На Волині військовий втік з частини з автоматом: відомі деталі

На Волині військовий втік з частини з автоматом: відомі деталі
Військовослужбовець зник з частини зі зброєю учора, 16 квітня, у Володимирі-Волинському. Наразі відомі деталі інциденту.

Про це повідомили у прес-службі 14 окремої механізованої бригади.

Відомо, що ввечері 16 квітня зі зброєю самовільно залишив місце несення служби військовослужбовець строкової служби військової частини Григоренко Артем Станіславович.

На військову службу призваний в листопаді 2018 року Братським районним військовим комісаріатом Миколаївської області. З січня 2019 року проходив строкову військову службу в 14 окремій механізованій бригаді. Проживає в селі Новомар’ївка Братського району Миколаївської області.

Командування військової частини вживає максимально можливих заходів для встановлення місця знаходження та затримання військовослужбовця.
Ведуть посилену розшукову роботу спільно з представниками Військової служби правопорядку ЗСУ та співробітниками Національної поліції.

У бригаді додають, що мають наполегливе прохання до всіх, хто має інформацію про місцеперебування чи пересування військовослужбовця Григоренка Артема Станіславовича, надати її за номерами телефонів (03342)2-48-91; (03342)3-31-00 або за номером 102.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бої в районі Новомар'ївки давно закінчились. Одумається і повернеться. А от, яка причина втечі... Може хтось над хлопцем познущався? Головнокомандуючий розбереться.
Відповісти
Запишем як псіха :тіпа дівчина кинула чи мама хвора. І ніяких відносин неуставних.
Відповісти
Оце точно, наш головнокомандувач перед 2 туром зі всім і всіма розбирається. Аби ще раз 5 років армію розбудовувати.
Відповісти