З цеглиною проти броньовика: волинський нардеп знову відзначився у бійці. ФОТО

З цеглиною проти броньовика: волинський нардеп знову відзначився у бійці. ФОТО
Нардеп-мажоритарник з Волині Євген Мельник (ВО «Свобода») знову відзначився у бійці: сутичка сталася під час акції «Вставай, Україно!».

Мельник намагався розбити цеглиною вікна БТРу, в середині якого ховалися провокатори.

Про це ВолиньPost'у повідомив парламентський кореспондент Сергій Шаповал.

Бійка сталася неподалік Софійської площі, де і проходив опозиційний мітинг.

До місця акції протесту зі сторони Європейської площі підійшов натовп провокаторів-«антифашистів» ‒ 200 молодиків спортивної статури. Попереду колони їхав бронетранспортер, на якому сиділо троє «антифашистів» у костюмах кроликів та з іграшковими водометами у руках.

Назустріч «антифашистам» вибігли народні депутати від ВО «Свобода», націоналісти та кількадесят футбольних фанатів.

Під час сутичок перелякані «антифашисти» втекли з місця пригоди.

Свободівці та фанати оточили БТР та порізали йому колеса ножами. В середині спецзасобу сховалося четверо провокаторів у костюмах кроликів, які не виходили з БТРу, боячись побиття.

Волинський мажоритарник-свободівець Євген Мельник був у лавах опозиціонерів, які билися з «антифашистами». Після того, як БТРу порізали гуму на колесах, Мельник виліз на цей спецзасіб і почав бити по броньовику цеглиною. Він вимагав від провокаторів, аби ті вийшли з БТРу.

Невідомий полковник міліції, який не впізнав депутата Мельника у джинсах і футболці, намагався його стягти з броньовика.

«Та відстань ти!» ‒ крикнув Мельник і навіть двічі роздратовано махнув цеглиною.

Тим часом опозиціонери почали бити провокаторів у БТРі флагштоками та травити газом від запальничок.

Через деякий час бійцям спецзагону «Беркут», які відтіснили натовп протестувальників, вдалося витягти провокаторів з БТРу. Ті себе дуже погано почували, ледь стояли на ногах – далося взнаки отруєння газом та парами бензину, яким були заправлені дитячі водяні рушниці провокаторів.

«Антифашистів» забрала «швидка», понівечений БТР відбуксували далі від місця акції протесту, а опозиціонери повернулися на Софійський майдан.

