У Луцьку з’явиться стара-нова маршрутка

У Луцьку з’явиться стара-нова маршрутка
У Луцьку відновлять автобусний маршрут №23.

Про це йшлося у середу, 15 травня, під час засідання виконкому Луцькради.

17 травня закінчується термін дії тимчасового договору на перевезення пасажирів за маршрутом №4 “Вересневе — Адреналін Сіті” і перевізник відмовляється продовжувати працювати за цим маршрутом.

Тож у місті оголосили конкурс на перевезення пасажирів за маршрутом №23, який закриє питання доїзду пасажирів вулиць Задворецької, Карпенка-Карого. ПрАТ “Луцьке АТП 10701” буде обслуговувати маршрут №23 до проведення конкурсу та затвердження результатів.

Маршрут №23 перейменують: замість “Вересневе – Єршова” на “Центральний ринок – Карбишева”. Шлях за маршрутом пролягатиме у напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Карпенка-Карого, Задворецька, Київський майдан, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Київський майдан, Задворецька, Карпенка-Карого, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева (місце міжзмінного відстою на вул. Карбишева).

Член виконкому Михайло Щур поцікавися, чи не створить таке рішення перенавантаження транспортом Центрального ринку, адже там постійно утворюються «тягнучки».

«Відстій маршруток буде на Карбишева. На ринку маршрутки приїхали-поїхали. Ніхто з перевізниками не погоджується їздити до Вересневого. Але я не знаю, чи приживеться цей змінений маршрут», - повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пустоцвіт, не чекай, поки люди тебе винесуть і вкинуть в смітник, пиши заяву і йди у відставку, поки не пізно! Досить окупації міста Укропом! Досить дебільних рішень!
Відповісти
4 був ідеальний маршут,чого його знімати???
Відповісти
В підсумку: мінус один маршрут на Вересневе (залишається тільки № 24), знову перерване транспортне сполучення між районами ДПЗ та Вересневе.
Відповісти
Крз там так багато но Немає Єршова повно вул велике маршрут немає індистуална теж немає маршрут
Я іду з крз до індистуална 2 1,450км а закон пише якщо Є більше 1км повинні маршрут їхати немає
Відповісти
Питання доїзду з Карпенка-Карого закрите, а питання з Вересневого на пр.Волі нікого не цікавить. На Цукровому населення поменшало, що залишили тільки один маршрут. Ті 24 і так їздили, коли хотіли. Цікаво, кому йдуть відкати з цього маршруту. Повернути 23 за старим маршрутом. Не хочуть перевізники, то треба примусити. Або навіщо тоді таке керівництво, що не може навести лад в місті.
Відповісти
Було добре, стало ще краще
Відповісти
Жителі Вересневого залишились без маршрутки.Доїзд і так жахливий.Починаютьїздити пізно ,закінчують рано.Район кинули на призволяще.Добавилиб хоч би автобусів на 24 маршрут.
Відповісти
Чого б не можна продовжити маршрутку наприклад №28 з ДПЗ на Вересневе й дачні масиви "Промінь" і "Калину".
Відповісти