«Ангели-охоронці»: очевидці розповіли про порятунок хлопчика, який випав з 5-го поверху. ВІДЕО

«Ангели-охоронці»: очевидці розповіли про порятунок хлопчика, який випав з 5-го поверху. ВІДЕО
Очевидці розповіли про порятунок 11-місячного Дем’яна, який випав із вікна 5-го поверху у Луцьку.

Журналісти відшукали людей, завдяки яким вдалося уникнути біди, - пише Суспільне Волині.

Дитину, яка звисає на мотузках для білизни третього поверху побачила Світлана Понікарчик.

“Рукою так за шнурочок і висів і ножками мателяв. Якби я не побачила, що він мателяє ножками – подумала б, що це лялька. Я вже ширше очі відкрила, дивлюся – ногами мателяє, вже зрозуміла, що то дитина. Боже, звідки, всі вікна закриті і я стала кричати”, - схвильовано мовила Світлана Понікарчик.

Крик жінки про допомогу почули випадкові перехожі. Подружжя Бондаруків було неподалік. Ловити немовля першим кинувся 26-річний Назар та випадковий перехожий.

“Подивилися наверх – бачу, дитинка висить. Відразу все кинули, бігом побіг, добре, що встиг добігти. Думав тільки як спасти дитинці життя – і все. Більше ні про що не думав, абсолютно всі думки – відразу голова очистилась”, - говорить Назар Бондарук.

Дитя випало з вікна 5-го поверху.

"Хлопчик пролетів 2 поверхи і зачепився за натягнуті шнурівки для сушки білизни, - розповідає Назар. За них малюк міг триматися ручкою кілька хвилин, каже очевидиця Світлана Понікарчик.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Мама хлопчика, який випав з 5-го поверху у Луцьку, розповіла про інцидент. ВІДЕО

“Чоловік став з тієї сторони на шифер, на цю дошку, ва я отак тримав руки, і так зловили. То я за голівку тримав, бо воно падало головою вниз, а той чоловік все остальне тіло. Зловили й відразу на ручки його. Ми тільки добігали, буквально секунда, може кілька секунд – дитинка би зірвалася і все”, - продовжує свою розповідь Назар Бондарук

“Я відразу зателефонувала в швидку, швидка швидко приїхала – відразу, буквально, хвилина. Мама збігла, забрала дитину. Добре, що все обійшлося. Так, добре, що добре", - мовила очевидиця Ілона Бондарук.

Якби не збіг обставин – усе могло б закінчитися трагедією, каже сусідка Світлана Понікарчик.

Нині хлопчик бігає й бавиться, про той день нагадують кілька синців на голові й тулубі 11-місячного малюка.

“Хочу дуже подякувати цим двом чоловікам, я готова їм ноги цілувати до кінця життя. Я щаслива, що вони з’явилися біля мого сина в той момент. Виявилось, якраз в нього був день ангела. Ці люди просто стали для нього ангелами-охоронцями, які спустили його з 5-го поверху”, - рзповіла мама врятованого Юлія Рогак.

Лікар Валентин Мартинюк розповів, що у лікарні малюк і його 19-річна мама перебуватимуть тиждень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дай вам Боже міцного здоров'я.
Відповісти
Подивився відео і вирішив написати як безпосередній учасник тих подій.У відео не все добре показано.Першим кинувся не 26річний Назар а ми всі разом.Тому що ми з товарием були метрів за 30 від дитини а подружжя Бондаруків за 20-25м,і ми почули крик жінки про те що дитина весить на шнурках і ми відразу побігли,і я вже лежав на тій криші підвала а тоді вже підбіх герой відео,оббіг мене з іншої сторони і став там як він каже здається так,але якби він так стояв то дитину зловив би він,тому що я лежав і був нижче за його руки як він показує.Але малий впав мені в руки і Назар тоді вже притримав його за голову,і він непадав головою у низ,а коли відпустився від шнурків то вдарився ногами у фасад будинку і його почало крутити.І коли я його зловив то взяв на руки і заспокоював його поки через хвилинку не вибігла його мама,я в неї спитав то ви мама вона сказала так,а з якого ви поверху вона сказала з пятого і я віддав їй дитину.Мама мені подякувала і ми з товаришем сказали що швидка вже їде і пішли.Але це все дрібниці головне що з дитиною все гаразд,і якби не та жіночка що кормила котів то скажу що 100% не ми,не подружжя Бондаруків не побачили би малюка і все би закінчелось зовсім по іншому.А так слава Богу все добре.Хай росте здоровий!!!
Відповісти
Слава Богу за все! Чужих діток у Українців не буває, у цьому, ми - всі.
Відповісти
Останні новини
«Ангели-охоронці»: очевидці розповіли про порятунок хлопчика, який випав з 5-го поверху. ВІДЕО
17 липень, 2019, 14:25