварії одразу після ДТП були працівники Державтоінспекції.

До речі, електричний провід, якого донедавна тримав збитий стовп, протягом цілого дня вівторка, 24 січня лежав на асфальті в снігу.

Інспектор відділу моніторингу, юридичного забезпечення та зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС України лейтенант міліції Інга Коваль розповіла, що працівники ДАІ дійсно виїжджали на місце ДТП. Проте жодних подробиць пригоди Коваль не повідомила: мовляв, збираються матеріали.

«Відповідно надалі вирішуватимуться питання. Причини поки що невідомі. Якби водій був в стані алкогольного сп’яніння, то в довідці було б сказано. Вирішуватиме далі суд, куди направлять матеріали. Але ДТП без потерпілих, пошкоджене лише авто і металева огорожа», - сказала Інга Коваль.

Завідувачка ДНЗ №25 «Малятко» Тетяна Климук теж стверджує, що чоловіки у Тойоті, яка знесла стовп і огорожу, були тверезими.

«Справа в тому, що була підморожена дорога. Від того, що машина габаритна її розвернуло, і вона почала зносити все, що було. Хлопці були абсолютно тверезі, один і другий. Були проведені відповідні заміри ДАІ», - сказала Тетяна Климчук.

«Хлопці порядні. Через два дні встановлять стовп, а потім паркан. Все домовлено, є документація. Кошти на ремонт виділяють винуватці ДТП», - запевнила вона.

Також Тетяна Климук сказала, що написала лист начальнику управління освіти Луцькради Олегу Гребенюку, де попросила, аби біля садочка встановили засіб обмеження руху – так званий «лежачий поліцейський».

Цікаво, що у паркан луцького дитсадочка № 25 двічі в минулому році влітали автомобілі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Радує, що тут не одна, а декілька фотографій, так цікавіше :)
Відповісти
ДУЖЕ ПРИКРО ЩО Є ТАКІ ЛЮДИ ЯКІ П'ЯНИМИ СІДАЮТЮ ЗА КЕРМО.
Відповісти
мені просто цікаво. а чому завідувачкв така впевненна в тверезості водіїв. невже вона виїжджала на місце пригоди пізього вечора ?:))
вона поступає ,звичайно, правильно. гроші на ремонт візьму і всім добре, всі білі і пухнасті. але просто тошнить від таких заяв...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку авто протаранило огорожу дитсадка
25 січень, 2012, 07:35