Нагадаємо, Євген Мельник відзначився під час бійки у Верховній раді 19 березня

Фото Сергія ШАПОВАЛА

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 43
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розуму...
Відповісти
Цьому тупорилому Мельнику треба знати, що в БРДМ не вікна, а триплекси, яки цеглиною не розібьешь, нехай до війська йде, а краще на нари... Там його чекають...
Відповісти
)))))))))))
Відповісти
Триплекси чи хериплекси, але ж розбили (останнє фото). Мабуть тобі вояка довіряли тільки колеса мити, а ти із себе корчиш великого гуру бронетехніки.
Відповісти
Так точно, передні обзорні вікна повинні бути закрити броневіми листами за допомогою річагів в механика - водія, або в командира машини, а в тих броньових листах вмонтовано триплекси, так ось ці ідіети, що сідили в БРДМ - непідготовлені ублюдки, тільки за це, що вони не можуть себе захистити їх треба було відпіз ....ти, я не бачив остнній здимок, тому вибачаюсь. А БРДМ можно вільно придбати з аукціену військовой техники, зброя там демонтована... Навіть минулого року обкурені придурки гасали на такому по Луцьку, пофарбованому у білий коляр...
Відповісти
Ісса, вартонік міравого уравня, ти бля банани в армії старшині подавав чи як??? смішиш тут народ)))) тебе на нари, а краще в той БТР чи той натовп!!! )
Відповісти
Так точно, передні обзорні вікна повинні бути закрити броневіми листами за допомогою річагів в механика - водія, або в командира машини, а в тих броньових листах вмонтовано триплекси, так ось ці ідіети, що сідили в БРДМ - непідготовлені ублюдки, тільки за це, що вони не можуть себе захистити їх треба було відпіз ....ти, я не бачив остнній здимок, тому вибачаюсь. А БРДМ можно вільно придбати з аукціену військовой техники, зброя там демонтована... Навіть минулого року обкурені придурки гасали на такому по Луцьку, пофарбованому у білий коляр...
Відповісти
Триплексы разбили а тебя петуха , ждет параша.
Відповісти
"Провокаторы, провокаторы..." А зачем этих шутов бить до крови? Они вас трогали? Вам морковка не нравится, или машина кому на ногу наехала? Зачем зверства на ровном месте? Вот это и есть фашистские выходки "свободы". Можно просто не заметить артистов, а можно расстерелять на месте, главное, что они не понравились толпе, вот и вся причина.
Відповісти
Хто ж їх побив, якщо вони вилізли тільки як техніку оточив "Беркут"?
Відповісти
Спалити БТР і крапка.
Відповісти
А де Пустомеля??? Мабуть у загранотряді сидів слідкував щоб опозиціонери не відступали.
Відповісти
та ні... в нього як в гавняного бійця перед боєм, пронос почався, тому він і не поїхав до Києва. Замполіт він і є замполіт.
Відповісти
Кинувся б з гранатою під колеса, отримав би орден посмертно, а так, позер...
Відповісти
Булыжник - оружие пролетариата.
Відповісти
Порізали гуму ножами???А шо носіння холодної зброї в Україні вже дозволено???За це раніше була стаття в УК України...
Відповісти
Ахахах... а шо ніж - це холодна зброя? криміналісти, бля, одні тут...
Відповісти
Холодною зброєю є знаряддя, призначене для ураження людини, будь-якого об'єкта матеріального світу за допомогою фізичної сили людини при безпосередньому контакті з об'єктом ураження. Це означає, що саме ураження як мета дії концентрує у свідомості виконавця холодної зброї такі три її ознаки: - матеріал виготовлення холодної зброї; - розміри холодної зброї; - конструктивні особливості холодної зброї. Класифікувати холодну зброю можна за призначенням, виготовленням і конструкцією. За призначенням холодна зброя є бойовою (військовою), мисливською і цивільною. Військова, бойова холодна зброя використовується з метою нанесення людині ушкоджень у рукопашному бою (багнети, шаблі тощо). Мисливська холодна зброя призначена для витягування гільз із каналу дула рушниці, оброблення туш звірів.
