Де на Волині можна заробити від 13 до 22 тисяч гривень: ТОП-5 вакансій

Де на Волині можна заробити від 13 до 22 тисяч гривень: ТОП-5 вакансій
Безкінечне «штурмування» інтернету в пошуках високооплачуваних вакансій та постійні прохання знайомим із закликом допомогти знайти бажану роботу уже в минулому. Волинський обласний центр зайнятості завше запропонує охочим добряче підзаробити хороші пропозиції.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили у відділі організації надання послуг роботодавцям Волинського обласного центру зайнятості.

Так, зарплату у 13 420 гривень готові платити головному архітектору проекту у волинській філії «Діпромісто».

13 700 гривень пропонує ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» водію автотранспортних засобів.

Зарплатню у 15 000 гривень можна отримати на посаді геодезиста у ТзОВ «Волиньторгхліб».

16 000 гривень можна отримати у ТОВ «Епіцентр К» на посаді завідувача підприємства громадського харчування.

Найбільше ж – 22 390 гривень – пропонують за роботу системного програміста у ДП «автоскладальний завод №1 «ПАТ «АК «Богдан Моторс».

За деталями про вакансії звертайтесь за телефоном 098 456 73 11 (сектор організації рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості Луцького міського центру зайнятості).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На швидкій допомозі а саме КП ВОЦЕМДМК, керівники отримують колосальні заробітні плати, невідомо за яким законом. Директор Шмаль В.З - 29800.46 грн, заступник директора з еономічних питань Смирницька 22452.13 грн, головний фельдшер Данилюк Л.С - 23685.00 грн, заступник директора з медичної роботи Ревуха В.Д - 24367.00 грн, завідувач ЦОД Абрамов А.С - 28483.13 грн. А прості працівники бригад та водії мінімальний розмір зароботної плати. В адміністративній частині корпусу роблять ремонти, і в примусовому порядку збирають на це кошти. А що твориться на складі автозапчастин... Тендери проводять на один товар, а на склад надходить інший - "свій", автозапчастини для авто директора Шмаля В.З,головного механіка Семича Л.М, начальника гаража Наумука М.В. Значна частина закупівель автозапчастин та ремонти авто проводиться без системи Прозорро, у одного і тогож підприємця за завищеними цінами. В гаражі стоять старі, розібрані,невиїзні санітарні автомобілі, які невзмозі їздити,а за документи (шляховими листами) ці автомобілі наїзджають великий кілометраж. Цікаве питання, як так, куди зникає пальне, яке на них оформлене? Відповідь очевидна...Болюче питання також кадрового персоналу. Бригади розукомплектовані, невистачає лікарів, фельдшери та водії масово звільняються, а керівництво Шмаль В.З разом з Данилюк Л.С вимагають щей 800 доларів при оформленні на роботу. Хочеш працювати, плати...
Відповісти
Останні новини
Де на Волині можна заробити від 13 до 22 тисяч гривень: ТОП-5 вакансій
03 серпень, 2019, 10:45