Горезвісного луцького альфонса оголосили у розшук

Горезвісного луцького альфонса оголосили у розшук
Днями у додатку OpenData з'явилось офіційне повідомлення про те, що лучанина Юрія Вороб'я оголосили в розшук.

Виявилось, що Волинський апеляційний суд 9 жовтня 2019 року виніс остаточну ухвалу у справі про шахрайства, які скоював Юрій Воробей. Головуючий суддя Василь Подолюк ухвалив – залишити вирок Луцького міськрайонного суду без змін. А отже – притягнути пройдисвіта до відповідальності – 3 роки позбавлення волі.

До набрання вироку законної сили обвинуваченому було обрано запобіжний захід у виді особистого зобов`язання, з покладанням на нього обов`язків - не відлучатися із місця проживання без дозволу суду та повідомляти суд про зміну свого місця проживання. Однак, як тільки оголосили ухвалу – за Юрієм Воробеєм і слід прохолов. Нині ані за місцем прописки, ані за попередніми місцями свого проживання його ніхто не може знайти. Тож представники правоохоронних органів, які слідкують за виконанням судових рішень оголосили чоловіка у розшук.

Нагадаємо, Юрій Воробей став фігуратом не одного кримінального провадження за фактом вчинення шахрайських дій.

Правоохоронними органами було доведено винуватість Юрія Вороб'я у заволодінні чужим майном шляхом зловживання довірою (шахрайство), вчиненими повторно у великих розмірах. Тож його визнали винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.190, ч.3 ст.190 КК України. Його захисниця – Євгенія Коваленко намагалась подати апеляцію, аби виправдати свого підзахисного. Однак апеляційний суд алишив вирок суду першої інстанції без змін – 3 роки позбавленя волі.

Окрім цього, він має відшкодувати матеріальну шкоду колишньому товаришу, власнику ПП «Світ подорожей» в розмірі 235 941 гривень, та 4000 гривень колишній дівчині, яку довгий час крутив на гроші.
Варто зауважити, що цього чоловіка вже судили за аналогічні злочини, вчинені ним у 2013 році.

Таким чином, нині правоохоронці посилено шукають Юрія Вороб'я, який намагається ухилитись від виконання покарання та відшкодування збитків.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хэх, прикольний мэм))
Відповісти
Останні новини
Горезвісного луцького альфонса оголосили у розшук
05 листопад, 2019, 12:00
Яке майбутнє буде у iPod?*
05 листопад, 2019, 11:51