Цивільна холодна зброя використовується для самозахисту або нападу. За місцем і способом виготовлення холодна зброя може бути заводською, ремісничою, саморобною. За конструкцією холодну зброю можна класифікувати на: клинкоподібну, ударно-дріблячу і комбіновану. Клинкоподібну холодну зброю можна поділити: - за довжиною клинка - короткоклинкова та довгоклинкова; - за формою клинка - з прямим клинком, із зігнутим клинком; - за дією клинка - колючі, рублячи, колюче-ріжучі та колюче-рублячі. Короткоклинкова холодна зброя є найбільш поширеною - мисливські, фінські ножі, тесаки, кортики, шпички тощо. Довгоклинковими видами холодної зброї є шаблі з кривим сталевим лезом, клинки шашки, домахи, мечі. До ударно-дріблячої холодної зброї потрібно віднести булави, кастети, кийки, нунчаки, надолонники тощо.
Комбінована холодна зброя - це поєднання клинкової з удар-но-дріблячою або вогнепальною зброєю. У тому разі, коли ніж або інший предмет не має явних ознак холодної зброї, суб'єкт криміналістичної діяльності призначає криміналістичну експертизу. Основним питанням даної експертизи є вирішення такої проблеми: чи належить досліджуваний об'єкт до холодної зброї і якщо так, то до якого виду. Виявлену і вилучену в процесі розслідування кримінальних справ про злочини холодну зброю потрібно оглянути і описати в протоколі. При цьому необхідно зосередити увагу на розмірі холодної зброї — леза, ратища, матеріалі, з якого вона виготовлена, особливостях поверхні, її кольорі, наявності направляючої осі (рівчачка), підпори, способі кріплення частин.
Відповісти
Так, згідно пункту 2 статті 263 Кримінального кодексу України, носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу – карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від 2 до 5 років, або позбавленням волі на строк до 3 років.
Відповісти
3. ЗАГАЛЬНІ ТЕХНІКО-КРИМІНАЛІСТИЧНІ ВИМОГИ ДО ХОЛОДНОЇ ЗБРОЇ
3.1. Цією Методикою встановлюються такі загальні техніко-криміналістичні вимоги до холодної зброї.
3.2. Клинкова холодна зброя, комбінована холодна зброя з клинком (клинками):
3.2.1. мінімальна довжина клинку - не менше, як 90 мм;
3.2.2. мінімальна товщина клинку - не менше, як 2,6 мм;
3.2.3. мінімальна твердість клинку, що виготовлений із вуглецевістої сталі - не менш, як 50 НКС (при відсутності ДСТУ, ТУ, якими встановлені інші значення твердості);
3.2.4. мінімальна твердість клинку, що виготовлений із корозійностійкої сталі - не менш, як 45 НКС (при відсутності ДСТУ, ТУ, якими встановлені інші значення твердості);
3.2.5. кут загострення леза - не більше як 30 град.
Примітки: Довжина клинків визначається вимірюванням відстані від вістря до обмежувача (утику руків'я).
3.2.6. Вимірювання товщини обуху провадиться у найтовшому місці клинка.
3.3. Неклинкова (ударно-дробильна) холодна зброя.
3.3.1. Проста ударно-дробильна зброя (монолітні предмети - кастети, дубинки та ін.) повинні бути виготовлені з матеріалів, які забезпечують неодноразове застосування без пошкодження (руйнування) предметів.
3.3.2. Складена ударно-дробильна зброя (предмети та знаряддя, які складаються із різних за функціональними властивостями частин - кистені, нунчаку та ін.) повинні бути виготовлені з матеріалів, які забезпечують неодноразове застосування без пошкодження (руйнування) предметів.
З'єднання (мотузка, шнур, трос, ланцюг та ін.) складеної ударно-дробильної зброї повинні витримувати мінімальне навантаження на розрив - 100 н (10 кг).
3.4. Метальна зброя.
3.4.1. Проста метальна зброя:
- з клинковим уражуючим елементом або елементами (типу ножа) - вимоги до клинків згідно до п.п. 4.2.1, 4.2.2, 4.2.3, 4.2.4;
- з металевим уражуючим елементом або елементами - вимоги до уражуючих елементів згідно до п.п. 4.2.3, 4.2.4;
3.4.2. Механічна метальна зброя (в т.ч. луки та арбалети):
- зусилля натягу тятиви - більш, як 196 н (20 кг); з металевім уражуючим елементом або елементами - вимоги до уражуючих елементів згідно до п.п. 4.2.3, 4.2.4;
Відповісти
http://www.huntingukraine.com/index.php?option=com_content&task=view&id=340&Itemid=52
Відповісти
на нари.не мішайте поцанам пиво пити стабільно.
Відповісти
Мельник - нормальний мужик! З народом!
А ось дєпутати партіі ганд... ой, райгонов - замутили двіж по 300 грн за чоловіка і сидять, мабуть, раді, спостерігаючи бікі на ютубі!

