У Ковелі велосипедист потрапив під колеса автомобіля. ФОТО. ВІДЕО

У Ковелі велосипедист потрапив під колеса автомобіля. ФОТО. ВІДЕО
Фото з місця ДТП, що сталася 28 квітня у Ковелі на вулиці Відродження, розмістила прес-служба патрульної поліції на сторінці у Фейсбук, - пише КовельPost.

"Через дощі та несприятливі погодні умови зростає ризик потрапляння в дорожньо-транспортні пригоди!

Будь ласка, бережіть одне одного, будьте уважні та обережні на дорогах. І обов’язково захистіть себе світловідбивними елементами в дощову погоду та темну пору доби!", - переконують патрульні.




Ковельчани, які стали свідками ДТП, також поділились світлинами у соцмережі на сторінці Ковель Онлайн.



З потеплінням на дороги масово виїхали велосипедисти. Тож усім учасникам дорожнього руху варто посилити увагу, аби зберегти власне здоров'я і життя, і тих, хто поряд. Один із випадків злісного порушення правил ДР, який мало не призвів до трагедії, зафіксував відеореєстратор.

- Прийшла весна і багато хто вже встиг пересісти на велосипед. Але слід не забувати про правила безпеки на дорозі. Щоб не траплялись такі ситуації як на відео. Бо зараз, на мій погляд, в Ковелі дуже багато проблем у водіїв через те, що велосипедисти неправильно рухаються по місту, а саме на перехрестях. Я маю на увазі, що перетинаючи пішохідний перехід, вони повинні переводити велосипед в руках, а не робити отак!, - йдеться у дописі Ковель Онлайн.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.