Ганьба ВЛАДІ, Янику, Азірову, міністру МВС Захарченку і всім отим ублюдкам продажним!

Слава Україні!
Відповісти
Невже цеглу віз із Луцька? Херой...
Відповісти
Стецько-ти іванушка,халуйінушка
Відповісти
Коротше кажучи наші "опозиціонери"(зокрема партія Свобода"), як завжди ведуться на провокації.
Для початку повелися на 9 травня (Тернопіль, Львів). Далі влада ніби у відповідь організовує за допомогою молодих і продажних студіків і безправних бюджетників антифашистські мітинги.
І як результат великий пшик і боротьба з беззубим БРДМом і клоунами з морквинами.
Так діло не піде, це просто маразм... і вони хочуть влади? Без образ, але по результатам видно, що в таборі опозиції,або багато людей з нестійкими нервами, або вони просто давно працюють на тих з ким "борються".
Відповісти
всє за бабло коротше ну його.стабільності.ждєм чародєя.всі крадуть.в європі харашо-халява всьо.всьо на "картоні"-пріятно.Борати, де вас стільки на цій землі набралось?ДИКУНИ ТА ІУДИ.
Відповісти
Іуди розколють опозицію у 2015 році. Побачимо хто це буде.
Революцію придумують романтики, виконують пройдисвіти,а користуються з цього негідники.
Відповісти
хай стабільно-спокійно.квакнем вболотці.ква-ква.а то там знаєте голод може бути,газу не буде.дякую за корм!
Відповісти
то іє "укаінець" така іє в них"евопа".
Відповісти
єдіний антіфашистскій фронт!всі в синіх костюмах..
Відповісти
на нари таких йолупів. до юлі в гості, сусідом
Відповісти
На жаль вчора в Україні запахло смаленим.Таке враження що влада спеціально розпалює ворожнечу.Тепер я став симпатиком "Свободи".
Відповісти
СИМПАТИКОМ МОЗГІВ СВОЇХ ДЛЯ ПОЧАТКУ.БЕЗ МОЗГІВ СВОБОДИ НЕ БУДЕ.СИМПАТИКИ..ДУМАЙТЕ ДЛЯ ПОЧАТКУ..А "СВОБОДА" ПОЧЕКАЄ ТЕБЕ НАПЕВНО.ЧЕРЕЗ ГОДИНУ МОЖЕ В ФУТБОЛІСТИ ПІДЕШ.
Відповісти
Мельник молодець. Але чому ніхто не проводить розслідування де взялась БРДМ. Такі машини у вільному продажі не ходять. А тут нею керують якісь підсвинки ригоанали.
Відповісти
Погугли, может и себе без проблем купишь.
Відповісти
А риганали виявилися хитрішими, Свободі підсунули наживку, і вона її заковтнула... Та сиділи б собі оті кролики в тому бтрі і жували свою моркву. Телевізія показала б оцих ідіотів збоку і усе. А так - подія! для місцевих медіа, для Шустера, для риганалів. Цю наволоч не так треба на чисту воду виводити. Ех, апазіція... Як це ще Ігорка там не було з прапором у д..і, лише старий Мельник, відзначився, але це - вікове, зрозуміти треба... Панове, вас розвели, і ціна - бвшний БТР... сумно.
Відповісти
Вспомните люди, в 2007 году когда депутат ВР от Партии Регионов Калашников избил журналистку СТБ депутат ВР А.Герман клялась что Калашникова накажут (если нет сдаст мандат) - не наказали, сейчас пошли дальше - наказать тех кого били ... Верх цинизма... Можно добавить, что били журналистку члены спортивного клуба "БУДО" (г.Белая Церковь), организовал клуб Корж — генерал-майор милиции и с 13 января 2013 года один из замов Попова, а депутат ВР от ПР 6го созыва... И зная это легко сделать вывод милиция сама организовала провокацию... Так что там держит под контролем глава МВД? Банд-формирования, подготовленные самой милицией... В такой стране сейчас живём: бандитов готовит милиция, ГПУ из уголовников - свидетелей и всем "руководит один человек - глава ОПГ "ПАРТИЯ РЕГИОНОВ" - Янукович... БАНДЕ СМЕРТЬ...
Відповісти
Відкрийте підручник по конфліктології. Хрестоматійна схема. Як створювати хаос керований. Пройдіть, зрештою, заочно курс політології. А то вас просто розводять як котят. Ну як за вас голосувати після цього! Блін! З такою опозицією - риганали керуватимуть країною довічно. Схаменіться. Інша справа, що кролик ніяк не хоче вчитися... він же - профі, хай би ще свій фейс у горошок розфарбував... може допоможе. Ех, Слава Україні, але без ідіотів... і риганалів.
Відповісти
Насилие и агрессия которую проявляет профашистская и нацистская СВОБОДА - порождает ответную реакцию, вчера дали по рилу СВОБОДЕ, а завтра СВОБОДА начнет сжигать оппонентов на кострах. Поєтому фашизм надо искоренять до конца, а бандитская власть с ними заигривает - дает места в парламенте и т.д. и т.п. - вот они и вириют ей могилу .... ХА,ха,ха...
Відповісти
завоєваніє дєдов!всі на пошуки фашистів!страна вставай на защіту "наших"!всьо як у вови з дімою.хоч би напряглись для креативу.все як там пару років назад.памірковані,конструктівна апазіція,всі решту-фашисти.земля кругла,совкі безмозглі.
Відповісти
Йолоп ти, ісса, йолоп.
Відповісти
Останні новини
З цеглиною проти броньовика: волинський нардеп знову відзначився у бійці. ФОТО
18 травень, 2013, 17:19